Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
van egy régi, de nagyon szép klasszikus hifis DVD játszóm, aminek a transzportja nyiszog, minden baja.. pedig alig használtam. Egy Onkyo. Ma már szinte mindent optikán hallgatok a házimozi erősítőn keresztül, így arra gondoltam, hogy szívesen átépíteném ezt az Onkyo DVD játszót egy mini ITX-es PC-vé.
Beleértve hátlap farigcsálást, tápellátást, ventiket, mindent.
A kérdésem inkább elektronikai ill. szoftver vonzatú:
- van lehetőség arra, hogy a gyári narancssárga dot matrix kijelzőjét vezéreljem, infót tegyek ki rá, stb. ?
- a távirányítója megvan, tök jó, szép állapotú az is. Vezérelhetem vele valahogy a gépet ?
- milyen szoftver kellene rá ? Win7 MCE ? (Vagy egy standard 8.1 tud már ilyesmiket?) Vagy jobban járnék egy openelec féle megoldással ? (Csak lehet, több hajam hullik ki, mire a kijelzővel és az infrás távszabályzóval összehozom).
- esetleg a többi gyári gombját használni bármi egyébre?Szóval, nagyon nagy meló ? Mondjuk a nagy-tól nem félek, csak elindulnom kellene valahol. Faterom villamosmérnök, de ritkán moddol ilyet
.. de tud segíteni.. Én csak alap szinten elforrasztgatok, semmi komoly..
Köszi mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest