Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9605) domerator válasza Shyciii (#9596) üzenetére


domerator
veterán

Ember... nem lehet igaz, hogy itt is belekötsz a fotó-videó témába, nem csak másik topicban...

Gondold már végig, hogy a minőség és a tartalom egészséges kompromisszuma a legjobb.
Ha van egy Nikon D3-ad de csak állandóan a zsúfolt Váci utcai tömeget fotózod vele (mert nincs jobb témád, mert épp akkor érsz rá mindig,mert nincs fantáziád stb...) akkor lehet neked pengeéles tökéletes képgyűjteményed, de a kutyát nem fogja érdekelni. Amikor meg valami érdekes történik, akkor pont nem lesz nálad a milliós, csúcsminőségű cuccod. Pláne nem, ha esetleg buliba mész, tengerparton vagy, stb.
A mobilba szerelt kamerának pont az a lényege, hogy amikor kell, akkor épp nálad is legyen (az előbb mondtam, hogy a dögnehéz csúcsgépedet nem fogod mindenhova elvinni)... és ha már így esett, hogy kitalálták, sőt fejlesztik is, akkor miért ne lenne az adott lehetőségekhez képest a legjobb? Először valóban QCIF méretű volt, utána QVGA, most meg a 720p sőt 1080p-nél tartunk... miért baj az, ha olyanok profitálnak ebből, akiknek a pillanat megörökítése számít és nem a rögzítés minősége.
Őszintén barátom.... ha a gyermeked első lépéseit KIZÁRÓLAG VGA méretű mobil videón tudtad volna megörökíteni, akkor utólag kidobnád a felvételt, mert xar a minősége?

Tiszteld jobban mások véleményét és mélyebben gondolkozz el ezekről a dolgokról!

[ Szerkesztve ]

Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.