Új hozzászólás Aktív témák

• TomiLi

addikt

Hát nagyon köszönöm mindhármotoknak a rengeteg segítséget! :R

Pontatalan voltam annyiban (elnézést), hogy a 3 db HDD nem fix, abból csak kettő lenne állandóra, egy pedig egy hotswap csatolón keretsztül (itt van több elképzelés is, mert létezik pci helyére tehető, vagy 3.5"-es házban, vagy a slim odd-val közös házban egy 5.25"-ös helyre - ez még kérdés, mert nagyon jó házakat is ajánlottatok!)
    Csak azért szeretném egy "dobozba" zsúfolni az összes komponenst, mert nem szeretem ha mindenféle kiegészítő tekereg a gép körül... :B Ettől függetlenül az odd-t meg tudom oldani úgy is, meg akkor a hot swap-et, hogy usb-ről menjenek, és akkor a Sata probléma megoldva ITX méretnél maradva.(erre nem is gondoltam - köszönöm!)

Tápra visszatérve egy kicsit: aprón kapható egy Pico-box Z3-ATX-200 paneltáp és adapter (asus 150W-os)..ez megfelelne nekem vajon? Elvileg igen, csak szeretnék megerősítést is :B :R

A másik még ami eszembe jutott: A gépen egy Windows lenne, mert ezen szeretnék egy jó ideig netezni, szövegszerkeszteni...szóval alap dolgok. Viszont menne 24/7, mert: lenne fájlmegosztás is rajta, valamint az itthoni hálózaton keresztül, erről a gépről érné el a többi az adatokat, meg a media tartalmakat.
    Ehhez esetleg nem lenne elég egy integrált cpu-s megoldás? Vagy inkább maradjak a G4400-asnál (Intel vonalon gondolkodom)?

Köszönök még egyszer mindent, Mindenkinek!!! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés