Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Sonarr és Radarr
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Itt is felteszem a kérdést, hátha...
A TINA-val kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ti biztosan tudtok nekem segíteni!
A gondom az, hogy nem tudom eldönteni, hogyan vannak a referenciák a programban.
Egész pontosan arra gondolok, hogy adott egy egyszerű kapcsolási rajz: áramgenerátor, feszültséggenerátor, meg egypár ellenállás, és egyik ellenálláson akarom kiszámolni a feszültséget, illetve az áramerősséget.
Namármost kiszámolom például szuperpozícióval, kapok is egy eredményt, de gondban vagyok, hogy a forrásokat, illetve a mérőműszereket hogyan rakjam rá, hogy a várt eredményt mutassa?Arra jutottam, hogy a feszültséggenerátornál a "+" pólustól a "-" pólus fele mutat a referencia, a feszültségmérőnél pedig pont fordítva, de ez csak egy tipp.
Áramgenerátornál illetve árammérőnél meg vagyok lőve.Valaki tudna valami használhatót mondani?
Itt látható a feladat, itt pedig a kapcsrajz.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó /Garanciás/
- ASUS TUF Gaming TF120 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Master Fan MF120 RGB Duo-Ring (Hibás+Hiányos) INGYEN FOXPOST
- Corsair / NBase / ID-COOLING Ventilátor vezérlők. 1.500ft-tól.
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest