Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
Stalker-2572
veterán
Hát nemtom, amivel én mentem nem tünt nagyon orrnehéznek (igaz nem eredeti volt az első teló rajta). Vagy inkább zavarónak, mert nem tudom a többihez hasonlítani. Mondom is ezt a pasasnak, akivel tesztelni voltam, hogy azt mondják rá, hogy orrnehéz. Erre csak azt mondta legalább nem emeli az elejét annyira és jobban is lehet vele kanyarodni emiatt. Ahogy próbálgattam azért meg-megemelte az első kereket nagyobb gáznál. Teljesítményleadása szerintem is egy kissé furcsa: alulról szépen tol, aztán elér egy nagyobb fordulatot, ahol meglódúl, aztán hirtelen vége is
Összességében pozitívan csalódtam a DRZ-ben, egyedül még az tart talán vissza a vásárlástól, hogy aki ilyet vesz az ált. cseréli is le az első telót első körben, mert annyira puha... és megint +pénz 
Aktív témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- További aktív témák...
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- 1. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700K - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.02.02. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Összességében pozitívan csalódtam a DRZ-ben, egyedül még az tart talán vissza a vásárlástól, hogy aki ilyet vesz az ált. cseréli is le az első telót első körben, mert annyira puha... és megint +pénz