Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
joecontra
üzenetére
De, az elmélet természetesen nagyon szép, csak ne lenne az a fránya gyakorlat. Szétnéztem, de nem láttam ilyen funkciójú áramkört egy tokba gyúrva. Ettől még természetesen létezhet, csak épp értelme nincs sok. Úgyhogy valószínűleg részfeladatokra kell bontani a dolgot, ahogy korábban említettem. (Igazán nem akarnálak megbántani, mert becsülöm a lelkesedést, de ez egy kicsit komplikáltabb dolognak tűnik annál, hogy keresünk egy néhány lábú tokot, vagy abból hármat, ráküldjük a 3 vagy 6 pár TMDS-data jelet, az egészet rákötjük egy dugasztápra, aztán a kimeneten megkapjuk az analóg RGB- vagy YPbPr-jeleket.) Kész áramköri rajzot a korábban linkelt dobozkáról sajnos nem találtam, de olyan sokat nem is kerestem. Esetleg egy olyan doksi birtokában többre mennél, bár nyilván nem csak egyetlen megvalósítása létezik. Ha nem kell scan-konverzió, az is valószínűleg nagyban egyszerűsíti a megoldást. De nagyon valószínű, hogy az még így sem egy veszek három speciális DAC-ot meg egy szinkron-szeparátort szintű lesz. Ahogy elnézem, ezek a gyors video-DAC áramkörök egytől-egyik párhuzamos bemenetűek, ami szintén nem véletlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő