Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
DroneZ^
üzenetére
Van azért bőven,meg is mutatom melyik et próbáltam belőlük,még most is eladók!
Pakson van,de őt nem ajánlanám,nagyon elhanyagolt gép,vele mentem.
Ócsán található,sikerült őt is kipróbálnom,ez e gép nagyon durva,igaz azt mondták sokat pályáznak vele így azért nagyon igénybe van véve.
A többivel sajnos nem mentem még.
De ezek eladó sorban vannak már érdeklődtem utánuk.
1
2
3Az új 690 SMC karakterére nem mindenki esküszik,valahogy hiányolják belőle a régebbi típus viselkedését,azok alulról jobban mentek,igaz ezt nekem is csak úgy mondták többen akik próbálták mind a két modellt.
Az SMR450el meg nem foglalkozz ha csak nem akarsz sok pénzt éves szinten a szervizekre kifizetni,ez teljesen versenymotor. -
Gaboman
nagyúr
válasz
DroneZ^
üzenetére
Inkább úgy mondanám hogy Versenyenduróból átalakított SMek.
A használtautó.hu és Képesmotor.hu oldalon van is belőle eladó,XR650R
XR650RÉn amúgy ha sikerül KTM SMC 660 amit veszek,annál jobb motor nincs ami nem üzemórás még.
Volt szerencsém pár darabbal menni már,fantasztikus élmény,nagyon könnyű,még a volt SMC625höz képest is.
És sokkal jobban is megy annál,pedig nekem már full rendszer meg fúvókázás plusz áttételezve volt,és egy sima alap eléggé lerobbant 660 sokkal durvábban tolt. -
Gaboman
nagyúr
válasz
DroneZ^
üzenetére
Az SXVt ne csak azért essen ki a választásodból mert 130kmre elegendő az üzemanyag hanem mert megbízhatatlan motorok,nekem volt RXV550,többet a hátam közepére sem kívánnám annyi gond volt vele,és ezzel még sok tulaj így van sajnos.
A DRZ SM meg eléggé vékonyka teljesítményre,akkor már az E típus az már nem rossz.
Az XT660X Fanbike nem Supermoto,ugyanaz a blokk van benne mint amit az MT-03as mocimban volt,jó nyomatékos de 140nél már annyira pörög a rövid áttétel végett hogy bűn kínozni.És a súly nagyon nagy az XTnél.
Az LC4 640 12L tankja jó mert kb 200-240 km között el lehet velük menni,mellette erős,nyomatékos blokk,és a motor is elfogadható súlyú.
És a helyedben egy SC625,SMC625 néznék igaz hogy ezek sem mennek el többet 150km-nél,de olyat nyújtanak amit más nem üzemórás motorok közül kevesen.
Talán még a Husqi SM 610 és Honda XR650R jöhet szóba ha tényleg jó SM-et szeretnél.
Ezek a gépek könnyűek,erősek,tényleg igazi Supermotok amiket kanyarvadászatra isteni használni és kisebb túrákra is. -
Kasza08
őstag
válasz
DroneZ^
üzenetére
SXV-t nem a kis tankja miatt nem fogod megvenni
hanem a szervíz igénye miatt. Akivel vizsgáztam A1-re, annak volt szerencséje SXV-hez, DRZ400-hoz és XT660X-e van jelenleg is neki. SXV azt mondta, hogy borzalom, 500km-ként (!) olajcsere! DRZ igénytelen, de elég kényelmetlennek találta, az XT660 pedig kényelmes és jó is. Gabomennek volt KTM-je, ő elmondja a véleményét majd arról. -
ALI_G
veterán
válasz
DroneZ^
üzenetére
Nekem 3. éve van Lazer bukóm, 40-ről volt leértékelve, de abban a hitben élek, hogy kb a leértékelt árát érte (26k, utolsó darab, mák, hogy jó lett
)., valami kifutó széria volt, egy évvel korábbi modell mint mikor vettem. Szóval ha másra nem futja, talán megérheti.
De ha teheted minimum mosható bélésest vegyél, esetleg ha még az is belefér akkor D gyűrűset.
emvy: "a korábbiakat ugyanis más közúti motorokból lettek alakították át."
fos index, fogalmazni sem tud
-
Gaboman
nagyúr
válasz
DroneZ^
üzenetére
Hát azért nem egy kivétel van,mert az SMC 625 és 660 tökéletes erre a feladatra,nem is nehezek persze nem pályamotor súllyal rendelkeznek.
És nem kell őket 2 havonta szervizbe hordani ha használod is rendesen.
Az SXV meg Husaberg FS650C csak olyan embereknek való akik évente rá is bírnak költeni kb fél millát mivel versenymotorok teljes mértékben.Ez meg is látszik a szervizigényükön sajnos.15üzemóránkét olajcsere +szűrő,90 üzemóránként dugattyú. -
ALI_G
veterán
válasz
DroneZ^
üzenetére
azzal biztos könnyebben menne

de igen, már befelé is kint van a segge, de akkor még fékeznek első+hátsó-val is, aztán még a kanyar csúcspontja (vagymi, angolul apex) előtt elkezdik húzni keményen a gázt és akkor driftelnek. Ugyanezt a kanyart pl ha csak döntéssel veszed be, ergo hagyományosan, akkor csak az apex-nél kezdheted el húzni a gázt.
Egyébként mindenre igaz, hogy fokozatosan kell csinálni, fék, gáz, mindent. Amilyen finoman csak lehet, úgy kell velük bánni, mert ettől függ a motor stabilitása, ami meg sztem a legfontosabb dolog. Ha stabil, akkor tudsz a legnagyobb gázt adni gyorsításnál, fékezésnél meg nagyobbat dönthetsz. Ha elveszti a stabilitást fékezésnél, vagy ráfékezel ilyenkor, szinte azonnal jön a perec...
S kanyarok mocsok nehezek tudnak lenni, nekem a legjobban ott jön elő a szitálás, mert nem tudom olyan finoman kezelni a gázt, féket, mint ahogy kéne. Persze lehet egy jobb gumi (ami nemsoká felkerül) és / vagy egy pályára kitalált gépnél nem lenne ideges ilyen szituban a gép. -
ALI_G
veterán
válasz
DroneZ^
üzenetére
125-össel egy kicsit porosabb zárt aszfalt csíkon próbálgathatod kanyarból kijövetnél 1-2-es csutka gázzal, úgy még nem mész gyorsan (kevésbé veszélyes), de motorerő lesz sztem annyi, hogy a poron elpörögjön.
és tényleg a gyakorlás az egyetlen járható út a tudás megszerzéséhez
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
DroneZ^
üzenetére
neee, könyörgöm!!!
semmi hirtelenség. Itt sohasem a hirtelen mozdulatokról van szó, hanem finom átmenettel kell mindent csinálni. Olyan sebességgel kell bemenned egy kanyarba, hogy amire fékezve a kigyorsítási ponthoz, azaz a kanyar kijáratához érsz, pont kijöjjön az ív. Azaz pont a határon kell menni. Egy CG vel 7 évet is eltölthetsz ez nem fog menni. Rengeteget kell gyakorolni és sokszor eldobni a motort, ugyanis bármennyire nem tetszik ez HATÁRON MOTOROZÁS. Azaz k*rva gyorsan kell menned kanyarban. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
DroneZ^
üzenetére
Ha ilyen egyujjas, meg kétujjas kérdések fogalmazódnak meg benned, akkor szerintem gyakorolj egy 5-10 évet. Nem felpattintani kell a seggét, hanem a terhelés előre megy a fékezés hatására. Teneked akkora svunggal kell bemenned a kanyarba, hogy az első és hátsó fék használatával egyidőben ledöntöd, majd a döntés hatására kimegy a segge. Namost ebbe ilyen szinten belehalsz. Elfikázol. Rengeteg gyakorlással lehet csak megérezni. Szerintem versenypályán próbálgasd. MEg ha meg akarod zúzni a motort. Egy 125 össel max befelé a kanyarba tudsz ilyet csinálni, kifelé természetesen nem. Okosan.
-
ALI_G
veterán
válasz
DroneZ^
üzenetére
neten vannak leírások hogy kell, meg videóval spékeltek. supermoto oktatás egy jó.
Lényegében első fékkel kell operálni, hogy a hátsó keréken kevés legyen a súly, majd nagy gázt adni jóval előtte minthogy gondolnád
zsír lehet, de valószínű, hogy benne lesz 1-2 bukta mire sikerül
már régebben is néztem, de áruld már el nekem, hogy mi a nyavaja az avatarod?
-
-
Gaboman
nagyúr
válasz
DroneZ^
üzenetére
Sok jót olvastam a titánblokkjáról
Ez attól függ milyen téren érted,mert viselkedésre tényleg jó,annyi a különbség az RXV és SXV között hogy a előbbi alacsonyabb fordulaton leadja max nyomatékot alul középen erősebb,az utóbbit jobban kell pörgetni.De amikor megindulnak isten áldja a vezetőt!
Egyszerűen vadállatok a szó szoros értelmében egy CR500 SM sem veheti fel vele a versenyt erőben,pedig aki ismeri a CR500-at az tudja miről is beszélek hogy az is mit tud.A másik ok amikét visszakérdeztem hogyan érted a sok jót én nem tudok elmondani róla sok jót a blokkról sem,tulajokat ismerek akik panaszkodnak rá,nekem is volt gondom vele.
De amikor megy akkor olyan élményt nyújt amit kevés motor. -
Gaboman
nagyúr
válasz
DroneZ^
üzenetére
Nekem RXV550 volt V2-blokk van benne,számomra nem kell bemutatni mit tud egy V2,főleg egy 125kg-os motorban 70LE-vel.
Kanyarban vajmi kevés esélye volt bárminek is ellene,egyenesben 160-ig Hornet 600 sehol sincsen mellette.
Egyszerűen vadállat gépek,csak szervízigényük hatalmas,hamar megadják magukat. -
Kevo
tag
válasz
DroneZ^
üzenetére
Engedd meg, hogy meséljek valamit: nekem eddig "csak" autóbalesetem volt, késő este volt, egy tábla ki volt döntve a helyéről, ami mutatta volna, hogy lassan vége az útnak és jön a 90-es kanyar...nem is láttam semmit, hirtelen eltűnt az út és egy az egyben leugrattam egy majd 3 méteres gödörbe az út mellé a susnyásba. A baleset után semmim nem fájt, kipattantam, állapotfelmérés, kihúzattam az autót egy hazafelé tartó traktorossal, lecseréletm a kereket, amiről lefordult a gumi, elkértem épsapám autóját, hazavontattam a szekerem és lefeküdtem aludni...és reggel jött a meglepetés. Alig tudtam felkelni, derekam totál K.O., a nyakam mozgítani sem tudtam, a bal könyökömet az ablak hülyére verte, úgy hidd el, még kezet fogni se tudtam..és bevallom, lelkileg összetörtem, csak a baleset képeit láttam magam előtt, már ami megmaradt, akkor megijedni sem volt időm . Ezzel csak azt akarom mondani, hogy minél jobban lenyugszol és csökken az adrenalin szinted, úgy fogod érezni az esetleges sérüléseket. Nagyon fontos, hogy pihend ki magad, mind fizikálisan, mind pedig mentálisan, utóbbi talán még fontosabb, hogy később, ha ismét motorra ülsz ne legyen benned félsz.
-
Kevo
tag
válasz
DroneZ^
üzenetére
Sajnálattal olvastam, hogy mi történt, de a lényeg, hogy megúsztad és élsz, tudom, sovány vígasznak tűnik, de igazából csak ez számít. Nagyon kell figyelni, nagyon sok a figyelmetlen autós

u.i.: a sz@rt is verd le a biztósítón, ne hagyd magad, az utolsó fillérig hajts be mindent.
-
Integra
titán
válasz
DroneZ^
üzenetére
volt rendőrségi helyszínelés, volt jegyzőköny, volt sok fotó, orvosi látlelet, a néni meg gondolom aláírta a betétlapot és elismerte hogy a balesetet ő okoz.
azért ezek elég jó alapok, hogy korrekt kártérítést fizessen a biztosító.
mert ha nem teszi, akkor ezekkel a tényekkel eléggé be lehet fűteni nekik is. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
DroneZ^
üzenetére
nem lesz könnyű menet a biztosítóval valszeg arra készülj fel... főleg a kiegészítőkben történt kár elszámolásánál...
az bosszant engem ezekben a dolgokban de nagyon, hogy nem elég hogy neked okoznak kárt, de utána még töménytelen mennyiségű szív6tsz is vele mire megkapod ami jogosan téged illetne
-
-
feca81
aktív tag
válasz
DroneZ^
üzenetére
lehet nem egy nyomon haladt a ket lanckerek,es a surlodas kovetkezteben felhevult?aztan lehet a melegtol megnyult a lanc,es inkabb leugrott.ezt tartom legelkepzelhetobbnek.
rosszul behelyezett hatsokerek, nem jol megfeszitett lanc(hatsokerek mindket oldalan egyforman meghuzva),tulfszitett lanc,esetleg vazgorbules okozhatja
-
feca81
aktív tag
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
DroneZ^
üzenetére
Egy olasz értéktartó??? Sohhha. A japánok azok. Nézz körül, mennyit kérnek egy öreg VTR-ért, meg egy RSV-ért... Ducatit akkor vegyél, ha van egy rakás lóvéd, meg egy csomó időd kivárni, mire a szerviz megrendeli az alkatrészt, meg meg is csinálja. Főleg itt a balkánon. Egyébként ritkábbak, sokkal szebbek, drágábbak. Sokkal nagyobb érzelmet tudnak kiváltani, mint a japók. Aki nem ezt mondja, az hazudik

-
stargazer
senior tag
válasz
DroneZ^
üzenetére
én is mindig szerettem volna ilyet kisgyerekként. nekem mind a kettő mocskosul tetszik, eredetiben is hullavagány, de ez a felspécizett változat is nagyon durván istencsászár!
olyannyira hogy ilyenkor mindig arra gondolok, hogy bárcsak születtem volna liliputinak! a kicseszett 190-es magasságomhoz nem lesz egyszerű megfelelő arányokkal rendelkező motort találni...
dehát mindig ez van, az embernek mindig az ellenkezője kell annak ami van. ha valaki göndör az mindig arról álmodozik hogy bárcsak lenne egyenes, és fordítva. ha lenne egy zsír yamaha tmaxom, biztos mindig gyorsabbat szeretnék, ha lenne egy fz6n-em akkor meg tuti mindig egy jó kis maxirol ábrándoznék. 
-
bajnokpityu
félisten
válasz
DroneZ^
üzenetére
gyári dobbal nem sok különbség van.F2esemet nézték gyári dobbal ezresnek,motorosok...
amugy meg a honda ahol lehet fogaskereket alkalmaz vezésrlésnél, pumpák felé,tehát emiatt vonyítanak.de sztem manapság a többi japán gyártó is egyre inkább alkalmazza ezt a megoldást,nagyon helyesen,tehát a gixerek,kawák is egyre vinyítósabbak. a dobnak meg sztem gyártófüggetlen a hangja. -
ferkoboy
senior tag
válasz
DroneZ^
üzenetére
Hi!
Azzal nem vezethetsz. Kérhetsz a vizsgaigazolásod leadásál egy ideiglenes jogositványt.Azzal már igen. Persze ez pénzbe kerül. Kb.2e Ft lehet.
Ha nem vagy türelmetlen, akkor 1-2 héten belül meglesz a rendes jogsid is, ekkor ha már volt korábban, az elözöt leadod, ugy veheted át az ujat, amin rajta lesz már a legutóbb megszerzett kategoriád is.
-
qpakcovboy
őstag
válasz
DroneZ^
üzenetére
ER-6 szerintem V2-es Sokoldalú sportmotor meg szerintem nincs. Ha olyat szeretnél ami kicsit mindenre jó, de igazán semmire, akkor ott az SV, azzal lehet túrázni, van benne nyomaték (szerintem nem csak a hangja szép) és van hozzá bőven alkatrész, bár nem igazán kell, mert egy jól bevált recept alapján gyátják, és viszonylag egyszerű a felépítése. Minnél több és kisebb alaktrész van egy motorban annál biztosabb a meghibásodás, SV nél kisebb ez a kockázat
-
bajnokpityu
félisten
válasz
DroneZ^
üzenetére
egyetértek kevés ennyire jó kompromisszum van,mint a 600f.nemtom hány centi vagy,de inkább csak az olyan colosaknak való kevéssé,mint én a 195centimmel. XX, vfr meg ilyeneken nem éreztem magam colosnak,ezen azért fúj a szél. féken van mint csiszolni, egyenhonda lett, nem harapós, de azt mondják sokat ki lehet hozni belőle.
A tökéletesség felé törekvésben mégis különbözőek nagyon lennének a gyártók hangjai? sztem egy jól hangolt dobon több múlik, mint a márkán.amugy szivesen megmutatnám a kiégett leomat. eddig még csak dicséretet kapott.600fs. ritkán engedek ilyen igénytelenséget a motor körül, mint 100%osan kiégett csillapitóanyag a dobban,de ezt csak elrontani lehetne.
ma megkaptam az épitési engedélyemet, sztem aludni sem lesz időm 1 éven át...
-
jasszer
őstag
-
zsoltee10
addikt
válasz
DroneZ^
üzenetére
Akkor nézz pár MotoGP felvételt. Néha a hátsó kerék csúsztatásával fordítják be a motort a kanyarba. Ritkán alkalmazzák, mert nagyon nehéz a határon megtartani, de alkalmazzák.
MelandriAli: 1. A lassítás miatt tűnik fékezésnek. 2. Láttál már olyat, amikor egy autó kereke pörög,mégis úgy tűnik, mintha állna? Helikopter rotort filmekben, amikor lassítás van?
-
qpakcovboy
őstag
-
bajnokpityu
félisten
válasz
DroneZ^
üzenetére
anno volt egy tanulságos esetem.
csapatok buzukival fehérvárra.dombon kielőzök,erre szemben egy nagybandika tép.villant,én meg huzok vissza.balfax modon nem gondoltam rá,h jöhet szembe nagyon gyorsan vki.ami még keményebb,h pár órával később kiderült,h haverom jött a bandikán.. -
törölt tag
válasz
DroneZ^
üzenetére
egy kollegam batyjanak van guzzija. o meselte h azert az lehet erezni a keresztbe epitett motort, mert gazadas/gazelvetelkor dolne picit egyik/masik iranyba, ez foleg kanyarban vicces. par eves chopper, lehet h a breva mar annyira ki van egyensulyozva h ott ilyen nincs.
-
bajnokpityu
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hanem a szervíz igénye miatt. Akivel vizsgáztam A1-re, annak volt szerencséje SXV-hez, DRZ400-hoz és XT660X-e van jelenleg is neki. SXV azt mondta, hogy borzalom, 500km-ként (!) olajcsere! DRZ igénytelen, de elég kényelmetlennek találta, az XT660 pedig kényelmes és jó is. Gabomennek volt KTM-je, ő elmondja a véleményét majd arról.
(beszabehuatyareken)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)., valami kifutó széria volt, egy évvel korábbi modell mint mikor vettem. Szóval ha másra nem futja, talán megérheti.

Mennyiért vesztegették? használtautón 3-at találtam, de talán csak 1 olyan ami vállalható, többi kamuzik valamit