Új hozzászólás Aktív témák

• sladka_pani

senior tag

Hali, ide irányitottak, csak bemásolom a kérdésem, választ megköszönök! :)

Üdv!
    Külön azonnali netbookos kérdések órája nincs, és hasonlót sem találtam, ami a problémám, szóval bátorkodok itt kérdezni. Nagyon fontos lenne pár jó tanács!
    Hoztak egy Asus EeePC-t hozzám azzal a gonddal, hogy beletört a töltő csatlakozó vége. Nem első eset pályafutásomon, volt olyan is, mikor az egész alaplapra forrasztott csatlakozót szakították bele, illetve több fullánk-beleszakadt 3.5" jack dugóval is találkoztam, engem ezek megtalálnak mindig :)
    A probléma az, hogy annyira beletört, nem lehet kipiszkálni már, sőt a piszkálás eredménye az, hogy szétroncsolódott a dugaszaljzat, tehát mindenképp le kéne forrasztanom a lapról és cserélni, avagy más módon helyettesiteni. Kicsit tanácstalan vagyok, honnan a bánatból tudnék szerezni ilyesmit /itthon nincs ilyenem/, vagy esetleg helyettesiteni valamivel, annyi előny van, hogy a töltő univerzális és cserélhető fejek vannak, tehát több alakban. Mivel ez is + és - pólusú, ezért esetleg egy 3.5" jack megoldással is helyettesithetném szerintetek? Mivel olyan foglalatom van jó pár itthon és jack kábelvéget is tudok forrasztani a töltőre. Esetleg más megoldás??? Köszönöm a válaszokat és bocsánat ha nem jó helyre irtam, kérlek irányitsatok oda egy linkkel!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés