Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GerykO

aktív tag

válasz ViZion #7344 üzenetére

Ez nem is rossz ötlet, egy réz tömb, ami eléri a tetőt, persze fejtetőre állított csonkolt gúla formájában, vagy továbbmegyek egyenes helyett homorú élekkel. :K
    Az ötlet pusztán abból fogalmazódott meg, hogy van egy használaton kívüli Yamaha asztali DVD lejátszó, és abba költöztetnék be egy konfigot, és akkor passzolna a Yamaha 5.1-es erősítőmhöz, és nem tűnne fel a tv alatt. De lehet szerzek inkább egy másik Yamaha erősítőt (rosszat), mert abba kényelmesen elférne minden, arról már terv is van, méretarányosan megszerkesztve műszaki rajzzal, méretezve, belemérve az összes eszköz(lap, vinyók, odd, táp), hűtés légcsatornákkal. De sokkal szebb lenne, ha egy DVD lejátszóban csücsülne az egész, és hab lenne a tortán, ha full passzív lenne. :R
    Azt hiszem felelevenítem a fizika tudásomat, fajhő, hőátadás és egyéb tételek, képletek, majd számolok, méretezek. Mert ha mondjuk egy lamellázott fedlapra csere elég lenne, vagy akár nem is kéne... :C

(#7343) zodo: Nézegettem én hőcsöves házakat, nem az én pénztárcámhoz mérték. :(
    Ja és persze nem is annyira illenének bele a környezetbe. De megoldom valahogy, időm mint a tenger. ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés