Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
+ #2858 baloo79
Köszi!
#2859 drkovge
Értem. Igen, most ránéztem én is. Nem semmi, hogy a Chowi amit múlt héten 145e ft-ért be lehetett húzni, most 193e Ft. Ok kupon nélkül múlt héten is 16xe Ft volt ha jól rémlik, de akkor sem 193e Ft
Mi folyik itt...? 
Most ilyen BMAX B9 Plus Mini PC-t látok kuponnal 138e ft-ért. Annyi, hogy ez 24GB RAM, viszont ahogy nézem cserébe lassabb is, igaz kevesebbet is fogyaszt
-
Danecay
addikt
válasz
drkovge
üzenetére
Amennyiben erről a Chuwi modellről van szó amit kuponnal olyan 375€-ért, meg lehetett, vagy lehet még most is meg lehet venni, szemben a 355€-s Firebat F1 P-vel,, azért nem csak az árban van eltérés, ami így kuponostól meglehetősen elenyésző, hanem az IGP-ben is, mert azért mégiscsak AMD Ryzen 5 7640hs vs AMD Ryzen 7 8745HS a Chuwi javára.
#2853 kenand
Én még nem merült el a Linux PC gaming-ben, de hogy kell ezt pontosan érteni?Ha Steam elég
Csak Steam-es játékot lehet futtatni rajta? Nem lehet hozzáadni más játékot nem Szeam-es játékként? Én pl. elég sok játékot behúztam Epic Store-ból és vannak pl. Uborkás játékaim is. Ezek ilyen formában nem is működnének?
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Facebook és Messenger
- OpenMediaVault
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus P8H77-V LE LGA 1155 alaplap, 16 GB DDR3 RAM, i5-3470 CPU
- Használt A kategóriás gépek garanciával a ReZone-tól!
- HP ProDesk 400 G7 SFF számítógép
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- 32GB DDR5! ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 (14mag), 32GB DDR5, 512GB, ÚJ HU bill + egér
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mi folyik itt...?