- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Itt is felteszem a kérdést, hátha...
A TINA-val kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ti biztosan tudtok nekem segíteni!
A gondom az, hogy nem tudom eldönteni, hogyan vannak a referenciák a programban.
Egész pontosan arra gondolok, hogy adott egy egyszerű kapcsolási rajz: áramgenerátor, feszültséggenerátor, meg egypár ellenállás, és egyik ellenálláson akarom kiszámolni a feszültséget, illetve az áramerősséget.
Namármost kiszámolom például szuperpozícióval, kapok is egy eredményt, de gondban vagyok, hogy a forrásokat, illetve a mérőműszereket hogyan rakjam rá, hogy a várt eredményt mutassa?Arra jutottam, hogy a feszültséggenerátornál a "+" pólustól a "-" pólus fele mutat a referencia, a feszültségmérőnél pedig pont fordítva, de ez csak egy tipp.
Áramgenerátornál illetve árammérőnél meg vagyok lőve.Valaki tudna valami használhatót mondani?
Itt látható a feladat, itt pedig a kapcsrajz.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- Eladó 1250W/1800W/2000W Tápegységek próbagaranciával! Posta ok!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Számítógépház bazár! Lian Li, Kolink, Hyte, DeepCool, Jonsbo. Frissítve:08.12
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest