Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
válasz Csicsóka #7273 üzenetére
Ezen agyalunk mi is, hogy mennyi lehet a fogyasztása annak a VIA-s lapnak.
Én még igazából egy dual-hybrid tunerban gondolkodom, de lehet hogy quad digital tuner lesz, mert szeretném belső hálón laptop, és/vagy asztali gép felé tovább streamelni az adást, és eközben a felvétel vagy a time-shift lehetőségét sem szívesen buknám be. Jelenleg nekem is csak HD ready felbontású TV-m van, de tervezek majd egy FullHD-s projektort. (egyelőre csóró vagyok hozzá)
A tunered usb-s, vagy belső? USB-n nem eszi jobban a procit? Meg azért gondolkodom belső tunerban, mert ha a lap támogatja a Wake-On-pci funkciót, akkor nem kell extra távkapcsoló. De a Wake-On-lan, és a Wake-On-wan, és a Wake-On-wlan-t(pci) mindenképp tudnia kell. Mert akkor néha meg is állhat "pihenni" -ha a torrent nem dolgozik a háttérben, vagy nem szórakozik el épp egy családi videó digitalizálásával(ideje lesz rá).(#7261) ViZion: Jelenleg a UPC-nél is dolgozom, és itt is van megkötés, hogy csak saját beltérivel megy a digitális adás -ezt úgy kell elképzelni, mint a mobiloknál a szolgáltatófüggő példányokat. Viszont a PC lenne a "kártyafüggetlen" megoldás, veszel egy usb-s conexant kártyaolvasót a tuner mellé, és voilá. Működik, szerelőink is mondták.
[ Szerkesztve ]
Válaszolj a privátra!!! Elég annyi is, hogy szarok rá(d)...
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Csicsóka #7877 üzenetére
Ez így nagyon korrektül hangzik..gondolom a 150es Hipro nem tré hatásfokú.
80%al számolva az jön ki, hogy alig kajál a gép 60Wot prociintenzív szituban.Nehéz összehasonlítani az E1200at az E3400al (1G+, L2x2, 65->45nm, VID).
De talán hasonlóan fogyasztanak..pont az 1GHz difi miatt..majd jól lemérem..Viszont ha van lehetőséged, mérnél értéket FullHD/1080p lejátszása közben?
Csak, hogy az IGP is kajáljon, elvileg az még meg tudja dobni a fogyasztást..
Bár gyorsítani a sima X4500 nem gyorsít semmit a videókon, de javítgat rajta..Azt gondolom egyébként, hogy mennyi fog ez..proci alapon, 1 memó, 1 vinyó.
Aztán ha mégsem, lesz egy eladó Feel302..vagy ráépítem az SFX tápomat ;p -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Csicsóka #7898 üzenetére
Azt nem tudom, hogy pl. a Feelhez adott adapter/DC-DC cucc miként dolgozik..tehát milyen hatásfokkal. Veszteség gondolom ott is van..
A 250es TFX FSPm 67-72%on dolgozik, sajnos pont 50W körül van a 67%..ergó ha a cucc enne 60Wot, a táp miatt 90 lenne konnektorból. Emiatt gondolkodtam el inkább ezen a Feel302/96W cuccon, csak jobb lehet.Köszönöm az értékeket, kiindulópontnak nem rossz, hasonlót remélek én is.
Mondjuk picit rezeg a léc, ha az E3400 35-40%on járt, mennyi lesz E1200al?
Legrosszabb esetben kap egy 266os BSELt mondjuk, azzal már 2.13GHz ;p
De jobban szétnézve aprókban, láttam már 8 körül-alatt E3300at..lehet csere.
Ha nem hagyták volna ki a 440 Cerkából a C1E/EISTet és X4500HDm lenne.. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Csicsóka #7907 üzenetére
Lesz ami lesz, belevágtam a dologba..épp egyezkedek egy Feel302re.
Kis szívás, hogy slim-IDE átalakító van hozzá, nálam meg only SATA.
De leboltoltam már egy slim-SATA írót, úgyhogy evan, indul az építés.Slusszpoén: a házhoz járó slim-IDE átalakító jó lesz a bontott L632re.
Szóval ha valakinek kell egy slim-IDE író, nyugodtan jelezze, vihető ;pEgyezkedek éppen E3300ra..azt BSELezhetem is, ha kell a kakaó x)
Persze nem tudom mihez kellhet, de ki tudja..a mai flashek is durvák.Kösz a hasznos infókat, ha kész vagyok a géppel, jelentkezek róla ;p
-
z00li
senior tag
válasz Csicsóka #8381 üzenetére
Köszi!
Én ezt találtam:
"The Intel G620 CPU uses basic HD-capable graphics controller, clocked at 850 MHz, or up to 1.1 GHz when graphics turbo mode is on. These clock frequencies are comparable to more powerful Core i3 / i5 and i7 processors, however the Pentium doesn't support 3D acceleration, and doesn't accommodate such features as Quick Sync video, InTru 3D and Intel Clear video technology. Despite of this, the G620 graphics is more than sufficient for day-to-day tasks, such as browsing, 2D games, and very simple 3D games. "
Ezeknek a hangzatos funkcióknak a hiányát vajon észre lehet venni teljesen hétköznapi felhasználás mellett?
Z
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz Csicsóka #8810 üzenetére
Köszi a kimerítő választ, akkor jobb lesz az a g840.
Ez a hűtő egész pofás, csak ugye elég kicsi házban gondolkozom, neccesen hogy befér-e...
Itt ez a paneltáp ötlet, de inkább maradnék a házzal együtt kapott tápnál.
Házból találtam ezt: [link]
Tetszik, meg magasabb sokkal mint a spire powercube. De a 2 slotos vga sehogy nem akar összejönni.nagynorbi: néztem a házat amit mondtál, na ez viszont tényleg nem lenne rossz csak vadászni kéne valahonnan olcsón mert elég drága. Na meg a dvd író helyett egy slim kéne, még azzal is vacakolni.. úgy látszik valami sehogy se lesz meg. De hogy ilyet a noname-ebb gyártók miért nem tudnak csinálni azt nem értem..
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest