Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Kempingezés és sátrazás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: MárkaLánc
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgaborj
csendes tag
Sziasztok!
Most én vagyok az a típusú fórumozó, aki előbb cselekszik, és utána kérdez. Egy kis lakásba (ahol hetente 2-3 napot tartózkodom) határoztam el, hogy veszek egy mini PC-t. Két rendszert futtatnék rajta (mondjuk esxi alatt) egy média lejátszásra használtat, és egy file servert. A file szervernek nem lenne túl bonyolult feladata, főként az otthoni szerver bizonyos mappáit kellene tükröznie, biztonsági másolatként. Játékról egyáéltalán nem lenne szó. Felmentem az Aliexpress-re és sokkolódtam az áraktól, egy 16 GB/ 1 TB konfigurációt mindenütt bőven 200,000 felett találtam csak. Impulzus vásárlásként hirtelen döntöttem egy Ninkear i9-12900 HK (16 GB / 1 TB) mellett, 175 ezerért. Már úton is van , de most gondolkodóba estem, hogy jobban járnék- e egy AMD konfigurációval? Rég nem követtem a processzorok fejlődését, és teljesen el vagyok kavarodava a különböző Inteles és AMD- tipusjelzések teljesítménye között. Szerintetek az én felhasználási céljaimra lenne ennél lényegesen jobb ajánlat ?(használt SSD-t és RAM-ot nem szeretnék hardverapróról hajkurászni.) Köszönöm, ha segítetek!
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Home server / házi szerver építése
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Crimson Desert
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
- Apple Mac Studio M4 Max és Studio Display
- Gamer PC eladó! Ryzen 7 5700x3D + RX 9070 XT
- DELL OPTIPLEX 7010 SFF PC, I5-3570 CPU, 2 GB R5 430 VGA, Windows 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest