- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz
Tomessz85 #22197 üzenetére
A legjobban egy beépített T2-es tunerű TV-vel jársz, amibe csak berakod a CI+ modult.
Van CI-t fogadni tudó box is, de a kompatibilitás kétes. Olcsóbb típus az Amiko 8265+, komolyabbat engimás (linux) rendszerű boxok között találsz, de ha "csak tv-zésre" kell, akkor a tv csere a legjobb és kényelmesebb megoldás (egy távirányító kell csak, stb...).
A fő "gond", hogy CI+ fogadós boxok nagyrészt műholdas+földi/kábeles tunerrel szereltek, azaz kombó készülékek ezért (is) drágábbak, mint egy csak ingyenes adókat tudó box. -
azbest
félisten
válasz
Tomessz85 #22197 üzenetére
Az előfizetős változat csak a szolgáltatótól kapott CI+ modul vagy box segítségével megy - integrált az előfizetői kártya bennük. Csak annak van sima kártyája, aki megtartotta a váltáskor és azóta folyamatosan előfizető.
Olyan boxról nem nagyon tudni, ami garantáltan kompatibilis a magyar paraméterekkel (hangformátum, képformátum) és ci+ slotja is lenne.
Az aac hangot nem minden külföldi box szereti, a h265-öt codecet sem mind eszi. [link]
-
Tomessz85
tag
Sziasztok !
Mindig tv ingyenesen elérhető csatornáihoz vásárolnék most manapság megbízhatónak mondott , ajánlott minőségi set top box -ot , azzal az opcióval, hogy lehet idővel elő lenne fizetve a premiumra is, írnátok 2-3 ajánlott típust amiből válogathatok ? próbálnék ár érték arányban jót választani.
Esetleg van olyan ami ki-be tudja kapcsolni a tv-t és így elég lenne tényleg csak 1 db távirányító ?köszi a válaszokat
-
azbest
félisten
válasz
user112 #22195 üzenetére
a régi analóg, katódsugárcsöves tévé magában nem alkalmas, de dvb-t box köthető rá, ahogy anno videomagnó is. Itt az számít, hogy van -e olyan kimenet a boxon, ami a tévén bemenet (scart vagy svideo). Nem minden boxnak van antennás kimenete modulátorral, sokszor csak átengedik az antennát, de a box által vett adást nem adja ki a tévének antennán.
A mindigtv kódolatlan kínálata az A és B muxról fogható dvb-t h264 (mpeg4) formában [link] Az izaura tv most fog lekerülni egyébként. A T2 h265 módú lenne, de az kódolt is, amihez szolgáltatói box vagy ca+ modul bérelhető / vásárolható.
A philipsnél vagy a konkrét változaton múlik, vagy pedig lehet a menüjében más országot kell választani, hogy értse a h264-et, ne csak mpeg2-vel próbálkozzon. Azzal csak antenna kéne, ha amúgy olyan helyen vagy, ahol van jel. Ha nem magyar régióba szánt tévé, akkor a hanggal is lehet baja.
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Ez a két régi tv (daewoo 14q1 és samsung cw-29m166t) alkalmas lehet az ingyenes Mindig TV vételére? Mit kell hozzá vennem és mennyibe kerülne?
Jelenleg a Philips 42PFL5405H/12 tv-t használunk, ezen van egy általános interfész foglalat (CI-CI+) és DVB-T(C) MPEG4* is de csak bizonyos országokban és bizonyos szolgáltatók számára elérhető, de erről nem találok több infót.
E szerint lehet hogy van Ehhez akkor csak egy antenna kellene, semmi más? -
garga01
őstag
válasz
SztiviVander #22190 üzenetére
Nézőpont kérdése, használtan olcsók az Amiko-k is.
Ezt a Wayteq-et rég nem gyártják már, elég régiek soknak meghibásodik a tápja.
(Az más kérdés, szerintem elég ocsmány a menüje, de ez személyes vélemény)
-
garga01
őstag
válasz
herrká #22187 üzenetére
Akkor a teraszon akár egy szobaantenna is elég lehet. Boxot meg bírsz venni itt a hardveraprón vagy jófogáson, stb.. egy mezei Amiko bőven elég erre a célra, megbízhatóak. Olyat vegyél ami tudja a földi adást venni (T, terrestrial) tuneres (a csatlakozókat ha megnézed rajta, legyen koax hüvely. Amin "tekerős" F csatlakozó van az műholdas.
-
herrká
senior tag
-
garga01
őstag
válasz
herrká #22185 üzenetére
Kicsit túlgondolod
Nincs semmi trükk, van pár darab csatorna ami tök ingyen jön, csak egy DVB-T képes tv vagy box kell. Pár ezer Ft-ért lehet venni használtan ilyen boxot, ami HDMI kimenetes. Rákötöd a projektorra, meg egy antennát és nézed. Gyakorlatilag a közmédia jön HD-ban (M1, M2, Duna, Duna World, M4 sport, M5) és SD-ben pár kereskedelmi (RTL, TV2, Spektrum home+, Max4, Dikh tv) Az Izaura nemsokára kikerül. Weblap: [link]
Szóval az jön a boxon, amit a fenti adók adnak, és az M4 adja az F1-et, meg egy csomó mást így nézheted tök ingyen.
Netes stream is van a Mindgitv app-ban, de azt nem ismerem annyira. Párszor próbáltam az okostv-s appot, elég szutyok a kezelhetősége.Antennával kapcsolatban meg érdemes megnézni merre forgassam odlalt, a címedet beadva. Ha nagyobb városban laksz lehet elég egy szobaantenna is, ha távolabb van akkor egy költéri lepke vagy logper is jó, terszon könnyen fel lehet szerelni.
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Közeleg az olimpia. Plusz a Forma 1 futamai is mennek. A teraszon szeretném nézni, projektoron. Úgy gondoltam az egyik tréhomos boxot kiviszem, net van kihúzva, de a tápegységeik olyan helyre vannak bedugva, hogy nagy nehéz szekrényeket kellene elhúzgálni, miután kipakoltam teljesen. Megláttam a Mindig TV, ingyenesen nézhető csatornáit, illetve ennek lehetőségét. De! Tudomásom szerint Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen! Ennek mi a „kisbetűs” része? Sajnos a legközelebbi ügyfélszolgálat, csak kb két hét múlvára ad időpontot. A neten meg titkolják a fontos infókat…
Valaki használ ilyen „ingyenes” Mindig TV boxot? Jön rajta a F1 vagy majd az olimpia? Full hd elég, nem kell 4k. Vagy ilyenkor a szabadonfoghatóból ezek eltűnnek? Keveset nézek tv-t, de láttam ilyet korábban, hogy bizonyos adások, pl az említett F1 is, korábban nem volt antennával nézhető. Mit jelent az ingyenesség? Meg kell venni a boxot és antennát? Vagy adják, de van havi díja?
Van egy ezeréves fake X96-os boxom a projektorhoz, de hozzá nem értésem miatt, a Kodit nem tudtam összehozni a hálózaton. Olvastam, hogy a Kodihoz lenne valami kiegészítő, amivel foghatók a tv csatornák? Még a Plex sem megy rajta, csak ennek butított változata, a Composite.
Bocsánat a hosszért! Köszönöm! -
Adama123
aktív tag
A TV2 csoporthoz tartozó Izaura TV kikerül az Antenna Hungária által üzemeltetett szabad hozzáférésű mindigTV platform ingyenesen elérhető csatornáinak kínálatából. A TV2 csoportot ezt követően már csak az anyacsatorna, a TV2 fogja képviselni.
Jelenleg nem várható, hogy az Izaura TV ezzel egyidőben bekerülne az Antenna Hungária mindigTV PRÉMIUM szolgáltatásának Alap vagy Családi csomag kínálatába.
-
azbest
félisten
úgy látom a rendszerük most sem tudja elég jól kezelni az áremeléses variálásukat. Küldtek ki fizetési emlékeztető papír levelet lejárt számláról, amit amúgy csoportos beszedéssel ők már levontak időben
Úgy emlékszem, hogy korábbi áremeléskor is volt kavar. naja [link]
-
Van ma (Buda)Pesten nem MindigTV DVB-T műsor amit ingyen lehet venni?
Mit régen a FőnixTV volt.. -
seatom70
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta nem működik nálam a mindigtv go alkalmazás. Az adott csatorna lejátszására kattintva álló kép fogad, a hang megy. Vagy csak homokórázik elindulás nélkül. Gondoltam megkérdezem itt tőletek, hogy másnál is előfordul-e ez a hiba, mielőtt az ügyfélszolgálatot hívom. Törlés, újratelepítés se használt. Köszönöm a válaszokat!
-
-
Adama123
aktív tag
Július 1-től az Izaura TV nem lesz szabadon fogható.
-
garga01
őstag
válasz
Joker88 #22167 üzenetére
Ha nincs jel hibába keresed újra, nem fog visszajönni. Azért is tűntek el a listából.
A TV2, RTL azonos frekvencián van, azért nincs egyik sem. Csatlakozókat nézd át, nem lazult-e ki (vagy tört ki benne a koax belső ér).
Azt nem írtad tető vagy szobaantennád van, de ha szoba akkor bármi is lehet -
Joker88
őstag
Nemrégiben a lakást tataroztuk. (Festés,stb..)
Ki lett húzva a konnektorból a mindig tv dekódere.
Majd újra vissza minden a régi helyre.
Minden összedugva,ahogy volt,ellenben nincsenek TV adók,kivéve az M1,Duna,M4Sport.
Még TV2/RTL sincsMinden csatorna helyre az van kiírva hogy 'nincsen jel'
Próbáltam újrakerestetni, a 4es csatornahely (M4 sport) után rögtön a 33as programhely van..
De adás nélkül..
Visszaállítottam alapállapotba is a dekodert,semmi..
Számla fizetve mindig 😁
Mindig tv extra .. cca 2900 forint per hónap.. -
bizmark6
tag
Hogyan lehet felmondani legegyszerűbben a szerződést,és kb mennyi az átfutási idő?
Ugyanis.03.18.-án letöltöttem a honlapjukról a felmondási nyilatkozatot,kinyomtattam,kitöltöttem,aláírtam,ajánlott levélként elküldtem a címükre.Eltelt lassan 1 hónap,semmi válasz,erre ma kiküldik a havi számlát.Valakinek van ilyen téren tapasztalata?Köszönöm ha tájékoztatna valaki.Ja és előtte 03.11.-én írtam nekik az ügyfélkapun keresztül,ahol úgy tájékoztattak,hogy az előzőekben leírtakat végezzem ell,megcsináltam,semmi válasz.
-
-
mate317
tag
Üdv,
egyszerű hama szobaantennám van, kb 5-10 percig hibátlan az adás, majd rendre elkezd akadni, végül elmegy teljesen. Kivittem a teraszra is, ott is ugyanez, és nem értem, miért nem konstans jó vagy rossz a jel, miért csak x idő után megy el a kép?
-
-
jbl
senior tag
MindigTv feltöltő kártyát nem árul valaki?
vagy hol lehet venni online? -
Sanyi.mTs
addikt
azt vettem észre, hogy az elmúlt 3-4 hónapban délután/este felé nézhetetlenné esik szét az ingyenes mindig tv-s adás vétele. egy ilyen antennát használok egy 2m-es toldóval lakásban, neltérben. régen nem volt a vétellel gondom.
milyen másik (jobb) antennát lenne érdemes beszerezni ehelyett? (ilyen bot antenna félét preferálnék)
-
Marcsello31
őstag
Rendben nagyon szépen köszönök mindent! házon belül is jön, de csak az ablakok környékén, ott stabil, egy picivel arrébb már nem, de köszönök minden infót, megnézem.
-
azbest
félisten
válasz
Marcsello31 #22155 üzenetére
attól függ miből van a fal és milyen vastag. Ablak merre néz, van -e rajta olyan bevonat, ami gátolja a jelet. Szóval próbálgatás marad, senki nem fogja tudni megmondani, hogy neked mi lesz a jó.
Ha előfizető vagy és olyan tévéd van, amire telepíthető a mindigtv go app, akkor sok csatornát online is tudhatsz nézni vele, ha beregisztrász az antennás előfizetői "kártya" kóddal a go oldalán. Az még jobb minőség is sok esetben (sd helyett 720 vagy 1080-as kép online). A szolgáltatói box netre kötve is tudja ezt használni.
-
garga01
őstag
válasz
Marcsello31 #22155 üzenetére
Olvasd vissza a hsz-eimet, korábban linkelve volt a mindgitv oldala, ahol beírod a címed és kidobja melyik tornyok vannak a közeledben és merre érdemes forgatni az antennát.
Így, hogy nem tudjuk melyik településen vagy nagyjából, nem lehet tanácsot adni. De leginkább a legjobb, ha veszel a netről és ha nem jön be vissza tudod küldeni. Amennyit elkérnek ezekért a szobaantennákért, egy kis logper antennát is lehet venni ami sokkal jobb. -
Marcsello31
őstag
válasz
Doky586 #22154 üzenetére
Szabad szemmel azt aztán kereshetem, látni nem látok tornyot, mert messze van, viszont kültéri antennával meg működik, de jobban szeretnénk egy szoba antennát, nincs plusz vezeték kiépítve a kültéri antennának, csak próba kép volt megnézve, azon majdnem 100%os a jel. Nem látni ilyen tornyot szemmel láthatóan, attól még van jel. Házon kívül.
-
válasz
Marcsello31 #22153 üzenetére
Nem az a lényeg hogy milyen az a szobaantenna hanem az hogy jól látod-e a szobából a mindigtv tornyot..
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Milyen házon belül működő képes mindigtv antennát javasoltok?!
Erősítősre gondolok, házon kívül van vétel házon belül semmi, gondolom a falak is árnyékolhatnak, valamit kitennék az ablakba ennyi, köszi a választ! -
onlinestream.live/tv
Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ASUS 18W USB ADAPTER
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest