- Argos: Szeretem az ecetfát
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Google Sketchup-al megterveztem, asztalos megcsinálja, kész. Táblásított fenyőből, ~2cm falvastagság, jó hangszigetelés, szép és olcsó. Egész ház kb. 2500 Ft. Nem lesz design nagydíj, de ez a prototípus
, csak legyen itt, belepakolok, és tervezem a következőt, ha ez nem lenne elég jó.
Még egy normális ventit kell szereznem, de el sem hinnétek (már a nagyvárosiak), hogy vidéken ezeket a filléres apróságokat milyen nehéz beszerezni. Sebaj.
Ami elsőre lejött, hogy a VIA proci nagyon szerény, teljesítményben és fogyasztásban is... (Apropó! Lidl -azaz a lidi bót' heti akciója a fogyasztásmérő ~2700 Ft) Az a baj, hogy a jót könnyű megszokni. Pl. otthon a gépem fejlesztem folyamatosan vs. a céges gépen 4 éve ugyan az. Ami 4 éve még jó volt, ma már kegyetlen lassúnak érzem, nyűg vele a munka. VIA-val is az a baj, hogy elszoktam az egymagosok "döccenéseitől", a filmeket írtam hogy sikerült lejátszani, de ezen kívül komoly gond nincs vele."Csak az a baj, hogy van is szabadidőm meg nincs." Dettó. Logouton van egy cikksorozatom, amit folytatni kell(ene), megkerestek a környezetvédők, hogy az udvart Nemzeti parká nyilvánítanák, akkora a fű
, és ehhez még jött valami afrikai mocsári láz, amiből most lábadozom... Az elmúlt két hét katasztrófa volt.
-
bozsozso
őstag
Hát köszönöm kimerítő válaszod. Most egy picit elbizonytalanodtam és azt kérdeztem magamtól, hogy kell-e nekem mindenképpen a műsor rögzítés mivel nem mindennapos rögzítésben gondolkodom hanem csak esetenként ha kell.Ez lehet havonta több alkalom is de lehet 1 sem. Csak azért merült fel bennem, hogy legyen valami eszközöm ha mégis rögzíteni kellene valamit, de lehet nem ér annyit az egész.
(#7531) zodo: a NAS nállam egy teljesen különálló cél hardver amit készen vennék ezt nem szándékozom "barkácsolni"
-
HookR
addikt
HD-DVR és igen, van rajta USB. Még soha nem dugtam rá semmit, ám tudomásom szerint arra rögzíteni nem lehet (beszélgettem erről a UPC-s sráccal bekötésnél). Hogy lejatszással mi a helyzet, azt nem tudom. Az mindenesetre bizonyos, hogy az elmúlt 1,5-2 év alatt sokat javítottak a szoftverén (pl. már az sem gond, ha két rögzítendő műsor átfedi egymást, felveszi mindkettőt rendesen) és ha nem ütközne az érdekeikbe, szerintem lehetővé tudnák tenni.
(#7540) bozsozso: "Csak azért merült fel bennem, hogy legyen valami eszközöm ha mégis rögzíteni kellene valamit"
Ha nem gond, hogy csak az elfizetéshez kapott STB-ről tudod meglesni a vele felvett műsort, akkor az ilyen alapigényt bőven kielégíti. Azt hiszem 80GB-os HDD van benne, azon SD-ben rengeteg műsor elfér (Ha a BK teljes nem is
, de akár több kisebb sorozat is), és HD-ben is jónéhány.
-
HookR
addikt
"...azt hirtelen nem tudom, hogy képes-e bekapcsolni előre beállított időben."
Rögzíteni tud az előre beállított időben, függetlenül attól, hogy be van-e kapcsolva, de a műsoremlékeztető funkció ('memo') csak bekapcsolt állapotban vált át a kiválasztott műsorra, be nem kapcsolja az STB-t. (Kikapcsolás miatt amúgy nem felejti el a memo-t.)
Az időzített TV-tuneres rögzítéshez, kompromisszumos megoldásként, az STB-nek folyamatosan bekapcsolva kellene lennie. -
-
bozsozso
őstag
és ne feledd UPC digitális-kábel adás esetén a beltéri össze van rendelve a kódkártyával, tehát nem hagyható ki a beltéri
de attól a htpc-vel valahogy meg lehet oldani a rögzítést? bár nem tudom a beltérinek milyen lehetőségei vannak. Az fontos lenne, hogy ne csak egy adott eszközről érjem majd el a felvételeket hanem a többi gépről is, ezért szeretném majd ezeket a felvételeket a hozzá akpcsolt NAS-ra rögzíteni. vagy akkor ehhez nem is tunerra van szükségem? ha nem akkor mire?
Köszönöm az eddigi válaszokat.
-
zodo
nagyúr
Talán függőleges a jobb megoldás ha a hi-fi erősítőim bordáit nézem.
Melyik lap lesz amúgy? Asrock usb3 ?
Talán azt választanám mert ennél esetleg kivitelezhető ViZion és jómagam által is favorizált megoldás. Ezt a képet nézve választanám mert ennél tuti beférne egy slim venti a borda és a ház teteje közé.
Silverstone SST-LC09B házikó 346 mm x 55 mm x 310 mm és így be lehet lakni.Persze nem akarlak lebeszélni a hőcsöves megoldásról
csak szerintem nincs értelme annyi időt, pénzt belefektetni még akkor sem ha tudom hogy az építés örömét semmi nem múlja felül az ilyen esetekben.
Múltkori noti hűtőre hajazó típust még az AC kínálatában találni de azok már igen nagyok ehhez a projekthez.
(#7360) user137
Sok volt a sonka és a tojás?
Linket is tettem mellé. -
zodo
nagyúr
Ne haragudj de te magad írtad az adatokat amihez nem kell progi mivel sehogy sem fér be a tervezett házba.
Láttunk már ilyen elképzeléseket nem egyet nem kettőt.Minimum 60 mm-ig fel kellene tornáznod a házad magasságát hogy kb. ebben a formában tud hűteni a cpu bordát. Link és a folytatása.
-
HookR
addikt
Az Asus passzív bordája nem magasabb a hátlapi kivezetéseknél. A hátlapi kivezetések takarólemezének 44mm magas nyílást kell kihagyni. Az alaplap az alsó forrasztásoktól a legfelső pontjáig kb. 41-43mm lehet, tehát már 5mm-es távtartót sem használhatsz. Valami szigetelő anyagot alátéve be lehet szuszakolni.
-
ViZion
félisten
Hőcsövet nehézkes lenne hajlítgatni szvsz. Ha van esztergáNYos
ismerősöd, mutasd meg neki a cuccot. Lehet, hogy olyant tud alkotni, amit a chipre ráfogatsz (az eredeti hűtőt helyére), síma a felső része és a tető rányomódik a lecsukásakor. Viszont a tetőt belülről meg kell szabadítani a festéktől, és minden alkalommal pasztázni kell. A tető anyaga vékony, tehát kérdés mennyi hőt tud elvezetni, illetve a melegedés hatására mennyire deformálódik, mert ha el tud emelkedni a procról, akkor az megsül...
Mostanában jelentek meg olyan vizesblokkok, amit CPU-ra kell rakni, majd a házon kívül van a szivattyú, a radi és a venti. Ezt találtam, de van külön is: ilyet kivezetni a doboz mögé? Mondjuk ez sem 5 cm.
Lehet másik deszkát vagy házat kellene keresned? -
zodo
nagyúr
Tényleg nem kötözködésképpen de ha jól tudom akkor hőcsövet sem egyszerű hajtogatni.
Ha rosszul számoltál akkor kicsit magasabb házon gondolkodnék mint pl. a lap közepe felé látható egy slim 120mm megoldásnál használtak. (igaz nem a legtutibb de a lényeg látszik)
Hőcsöves gyári házikó => Impactics C3LH-B(#7342) Crytek
Eddig ha jól tudom ezekben is az ion-ok voltak és mostanság jönnek a Brazos alapokra épített kütyük. Szerintem Atom topikban vagy a Brazos-ban többet tudnak ezekről neked mondani. Itt nem sokan hajlanak a barebone gépek felé pedig van jó pár alternatíva a kis fogyasztású (igaz teljesítményben sem nagy) mini gépekből amihez szinte hozzá sem kell nyúlni csak használni és olcsóbban kijönne mint egy épített Mini-itx konfig.
-
ViZion
félisten
Ahogy Zodo írta + a passzívat megtámogatni egy vékony, nagy átmérőjű, lassú fordulatú ventivel, és máris halkabb (csak ehhez "luggatni" kell a ház tetejét
)... Persze a helytől is függ, a dobozt én nem látom...
Pl. itt van ez: [link] 140 mm, 500 rpm ~9,6 dB Remélem segítettünk dönteni, vagy legalább jól összezavartunk -
zodo
nagyúr
Csak azt nem értem miért nem jó a gyári hűtő.
Asus, MSI, Gigabyte,Passzív hűtős ECS, Powercolor-ról még mindig semmi fejlemény.
Ezeken kívül simán jó lehet a Sapphire és az Asrock féle kocka bordás hűtő ahhoz a cirka 18 Watt fogyasztáshoz.Itt az Asrock lapja hűtő nélkül. Ide én biztosan nem állnék neki hűtőt fabrikálni de te tudod, hajrá!
-
Stirbi
addikt
szerintem ezt ilyen kisgépekhez a gyártok csinálják saját maguknak, mivel ha látod ez ugy van kiképezve,hogy a ram modult is hütse egyből, notebookokhoz sincs két ugyanolyan hütő, tehát nincsen szabványositva.
user137-bizony hozzá vágsz egy 2tb os külső vinyot, egy 40 es full hd led Tv-t és lazi van
.
-
zodo
nagyúr
Talán mert nem szabvány.
Ha találnál is kb. egy megfelelő példányt akkor hogyan rögzítenéd hogy hatékony maradjon?
Laptop alkatrészek közt látni ilyen kiépítésű hűtőket. -
Csicsóka
őstag
Afatech Technologies, Inc. AF9015 DVB-T USB2.0 stick megy nálam. Gyakorlatilag észrevehetetlen a rendszerben annyira kevés procit eszik. Tvheadend sreameli a csatornákat az XBMC-nek, és a belső hálóba 2% procit eszik összesen. Ez a harmat gyenge atom meg sem érzi, ha menne vele a HD soha nem cserélném le.
Ahogy olvaslak titeket, nekem sem tetszik már a VIA, mert nem jobb a gsejt-nél.
Legtutibb Core i3-2100T lenne, mert üresben szinte a gsejt fogyasztását mutatja, de ha kell irtózatos erő lakik benne, és még akkor is szolid a fogyasztása. Egyetlen bökkenő van csak, dupla annyi az ára egy ilyen vasnak mint egy Brazos. -
ViZion
félisten
Nah, ezt a részét nem tudom. Amit tudok, a digi beltéri egy vacak, HW és SW is hulladék sz¤r. Hangerő-beállítás nevetséges, a csatornák mentése, rendezése is szánalmas. EPG egy vicc, mondjuk ennyi pénzért... Jah, a szerelő meg kijött, elkezdte kitörölni a csatornákat az összes listából, ide csak az egész újra keresésével lehet visszahozni... Mondom mit csinál? Segít. De engem a CNN nem zavar, sőt, és amúgy is majd had'én rakjam sorba, töröljem, etc... Ha összeáll a dolog, majd visszakanyarodunk ide.
Asrock PV530-ITX (ez fontos, mert van mini ATX is, azon van csak PCIe...) teljesítmény.pdf. Csak 32 bites OS-t támogat, de Win7-et is elvileg. Egy ilyen Ubuntus nettop. Ez 60 W külső táppal van, 6 W készenlét, 35 W normál és 43 W max. fogyasztás. Ha ehhez hozzátesszük a "lemarketingezett" 5-10 W-ot, akkor sem eszik többet 60 W-nál egy HDD-vel (persze nekem ATX táp lesz, ott több a veszteség, legyen fullon mondjuk 100 W fogyasztás, de majd veszek fogyasztásmérőt...)
Van olyan, hogy VIA linux portal. Egyelőre Ubuntu 10.10 a legfrissebb, mondjuk hivatalosan a 11.4 még nem is jelent meg, de ha ilyen precízek, gondolom az is lesz majd.
Chipsetről angolul. Elvileg 1080p HW gyorsítással játsza le (a VGA chip), de csak win alatt írják, linuxot nem említik. Youtube-on van olyan teszt, ahol Youtube HD-t néznek vele, elég jó.
Sajnos kevés teszt van, inkább csak rövidke fizetett ajánlókat találni... Itt van pár vevő vélemény. Innen egy eredmény: SuperPI (1m) completes in 3m 57s. 3DMark06 (all default settings) scores at 2178 points. Atom d525 superPI 1m az kb. 3 perc, tehát jóval gyorsabb. 3D max-ról ezzel bizony le kell mondani...(vicceltem!
)
Jövő hétig még keresgélek, de sztem bevállalom. -
zhagyma
őstag
" ... Jelenleg a UPC-nél is dolgozom, és itt is van megkötés, hogy csak saját beltérivel megy a digitális adás -ezt úgy kell elképzelni, mint a mobiloknál a szolgáltatófüggő példányokat. Viszont a PC lenne a "kártyafüggetlen" megoldás, veszel egy usb-s conexant kártyaolvasót a tuner mellé, és voilá.
Működik, szerelőink is mondták.
..."
Annak igazán örülnék, ha ezt UPC kábel-re értenéd. Ha arra érted kíváncsian várom a megoldást: úgy tudom UPC kábel esetén össze van rendelve az STB a kártyával. Lehet "belsősőknek" feloldható ez a kötötség?
-
Csicsóka
őstag
Jelenleg egy Intel D945GSEJT lapot használok házi mindenesnek. Mind azt tudja amit itt írtok elvárásként. (wifi router ,tűzfal nas,ssh,ftp,xbmc+pvr) Egy kivétellel HD videót és DVB-T HD csatornákat már nem bírja, az SD tökéletes. Sajna itt még nincs semmiféle hw gyorsítás. Fogyasztásban nagyon jó (13 W). Ha a VIA tudna Linux alatt vmiféle hw gyorsítást, meggondolnám én is a cserét. Nem tudtok erről vmi infót? Mit fogyaszt ez a deszka?
-
ViZion
félisten
Tányéros digi. Tavaly vmit variáltak, azt mondták csak ezzel a beltérivel lehet, amikor beltéri csere volt, akkor a szerelő beszólt telefonon a cégnek, h működjön az újjal... de ez a része engem nem aggaszt.
Mobilnettel nem terhelném, azért vettem anno 3G routert, h végre ne gépbe kelljen dugdosni, és jobb helyre kerülhessen a stick, mert eléggé körzethatáron vagyunk. Fogyasztásban a Brazos nem sokkal több, évi szinen forintban max. egy rétes árát bukod
Most ott tartok, hogy a helyi boltnál a vele kapcsolatban levő nagykereknél nincs... Gariztatás miatt kényelmes ez a bolt, mert itt intézik, ha vmi gond van (nekem még nem kellett szerencsére). -
ViZion
félisten
Uhh, de sokminden!
VIA külön linuxos drivereket is biztosít, Ubuntu 10.10 gond nélkül felismer mindent, írták fórumban is. Először raid NAS-t akartam, giga HW raid-os lapot néztem is, de igazából nekem nincs rá szükségem.
Linux USB stickről elszaladgál, két sata elég nekem, persze mindenki igénye más. Nálam ebbe lesz dugva a 3G router, mivel mobilnetem van. A netet és a wifit is a router tolja, rá lesz dugva ez a gép, meg az enyém, a laptop és a másik gép "wifizik".
TV-tuner-hez nem tudok hozzászólni, nekünk Digi TV-van (azt se nézem), azzal sztem nem lehet összehegeszteni (pedig jó lenne a digis beltérit lezúzni, mert egy f¤s).
Brazos minden tekintetben jobb, ez nem is vitás. Ha sok filmet nézel biztosan az a befutó. Eredetileg NAS-t akartam venni, de ez kicsit többet tud. Esetleg webcam-ot kap még, ha a párom skype-on csevegne, sztem azzal még el kellene bírnia.
Sajnos nem találtam használtan, tesztekben is még a korábbi atomokkal van hasonlítva. CPU-ja harmatos, de nekem elvileg elég. -
Pista0001
addikt
Ne adogasd össze a teljesítményeket, úgy nem jó. Ha megnézel egy korszerű tápot a 12V-os ágán majdnem az egész teljesítményét le tudja adni, csak akkor a többi ágra nem marad semmi. A 12V-os ág amúgy azért fontos mert a mai számítógépek processzorának tápellátása teljesen arról az ágról történik, emellett más eszközök is kapnak onnan áramot, így a 3.35A (kevesebb mint 40 watt) kevés lehet.
-
tthom
senior tag
Persze, nem is beszólásként gondoltam, én is hirdetem a mostani mATX szerűségemet, aztán ha elkel, akkor max csere ITXre, mert tetszik. Játszani nem játszok, szóval az mindegy, csak általános PS, web, meg ilyenek.. Brazos-al is szemezek, de nem tudom mennyire bírná a photoshopt, meg néha videó konvertálást. Tény, hogy fele, mint egy i3 alapú..
-
Chaser
legenda
Cpu-t még döglöttet nem láttam- kivéve amit szétbarmoltak, mért vennék újat?-, lap az már döglődősebb jószág. De mint írtam, ha a cpu is új, akkor vannak egy árban.
"Nem szeretnék Intel AMD vitát nyitni, de ha valamiből újat veszünk, akkor mindenből, ha valamiből használtat, akkor mindenből használtat." Nekem tök8 mit hogy veszel, én azért maradok annál ahogy én szeretnémSajnos azt kell mondjam az i3 c2c közelebb van egy phenom2 x4-hez, mint egy x4-hez általánosságban. Persze van program ami gyorsabb az x4-en, de olyan is ami egy i3-on. Én nem szarom a pénzt, ezért hasonló áron -netán olcsóbban- még jó hogy i3-ast veszek...és akkor még a fogyasztásról nem is beszéltünk.
user137: Teljesen mind1 hány magos az i3, ha hozza egy x4 szintjét. +2HT van, ami igen jól sikerült, most engem rohadtul nem érdekel hogy 2 magos
A valódi 4 magos i5-ök meg az x6 tökét szorongatják, a SaB-ek le is vágják..ennyit a magokról. Az amd nagyon lemaradt, ami nem baj, a kisebb cpu-k jó áron vannak, de hogy egy xaros itx lap nincs 30k alatt azt nem tudom megérteni.
Hanok: Nem linkelgetek teszteket, próbáltam i3-at meg x4-et, mértem fogyasztást...hát nagyon nem 45W-os egy x4 terhelve, hasonlóan alulfeszelt x4-et néztem igp-s lappal, prime alatt 100W, idle 50. A cpu ebből kb 60-65. És akkor még a tuningocskáról nem is volt szó
16-17k-ért x4 640? Eddig egyet láttam 18-ért, azt is elvitték 1 nap alatt, na ennyit erről. -
toldy
őstag
Anyiban javítanálak hogy elvileg az ECS HDC-I2 lapja is kapható. kb 28-30k körül.
Egyébként mi csupán arra válaszoltunk hogy.
"én meg szeretnék 1 olyan lapot amin: integrált gpu, és fire-wire, i5-i7 proci, 8-16Gbt DDR3 van.
természetesen mini-itx -es legyen."
Nem bántásból, csak ő ezt írta, mi erre válaszoltunk ( van aki ragaszkodott is hozzá)
-
HookR
addikt
A 30/15/10 mm kerekített értékek, amivel még a rögzítési pontok tényleges kialakítása előtt számolni szoktam. A HDD valójában 26 mm, a slim ODD 13 mm, a 2.5"-es SSD/HDD 7(?)-9.6 mm magas. A 3.5"-es HDD-t, és a slim ODD oldalról kell/célszerű rögzíteni.
Ez a ház eredendően nem a szellőzésről szól, legfeljebb max 5400/5900 rpm-es, csendes, langyos HDD-t érdemes beletenni tárhelynek, illetve x idő múlva kikapcsoltatni az oprendszerrel. Személy szerint a 40mm-es ventit hanyagolnám (az előlapot amúgy is macerás (persze nem lehetetlen) telerakni vele, mert kell a hely az ODD-nek), inkább fektetve helyeznék el benne 100/120-as 12mm vastag venti(ke)t irányított légáramlást kialakítva.
Persze ez csak egy lehetőség azoknak, akik nagy HDD, SSD-t és slim ODD-t is akarnak. Ha te inkább 4db 2.5"-es meghajtóban gondolkodsz, akkor persze, úgy kevésbé lenne zsúfolt.A 3.5"-es helyre most is, különösebb átalakítás nélkül elhelyezhető 2-3db 2.5"-es meghajtót fogadni képes beépítőkeret.
-
toldy
őstag
Azért nem fér bele m-atx mert ez itx topic.
Egyébként ez a táppal szellőztetés most több itx háznál megoldható. A thermaltake element q ( és társai, bár pici barkács kell) a sg05/06 és a q07/08/11 nél is megoldható hogy egy normálisabb proci hűtőbordával és a tápot megfordítva azzal távolítsuk el a meleget, bár kérdés hogy ezt a tápok mennyire szeretik, mert egy 300w táppal és 100-200w fogyasztó géppel szerintem még nem annyira gond, de egy 260-280 (300) w fogasztásnál szerintem elég a tápnak a saját melegét eltávolítani.
user137: Aham, de ez a ház milyen magas ( q09) 11 és 12,5 cm lejön a laptálca hasonlók vagyis olyan 8-10 cm hely, ebből lejön még maga a venti is. Egy megfelelően erős ( nagylégszálítású) ventivel szerintem erővel rábírható hogy a meleg arra távozzon, nem?
-
user137
őstag
azért ne keverjük össze a szakszerű felhasználást a magyar méretekben található ipari gányolással... (nincs szerverterem, sima PCket használunk ipari környezetben, a szünetmentes nem kapcsolja le a gépeket snmp-n és nem riaszt mobilon, minek mennek az irodai pc-k 24/7-ben, stb...)
a P4-ek már pl tisztán az a kategória, hogy pusztán az áramfogyasztáson spórolás kifizetődik egy év alatt a gépváltás beruházása.
-
toldy
őstag
Uhh,kezdjük.
Hány darab ide meghajtót szeretnél a gépbe? ( ez befojásolja ház táp párost)
Tudom ajánlani a shappire lapját pl 2gb rammal és egy sempron 140 procival, ekkor
- van 2 db idemeghajtónak csati ( 1 db csati)
- viszi a full hdt ( nem kell plusz vga
- tv tuner mehet pci-e x16 csatolóba
- csak a wifi kell hogy usb-s legyen ( abból meg már akadnak kicsik is)Vagy pedig ( én ezt pártolom)
- lecserélni a hdd-ket satára
- asus lap ( integrált wifi, usb3 stb)
- sempron proci 2gb ram ( nagy eséllyel feloldható)
- tv tuner pcie csatolóba ( erős integrált vga hardveres gyorsítás stb nem kell vga)semmi nem lóg ki a gépből, a fogyasztása több mint atomos gépnek egy 110-120w táp azért kell neki.
Odd-t akarsz a gépbe? mekkora adatmennyiség hez kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Óvodások homokozója
- Esik a hóóó!!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest