Új hozzászólás Aktív témák

• HUN_Sector

őstag

Rengeteget filòzom azon, mi legyen. Én anno az atx (aeroengine II) méretről váltottam matx-re (aerocool m40), majd eztán itx-re (xigmatek nebula, in win 901). A legutóbbi gépemmel kimaxoltam az itx kategòriát (in win chopin), viszont örülnék, ha nem csak a 3400g videocsipjére támaszkodhatnék. Ezért végignéztem minden most kapható, megfizethető házat, de létezik az, hogy ennyire nincs semmi a piacon? A kockaházakat és az ezredfordulòs minőségű műanyag/pléhkasztnikat hanyagolnám.
    Csak 3+1 kritériumom van:
    - Üveg oldalfal, a karcolòdòs plexitől rosszul vagyok
    - 50000ft alatti ár
    - fehér, vagy ezüst szín, zongoralakk kizárva
    - 300 mm alatti mélység és magasság, max 20cm szélesség

Tetszenek a keskeny, stílusos házak, így le is mondtam volna a fractal design era itx kedvéért az üveglapròl, de az meg megfőzi a vga-t. Nézegettem a Jonsbo termékeket, de az az egy ami tetszik, idehaza nem kapható (Jonsbo T8). Aztán így futottam bele a lian li tu 150A-ba, de az meg méretben már nagyon duci... A banggodon van egy tetszetős ház (cemo A4) de kínábòl ilyet nem akarok/merek rendelni, meg az is kártyafőző katlan.
    Elég reménytelennek érzem ezt a 2020-as felhozatalt. Ha meg felbukkan egy jò ötlet (azza pyramid, az bazi drága, bazi nagy, bazi meleg konstrukciòban ölt testet)

Velem van a baj?

Új hozzászólás Aktív témák