- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Mercutio_ #5388 üzenetére
Nem kioktató hsz.-ként akartam írni.
Ha figyelemmel kisérted vagy visszaolvastál a topikban az elmúlt egy-két évben a lapok/gyártók kínálatát/árait vagy valamely Ph tag blogját ill. az ilyen témában íródott hozzászólásokat akkor talán te is ezt a választ írtad volna nekem.
Nyilván a régebbi tokozású lapokat olcsóbban megkapod amik anno sem voltak oly drágák.
Ezen méretű alaplapok többsége akár Intel akár Amd vonalon sosem volt olcsó a nagy testvérekhez képest csak ezért írtam.Ami az importőri kérdést illeti az igaz sajnos hogy néha csesznek rá, de ezen felül is változatlan tény marad hogy az Amd vonal nem túl erős a termékkínálatát tekintve.
Amd- s lap amin van digitális kimenet 16x pci-e aza mostani ASUS M4A88T-I Deluxe lapom.
Zotac 880G-ITX WiFi is létezik (ezen sincs 16x-os pci-e) , de nálunk még nem láttam egy helyen se, pedig a cég termékei igen nagy népszerűségnek örvendhetnek. (ha jól tudom)
Sokak által, nagyon várt J&W MINIX 890GX-USB3 sem ért még el hozzánk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Félkonfig eladó!!! Gigabyte GA-B75-D3V+i7 3770+16GB Kingston ram!!!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged