Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GerykO

aktív tag

válasz bozsozso #7530 üzenetére

Ezen filóztam én is. UPC 3 beltérivel dolgozik: 1:SD 2:DVR 3: HD-DVR.
    1:nézni tudsz vele, HD-ready felbontással(720p), EPG(elektronikus műsor)
    2:felvenni is tudsz, miközben megállítható módon tv-zel, HD-ready felbontással, UPCvideótár
    3:felvenni is tudsz, miközben megállítható módon tv-zel, 8 csatornát F-HD felbontással (1080p), UPCvideótár
    Árak első beltérire:
    1:ingyenes, 2:1000Ft/hó, 3:2000Ft/hó
    Árak második beltérire:
    1: 850Ft/hó, 2:1200Ft/hó, 3:1800Ft/hó
    Vagy a maradék két helyen a háromból marad az analóg TVzési lehetőség.
    Szóval a rögzítést maga az eszköz oldja meg, azt hirtelen nem tudom, hogy képes-e bekapcsolni előre beállított időben. Ugye a csatornákat a beltérin váltogatod, nem a TV-n, vagyis időzített felvételeket nehéz lenne megoldanod, és akkor nem is tudnál mást nézni, arról nem is beszélve, hogy drága, és mindössze 8 csatorna lenne F-HD-ban, ami csak a Gold csomagban van benne ami társasházi területen 6000Ft/hó, panelban 5000Ft/hó. A 8 csatorna:
    -m1 HD (mindigTV-alapban is benne van)
    -m2 HD (mindigTV-alapban is benne van)
    -ATV HD (mindigTV-extrában is van)
    -Eurosport HD
    -ESPN America HD (csak angol nyelven)
    -National Geographic HD (csak angolul) (mindigTV-extrában is van, szerintem magyarul ;] )
    -Spektrum HD
    -Discovery HD (csak angolul)

Remélem sikerül kihámozni az egészből a számodra fontos információt. Nem akarlak lebeszélni a UPC digitális-kábelTVről, csak jó, ha ezeket tudod. :N Illetve, nem tudom mi van a ráaggatott USBs eszközökkel. Mivel nem használtam még egyet sem, ezért ha egy olyan fórumozó erre téved majd megválaszolja.
    Kíváncsiak vagyunk a döntésedre ám! :K

(#7531) zodo: Gyakorlatilag pont ezt mondtam én is ebben a hsz-emben. :P

• zodo

nagyúr

válasz bozsozso #7530 üzenetére

Nem nagyon vágom az otthoni hálózatépítés témakört de úgy gondolom hogy esetedben a NAS gépben kell lenni a tv tuner kártyának amit minden további eszközről elérhetsz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés