- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukaszokni
aktív tag
Helyesen értelmezted a kérdést.
"Ha a sárga vezetékeket egymás között felcseréljük, az nem okoz semmiféle problémát feltéve, hogy a vezetékek túlsó vége helyesen van bekötve (ami a tápegységbe megy)."
És én ezt feltételezhetem is, ugyanis a kábeleknek mindegyik csatlakozója ugyan úgy néz ki, ergo fizikailag semmi nem gátol abban, hogy a kábeleket vagy csatlakozóvégeket felcserélhessem.
Mert ha!, a gyártónak célja lenne mondjuk a 2-es pinnel akkor úgy alakítaná ki a csatlakozókat, hogy a 2-es pin mindig a kettes pinre essen, mind a tápban, mind a vga-ban, huje júzer ne tudja felcserélni.
Na most, mivel a citrom oldalon fel vannak cserélve a szálak, ezért a tápból jövő 2-es pin már nem is a "rendeltetési helyére" érkezik meg vga oldalon, hanem mondjuk 3-as pontra.Táp oldalának képe:
A csatlakozó képe:
És akkor a kérdés vonatkozik a fekete oldalra is: felcserélhetőek?
A probléma gyökere csak annyi amúgy, hogy harisnyáznám három színűre a kábelt, de mivel szálfelcserélések vannak, ezért a táp és vga oldalon különböző sorrendben jönnének, az pedig hülyén nézne ki. Ezért szeretném az adott színoldalon levő szálfelcseréléseket megszüntetni, a túloldali csatlakozón lévő szimmetrikus párjához juttatni a szálakat.
Ha műszakilag megengedett.
Közben tornas kollégával is egyeztetek a dologról, de minél többen mondjátok, hogy cserélhetem, annyival biztosabb vagyok benne.
Magamban már töbször lezongoráztam, hogy miért tartom lehetségesnek a cserét, csak mivel még nem csináltam ilyet, illetve nem vagyok a tápok nagy szakértője, ezért várok megerősítéseket hozzáértőbbektől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest