- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Elképzelhető, de a laptopokban még durvább hőmérsékletek uralkodnak, és azok is kibírnak sok-sok évet. Asztali gépem terhelés alatt 50-55 fokos, egy laptopnál meg már az is nagy szám, ha nincs throttling.
#1461 AxBattler: ugye ezek kupak nélküliek, szóval valószínűleg azt is figyelembe kellene vennem a pasztánál. Néztem ezeket a thermal padokat is, mint a Honeywell, ezek sem tűnnek rossznak. Mindenesetre köszi a tippeket.
Végül ma újrapasztáztam még egyszer MX4-el, és közben rájöttem, hogy a tegnapi újrapasztázott méréseket csukott ablaknál és fűtött szobában mentek, míg a gyári hűtésnél még nyitva volt minden. Ma megcsináltam a méréseket újra nem felfűtött szobában, és így már csak 3 fokkal "rosszabb" a hőfok, ami sokkal reálisabb különbség.
Egyébként is inkább átállítottuk a venti görbét halkra, sőt opcionálisan a boost mode kikapcsolással szinte tök halk lesz a gép még játékok alatt is, úgy, hogy a videokártya ugyanazt a szintet hozza, és nincs igazán érzékelhető különbség. Ja, és 80C alatt marad a teljes játék alatt a belső hőmérséklet.
Úgyhogy szerintem egyelőre elengedem ezt az újrapasztázást. Az a 3 fok különbség semmi, throttling meg eddig sem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- ELADÓ tisztasagi-festes-budapesten.hu és zuglofestes.hu domain
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 850w Gold!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest