Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Hát sajna nem. De ilyeneket mindenhol kapni. Obi, Praktiker, Tecsó, szinte minden barkácsboltban van ilyen. A jó az bennük, hogy a hozzá tartozó vágó és csiszoló korongok nem gyártó specifikusak, így hiába veszel olcsó kínai eszközt, abba épp úgy tehetsz minőségi vágókorongot. (Az olcsó sem rossz, csak jóval nehezebb vele vágni, és a védőszemüveg használata kötelező.)
Viszont találtam olcsóbban is Dremelt: [link]
Én spec. egy olcsóbbat használok, olcsó koronggal, de az is jó, csak arra kell ügyelni, hogy oldalirányú erőhatás a korongot soha ne érje, mert azonnal szilánkosan törik. Jah, és közben vagy 10'000-rel pörög. Gondolom már érted miért kell a védő szemüveg.
Lehet írok majd valahol ezekről egy kis irományt, ahol majd részletesen kifejtem az eszközök biztonságos használatát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Kedvenc zene a mai napra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Goddess of Victory:Nikke
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest