- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Közben az Asrock oldalára is kikerült, így remélhetőleg hamarosan nálunk is felbukkan a boltokban az Asrock Q1900-ITX
-
imibogyo
veterán
Köfi.
(#20702) AxBattler: majd csak haladok azért mellette.
(#20704) sb: köszönöm. Akkor maradok a paneltápos megoldásnál. Esetleg tudsz konkrét típust is mondani, vagy kérjek elnézést.
(#20713) HookR: köszi neked is az infót. Olvastam a közvetlen megtáplálásról a cikkedben is, de nem vagyok egy nagy forrasztó géniusz. Reménykedtem benne, hogy elkerülhetem.
(#20727) anytime: köszi neked is.
-
HeavyToys
senior tag
Milyen konkrét mérés érdekel esetleg?
sb :
MADVR-t illetve 24P-s tesztet hogy csináljak? Ha írsz hozzá kis metodikát, hogy mit vársz el, akkor megnézem neked!
-
törölt tag
"egyenáramú trafó"
ez a kifejezés vetexik a fluxuskondenzátorralÉrtem én, hogy step-up/down konverter van benne, de tudja felfelé konvertálásnál is a maximumot, nemcsak step-down üzemmódban? Egyáltalán, a rövid PCI-e sinnek mennyi kraftot kell tudnia hivatalosan? Mert gondolom a 75W csak a x16-ra vonatkozik (
)
radi8tor1:
Értem, köszi! Azt gondoltam, a laptoptápok sokszínűsége miatt ekkora az átfogása... -
tlac
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
Intel oldalán nincs infó a QuickSync meglétéről és mivel egy 3217U-val összehasonlítva a többi képmegjelnítéssel kapcsolatos szolgáltatás amiről van adat nincs benne, így gyanús, hogy ez se, tehát a konvertálást proci "izomból" kell megoldani, ami mégiscsak egy 10W-os apróság.
Én megvárnék néhány tesztet, hátha ezt is próbálta valaki, és akkor van viszonyítási alap.radi: Mi a gond a J1900-ban lévő intel HD-val? Az Ivy cerkában lévő röhögve visz minden HD-filmet kivéve persze a 3D-seket.
sb: Ezek jó hírek
, akkor ez most a "fő"-gép lett, vagy van ennél még izmosabb a "spájzban"?
-
zodo
nagyúr
Persze hogy igaza van csak hát...
Eddig legfőképp az "izom kocka" gépek futottak a topikban, mintsem a mostanság a piacon előre törő energiatakarékos lapok és így válik érthetővé user137 hozzászólása a teszthez.Nyilván sokan vagyunk még több igénnyel/elvárással a leendő számítógépünk teljesítményével/fogyasztásával kapcsolatban.
user137 ilyen ami a szívén az a száján, el kell fogadni hisz mindenkinek lehetnek észrevételei .Nekem is mindig beugrik ha ilyen kis integrált cpu-s lapot látok, pláne a GA-E350N-USB3 lap hűtőbordája kapcsán a régi időkben használatos slot 1 -es foglalatos cpu-k és azok teljesítménye és mégsem teszem szóvá.
-
szponzor
senior tag
"Sokkal bővebben nyugalmi (idle) állapotban az E-350 70%-al kevesebbet fogyaszt, mint az Atom D510 vagy a régebbi Atom az Ion-nal együtt." A grafikonok szerint csak kb. 30%-kal fogyaszt kevesebbet. Mindenesetre ez egy jó és megkésett válasz az Atom-ra, kérdés, hogy milyen lesz a következő generációs Atom és mit tudnak még kihozni az AMD-sek. Bár Inteles vagyok, ha most kellene HTPC-t összedobnom, akkor biztos a Brazos-t választanám.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- War Thunder - MMO Combat Game
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest