- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
sladka_pani
senior tag
Hali, ide irányitottak, csak bemásolom a kérdésem, választ megköszönök!
Üdv!
Külön azonnali netbookos kérdések órája nincs, és hasonlót sem találtam, ami a problémám, szóval bátorkodok itt kérdezni. Nagyon fontos lenne pár jó tanács!
Hoztak egy Asus EeePC-t hozzám azzal a gonddal, hogy beletört a töltő csatlakozó vége. Nem első eset pályafutásomon, volt olyan is, mikor az egész alaplapra forrasztott csatlakozót szakították bele, illetve több fullánk-beleszakadt 3.5" jack dugóval is találkoztam, engem ezek megtalálnak mindig
A probléma az, hogy annyira beletört, nem lehet kipiszkálni már, sőt a piszkálás eredménye az, hogy szétroncsolódott a dugaszaljzat, tehát mindenképp le kéne forrasztanom a lapról és cserélni, avagy más módon helyettesiteni. Kicsit tanácstalan vagyok, honnan a bánatból tudnék szerezni ilyesmit /itthon nincs ilyenem/, vagy esetleg helyettesiteni valamivel, annyi előny van, hogy a töltő univerzális és cserélhető fejek vannak, tehát több alakban. Mivel ez is + és - pólusú, ezért esetleg egy 3.5" jack megoldással is helyettesithetném szerintetek? Mivel olyan foglalatom van jó pár itthon és jack kábelvéget is tudok forrasztani a töltőre. Esetleg más megoldás??? Köszönöm a válaszokat és bocsánat ha nem jó helyre irtam, kérlek irányitsatok oda egy linkkel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- EVGA SuperNOVA 850 GA 850W 80 PLUS Gold Fully Modular
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Tápegységek 500W-tól 850W-ig különböző árak!
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest