Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
Ez nem is rossz ötlet, egy réz tömb, ami eléri a tetőt, persze fejtetőre állított csonkolt gúla formájában, vagy továbbmegyek egyenes helyett homorú élekkel.

Az ötlet pusztán abból fogalmazódott meg, hogy van egy használaton kívüli Yamaha asztali DVD lejátszó, és abba költöztetnék be egy konfigot, és akkor passzolna a Yamaha 5.1-es erősítőmhöz, és nem tűnne fel a tv alatt. De lehet szerzek inkább egy másik Yamaha erősítőt (rosszat), mert abba kényelmesen elférne minden, arról már terv is van, méretarányosan megszerkesztve műszaki rajzzal, méretezve, belemérve az összes eszköz(lap, vinyók, odd, táp), hűtés légcsatornákkal. De sokkal szebb lenne, ha egy DVD lejátszóban csücsülne az egész, és hab lenne a tortán, ha full passzív lenne.
Azt hiszem felelevenítem a fizika tudásomat, fajhő, hőátadás és egyéb tételek, képletek, majd számolok, méretezek. Mert ha mondjuk egy lamellázott fedlapra csere elég lenne, vagy akár nem is kéne...
(#7343) zodo: Nézegettem én hőcsöves házakat, nem az én pénztárcámhoz mérték.

Ja és persze nem is annyira illenének bele a környezetbe. De megoldom valahogy, időm mint a tenger.
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Crypto Trade
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- EAFC 26
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast Black XMP/EXPO - 10 év bolti garival! -
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest