- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Hát nagyon köszönöm mindhármotoknak a rengeteg segítséget!
Pontatalan voltam annyiban (elnézést), hogy a 3 db HDD nem fix, abból csak kettő lenne állandóra, egy pedig egy hotswap csatolón keretsztül (itt van több elképzelés is, mert létezik pci helyére tehető, vagy 3.5"-es házban, vagy a slim odd-val közös házban egy 5.25"-ös helyre - ez még kérdés, mert nagyon jó házakat is ajánlottatok!)
Csak azért szeretném egy "dobozba" zsúfolni az összes komponenst, mert nem szeretem ha mindenféle kiegészítő tekereg a gép körül...Ettől függetlenül az odd-t meg tudom oldani úgy is, meg akkor a hot swap-et, hogy usb-ről menjenek, és akkor a Sata probléma megoldva ITX méretnél maradva.(erre nem is gondoltam - köszönöm!)
Tápra visszatérve egy kicsit: aprón kapható egy Pico-box Z3-ATX-200 paneltáp és adapter (asus 150W-os)..ez megfelelne nekem vajon? Elvileg igen, csak szeretnék megerősítést is
A másik még ami eszembe jutott: A gépen egy Windows lenne, mert ezen szeretnék egy jó ideig netezni, szövegszerkeszteni...szóval alap dolgok. Viszont menne 24/7, mert: lenne fájlmegosztás is rajta, valamint az itthoni hálózaton keresztül, erről a gépről érné el a többi az adatokat, meg a media tartalmakat.
Ehhez esetleg nem lenne elég egy integrált cpu-s megoldás? Vagy inkább maradjak a G4400-asnál (Intel vonalon gondolkodom)?Köszönök még egyszer mindent, Mindenkinek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- EAFC 25
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest