- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sladka_pani
senior tag
Hali, ide irányitottak, csak bemásolom a kérdésem, választ megköszönök!
Üdv!
Külön azonnali netbookos kérdések órája nincs, és hasonlót sem találtam, ami a problémám, szóval bátorkodok itt kérdezni. Nagyon fontos lenne pár jó tanács!
Hoztak egy Asus EeePC-t hozzám azzal a gonddal, hogy beletört a töltő csatlakozó vége. Nem első eset pályafutásomon, volt olyan is, mikor az egész alaplapra forrasztott csatlakozót szakították bele, illetve több fullánk-beleszakadt 3.5" jack dugóval is találkoztam, engem ezek megtalálnak mindig
A probléma az, hogy annyira beletört, nem lehet kipiszkálni már, sőt a piszkálás eredménye az, hogy szétroncsolódott a dugaszaljzat, tehát mindenképp le kéne forrasztanom a lapról és cserélni, avagy más módon helyettesiteni. Kicsit tanácstalan vagyok, honnan a bánatból tudnék szerezni ilyesmit /itthon nincs ilyenem/, vagy esetleg helyettesiteni valamivel, annyi előny van, hogy a töltő univerzális és cserélhető fejek vannak, tehát több alakban. Mivel ez is + és - pólusú, ezért esetleg egy 3.5" jack megoldással is helyettesithetném szerintetek? Mivel olyan foglalatom van jó pár itthon és jack kábelvéget is tudok forrasztani a töltőre. Esetleg más megoldás??? Köszönöm a válaszokat és bocsánat ha nem jó helyre irtam, kérlek irányitsatok oda egy linkkel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest