Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
van egy régi, de nagyon szép klasszikus hifis DVD játszóm, aminek a transzportja nyiszog, minden baja.. pedig alig használtam. Egy Onkyo. Ma már szinte mindent optikán hallgatok a házimozi erősítőn keresztül, így arra gondoltam, hogy szívesen átépíteném ezt az Onkyo DVD játszót egy mini ITX-es PC-vé.
Beleértve hátlap farigcsálást, tápellátást, ventiket, mindent.
A kérdésem inkább elektronikai ill. szoftver vonzatú:
- van lehetőség arra, hogy a gyári narancssárga dot matrix kijelzőjét vezéreljem, infót tegyek ki rá, stb. ?
- a távirányítója megvan, tök jó, szép állapotú az is. Vezérelhetem vele valahogy a gépet ?
- milyen szoftver kellene rá ? Win7 MCE ? (Vagy egy standard 8.1 tud már ilyesmiket?) Vagy jobban járnék egy openelec féle megoldással ? (Csak lehet, több hajam hullik ki, mire a kijelzővel és az infrás távszabályzóval összehozom).
- esetleg a többi gyári gombját használni bármi egyébre?Szóval, nagyon nagy meló ? Mondjuk a nagy-tól nem félek, csak elindulnom kellene valahol. Faterom villamosmérnök, de ritkán moddol ilyet
.. de tud segíteni.. Én csak alap szinten elforrasztgatok, semmi komoly..
Köszi mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest