- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalaymate
senior tag
Na hi!
Szóval arra a döntésre jutottam, hogy a 8800GT-re veszek egy S1-et, mert nagyon szép csendet szeretnék, hogy tudjak aludni, illetve ha játszom és melegszik rendesen a kártya, akkor se ébredjen fel a barátnőm.
Szóval a tényállás: A ház egy AeroEngine II
Ebben van jelenleg + 2 venti, az oldalára felszerelve. Jövő héten veszek plexit, és akkor megszűnik az általuk keltett szélzaj is.
Az S1-re már megvan egy Noctua Extra Silent venti, aminek nincs hanga!
És ezek mellé még azt tervezem, hogy a procira (Intel E6750) jön majd egy Asus Silent Knight II.
+ Azon gondolkodom, hogy vágok két 60x60mm-es lyukat pont a VGA alá, és beteszek két nagyon csandes ventit, hogy tolják rá az S1-re alulról a hideg levegőt!
Viszont nem tudom, hogy hőfokban számítana e az alsó két lyuk, vagy elég, hogy már oldalról is pont a VGA-ra fúj, az alsó oldali ventillátor??????
+ Nem nagyon találok keskeny/vékony 60x60-as ventillátort, mindegyik 2,5cm vastag.
Ez meg nem annyira esztétikus. Szóval nem lenne valahol, valami leszabályozható hangtalan, vékony, 60x60-as venti????Előre is THX!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest