- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Wind-Storm #14332 üzenetére
Nem még forrasztás előtt rá volt húzva
Nem tudok képet mutatni :/
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Wind-Storm #14322 üzenetére
Itt a másolt válasz ide is, mert sikerült megoldani, hátha érdekel valakit:
Üdv mindenki!
Tegnap megjavitottam a notebookot, igy egyeztünk meg a tulajjal, ezentúl csak asztali gép lesz, és direktre lesz forrasztva a töltő csatlakozója. Menete a következő volt: notebook szétdarabol, töltő foglalat kiforraszt, kasztni csöppet átalakit a befogásdra (), töltő végződés levág, kábel beforraszt, gyantával leönt, gumidugó egyik végére, másik végére és középett bevágva a müanyagba (igy rögzitettem, hogy ne tudjon ki be járkálni, persze azért ki lehet tépni ha annál fogva húzza valaki
), összeszerel, káromkodik, idegeskedik, párszor még szét és össze, mire nagyjából nem is olyan szépséghibás a dolog és működik is szépen. Gazdájának odaad, mindenki örül!
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Wind-Storm #14320 üzenetére
Köszi szépen!
-
sladka_pani
senior tag
Hali, ide irányitottak, csak bemásolom a kérdésem, választ megköszönök!
Üdv!
Külön azonnali netbookos kérdések órája nincs, és hasonlót sem találtam, ami a problémám, szóval bátorkodok itt kérdezni. Nagyon fontos lenne pár jó tanács!
Hoztak egy Asus EeePC-t hozzám azzal a gonddal, hogy beletört a töltő csatlakozó vége. Nem első eset pályafutásomon, volt olyan is, mikor az egész alaplapra forrasztott csatlakozót szakították bele, illetve több fullánk-beleszakadt 3.5" jack dugóval is találkoztam, engem ezek megtalálnak mindig
A probléma az, hogy annyira beletört, nem lehet kipiszkálni már, sőt a piszkálás eredménye az, hogy szétroncsolódott a dugaszaljzat, tehát mindenképp le kéne forrasztanom a lapról és cserélni, avagy más módon helyettesiteni. Kicsit tanácstalan vagyok, honnan a bánatból tudnék szerezni ilyesmit /itthon nincs ilyenem/, vagy esetleg helyettesiteni valamivel, annyi előny van, hogy a töltő univerzális és cserélhető fejek vannak, tehát több alakban. Mivel ez is + és - pólusú, ezért esetleg egy 3.5" jack megoldással is helyettesithetném szerintetek? Mivel olyan foglalatom van jó pár itthon és jack kábelvéget is tudok forrasztani a töltőre. Esetleg más megoldás??? Köszönöm a válaszokat és bocsánat ha nem jó helyre irtam, kérlek irányitsatok oda egy linkkel!
Új hozzászólás Aktív témák
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- Cooler Master MASTERLIQUID 360L CORE vízhűtés eladó /Garanciás/
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest