- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
válasz
csabyka666 #12105 üzenetére
-
Kvazár
őstag
válasz
csabyka666 #10070 üzenetére
Szerintem, jó így! (Ha tévedek, akkor bocsi.
)
-
rlazol
veterán
válasz
csabyka666 #9860 üzenetére
szerintem próbálj meg gyártói oldalon supportot keresni, +1V az + 20%, el fog szállani tőle. Esetleg szedd szét és hagyd száradni egy kicsit.
-
Kvazár
őstag
válasz
csabyka666 #9860 üzenetére
Elég sanszos, hogy az meg kösssssssssssssssszöni.
Viszont most sem megy, tehát mit veszíthetsz!Mondjuk én attól még nem tenném.
-
Kvazár
őstag
válasz
csabyka666 #9858 üzenetére
Nem igazán!
Csak egy ötlet:
Hol tartottad? Nadrág zsebedben, közel a tested melegéhez, vagy messze tőled táskában, kabátzsebben?
Megmondom miért kérdezem:
Egy ismerősömnek úgy ment tönkre a mobilja, hogy aktatáskában tartotta és amikor kint volt sokáig, az lehűlt nagyon, majd amikor bement a melegbe, akkor a pára kicsapódott rá és rövidzárlatos lett. Szervizben meg elhajtották, hogy "látszanak benne a beázás nyomok, tehát megúsztatta ezért ment tönkre".
De, csak 1 ötlet. -
shtml
őstag
válasz
csabyka666 #6204 üzenetére
Ahhoz szét kellene szedni az invertert és belenyúlni a kapcsolásba, ezzel bizonyos határok között lehet dimmelni a fénycsövet. Persze szükség van némi elektronikai ismeretekre ahhoz, hogy tudd, hova kell nyúlni.
Ennél sokkal egyszerűbb, ha szürke fóliát tekersz a fénycsőre, ami elnyeli a fény egy részét.
-
FuckeR19
senior tag
válasz
csabyka666 #6206 üzenetére
Például azért mert úgy alakítottam át előlapom hogy potik + kapcsolók vannak rajta és nem szeretném hogy a tekergetés + ilyenek miatt kicsit is veszítene a fényéből. És nekem az is fontos hogy az oldalán se jöjjön le. Akriltól nem lesz olyan sima a felület.
-
FuckeR19
senior tag
válasz
csabyka666 #6203 üzenetére
Énis fújtam már akrillal de nem valami fényes és kopásálló...
-
FuckeR19
senior tag
válasz
csabyka666 #6194 üzenetére
Revoltec hideg katód fénycsövekről van szó? Kérdésed engem is érdekel mert hasonló gondom van, igaz engem nem zavar annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Villanyszerelés
- Nyaralás topik
- Trollok komolyan
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest