Új hozzászólás Aktív témák

• sasNAXO

aktív tag

Sziasztok, nincs még kész, de beleköltöztem, és gondoltam mutatom. :))

Elől 3D nyomtatott dupla SSD tartó thingiverse-ről, hátul alaplap mellett szintén 3D nyomtatott takaró elem, a lyukak helyén szintén, VGA fölött szintén egy (ebből manuálisan faragni kellett). (Nem én terveztem őket, csak gondoltam linkelem.)

A VGA egy Gigabyte RTX 3070 Eagle, rajta saját nyomtatott venti tartó (Dan A4-SFX -ben is így volt). Kábelek aliexpressről rendelt szilikon bevonatú kábelek, nagyon jól hajlanak, nekem nagyon bejönnek.

A CPU egy 5600X, rajta hűtőborda egy Noctua L12, alatta egy NF-A12x15, egyik oldalt ügyesen hajtogatott lefogatóval, másik oldalt a memória és a hűtő összenyomja és ott tartja. :D (Cserébe a memória aktív hűtést kap. :D)
    Lehet illene azt az A12x15-öt is feketére cserélni majd...eredetileg egy fekete A9-et vettem oda, de addig sakkoztam hogy bement a nagyobb és nagyon jó így.

A hűtő alatt a piros távtartó egy spéci lefogató ami megakadályozza, hogy kitépje a hűtő az AM4 procit a helyéről amikor leveszed...(L12 nekem kitépte mindig, L12S már nem.)

A tetején egyelőre két darab barna Noctua A12x25 venti van, majd szeretném feketére cserélni, esetleg valami 3D nyomtatott tartó alá, hogy közelebb legyen a rácshoz...vagy lehet kipróbálom a 3 centi vastag phanteks-eket. Még nem tudom mi lesz a végleges, de örülök hogy végre be tudtam költözni (egy hónapja itt a ház :DDD).

Új hozzászólás Aktív témák