Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HookR

addikt

EVGA 'mini-ITX Box' - dailytech.com / hardwarecanucks.com / coolaler.com

Avagy vízhűtéses gamer pc (prototípus).

==========================================

NCASE M1 - hardforum.com

- 160 x 327 x 240 mm, 12.56l (Talpakkal együtt: 250mm)

Jó ideje figyelemmel követem a projektet, melynek lényege egy az SG05-öt leváltó, a lehetőségekhez mérten minél kompaktabb, komoly lég- és vízhűtés fogadására egyaránt alkalmas, jól variálható, ezáltal számos különböző igényt kielégítő Gamer PC megtervezése, majd közösségi finanszírozáson alapuló legyártatása valamelyik házgyártó céggel. Jelenleg a prototípus elkészíttetésénél tartanak, amit majd elküldenek néhány hardveroldalnak tesztelés és népszerűsítés céljából, hogy összegyűjthessék a 300-as minimum darabszámot fedező megrendelést és anyagi támogatást.

Azt kell mondjam, le a kalappal a srácok előtt! Ügyesen és kreatívan oldották meg a felmerülő problémákat, a lehetőségekhez mérten figyelemreméltóan egyensúlyozva a kompromisszumok között, feladva a leckét azoknak (házgyártó cégeket is beleértve), akik hasonló jolly joker ház tervezésében gondolkodnak.
    Mindezt annak fényében merem állítani, hogy egy éve én is kreáltam hasonló szellemben szanaszét variálható (ám némileg eltérő tervezési célokat beteljesítő - nálam inkább a NAS és a kompakt vízhűtéses Gamer PC közti egyensúlyon volt a hangsúly) háztervet, és elbizonytalanodom, ha azt kell mérlegelni, felveszi-e a versenyt az övékével.

Új hozzászólás Aktív témák