Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9050) mexel


mexel
veterán

A Huawei oldalán ezt találtam, ( google fordítóval) de ezek alapján semmi sem történik, vagyvalami nem egyértelmű nekem:
"
A H (vagy Hi) gomb a HUAWEI routerek egyik legfontosabb jellemzője, amelyek támogatják a HUAWEI HiLink szolgáltatást. A H (vagy Hi) gomb egyetlen megnyomásával két útválasztót csatlakoztathat a Wi-Fi lefedettség növeléséhez. Csatlakoztathat egy HUAWEI végberendezést (pl. Az EMUI 5.1 vagy újabb rendszeren futó HUAWEI telefon is) az útválasztó Wi-Fi hálózatához. Továbbá,
a H ​​(vagy Hi) gombbal engedélyezheti a WPS-t és visszaállíthatja az útválasztót a gyári beállításokra.
A részletek a következők:
HUAWEI HiLink: Helyezzen egy új vagy visszaállított eszközt, például egy telefont, 1 méterre az útválasztótól, és kapcsolja be az eszközt. Várjon körülbelül egy percet, amíg a router H (vagy Hi) jelzője lassan narancssárgán villog.
Ez azt jelzi, hogy az útválasztó felfedezte az eszközt. Nyomja meg a router H (vagy Hi) gombját, és engedje fel. A jelző gyorsabban villog, jelezve, hogy az útválasztó csatlakozik az eszközhöz. Várjon, amíg a jelzőfény folyamatosan nem változik, ami azt jelenti, hogy a hálózati eszköz csatlakozik az útválasztó
Fi hálózat (Két HUAWEI router csatlakoztatása szintén így történik).
WPS: A H (vagy Hi) jelző villogásának abbahagyása után 2 percen belül nyomja meg a H (vagy Hi) gombot és a WPS gombot más Wi-Fi-eszközökön, például telefonokon, a szokásos WPS-egyeztetés megkezdéséhez és a Wi-Fi beépítéséhez. Fi eszközöket az útválasztó Wi-Fi hálózatába.
Gyári visszaállítás: Az útválasztó gyári beállításainak visszaállításához nyomja meg és tartsa lenyomva a H (vagy Hi) gombot 10 másodpercig, amíg a H (vagy Hi) jelző kialszik."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.