- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Mattanyahu #3762 üzenetére
Ezért is kérdeztem, hogy mihez lenne, de így videó karival már tényleg kevés lenne neked.
Pénzmagod meg, majd csak lesz az új vga-ra.toldy
Nekem nem tellett nyaralásra így csak arcot varattattam magamnak. Köszi.
Hát még csak beszereltem, de biztos macerás (nem csak a hűtő végett) a ház szerelése.
, de már kezdem megszokni.
Amúgy tényleg klassz hűtő, csak egy kicsit drága.Még egy konfig építése? Nem semmi!
Osibaa
Jó, hogy visszatértetek! Kezdtem unatkozni ill. válaszolni sem tudtam sok felmerült kérdésre
Kíváncsian várom már az új projekteket!
Szerk:
Mercutio_
Tudom, hogy nem csak nekem szántad. Én is csak úgy válaszoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest