Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Kösz a választ és a linket!
Az én AuBox-omban gyárilag benne van az Oculink, természetesen a dedikált csatlakozójának az elérhetőségével, mint ahogy a korábbi hozzászólásomban linkelt képen is látható. Végeredményben jól értelmeztem amit írtam, miszerint,
"És így már új értelmet nyert a fúrás is talán. Tehát fúrni akkor kellene, ha utólag épít be az ember egy OcuLink panelt a gépbe"és még a mondat második fele sem túl nagy hülyeség, miszerint OcuLink híján, USB-C-t is lehet ilyen célra használni, csak valamennyivel lassabb. itt ez eVGA értelmezése kavart csak be egy kicsit.
Közben egy még fel nem tett kérdésemet is megválaszoltad, azt, hogy mennyire használható vagy megbízható, egy olcsóbb Aliexpress-es Oculink-es dokkolo, pl egy ILYEN egy szintén olcsóbb KÁBELLEL párosítva? Ahogy nézegettem azoknál a találatoknál ahol több konfiguráció közül lehet választani, a kábel önmagában kb. 10e Ft-ot dob az áron, miközben külön olcsóbban is meg lehet venni. Na most mennyire igaz , hogy a kábel 64Gbps-os, az egy jó kérdés, mert tény, hogy annyi van odaírva, de sosem lehet tudni. Lehet, nem érdemes tökölni külön azzal a kábellel és érdemesebb lenne inkább megvenni ÍGY, ahogy látom kupon is van rá, szóval nem sokkal lenne drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Tesla topik
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Építő/felújító topik
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Robotporszívók
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- DELL OPTIPLEX 7010 SFF PC, I5-3570 CPU, 2 GB R5 430 VGA, Windows 10
- Mini-ITX Beast: i7-14700F / RTX 4070 Super / 64GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Plus 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP ProBook 450 G6,15.6",FHD,i3-8145U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest