Új hozzászólás Aktív témák

• zodo

nagyúr

válasz dezs520 #4783 üzenetére

Azért "jobb" a Zotac lapja, mert még az első generációs ION ami jobban sikerült, mint az ION2 és jobb a bővíthetősége ill. alapból több és jobb hátlapi kivezetéssel rendelkezik.
    (utóbbi, felhasználási terület függő)
    Szóval inkább a Zotac-ot vedd, bár nem vagyok "atom" szakértő, de ha még egy kicsit spórolni akarsz akkor az ASROCK A330ION lapot válaszd, kb. ugyanazt nyújtja, mint a kinézett Zotac.

(#4779) Chaser

Szerintem meg arról volt szó (mivel az írásomat kereste ill. priviben is értekeztünk) ,hogy az én megvalósításom alapján ő is belekezd a "barkácsolásba" amiért már meg is vette a tápegységeket úgy, hogy még csak az eredeti hardverek vannak a gépében.
    Mivel váltani szeretne, (,de nem Itx-re) nyilván nem elegendő a gyári táp ill. a dinamó sem, mivel kizártuk a picopsu és noti adapter+panel tápot is a körből. Mindezt smile-al.

Szóval ebből az jött le nálam, hogy nem a fogyasztás a lényegi szempont, hanem, hogy nincs alternatív lap amit betehetne abba a kis házba csak a mini itx vagy dtx formátumú lapok egyike. ;]
    Ezt a tényt tudatva vele, nem is járt erre. :(

Sikerült, házat választani?

(#4780) HookR

Mi az kulcstartó? :D

(#4781) kisza25

Erről van szó. Azéájjonmámegavilág. :))

(#4786) dezs520

Nem hinném, hogy a Zotac 1,6Ghz-e miatt, mert az Asus lapon 1,8Ghz-es cpu van.

(#4787) jobesz

Nincs olyan sfx méretű táp ami venti mentes még a nagy tesóknál is ritka. :(
    Topikban, toldy-nak van ilyen háza.
    3525.hsz.-től találsz tőle, némi infót.

Low profile vga-t tervezel a gépbe?

Szerk:
    Nincs más alternatíva ami a tápot illeti, mert ami kisebb és passzív az a panel táp + adapter, de az viszont max. 120W

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés