Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz Joker88 #22167 üzenetére
Ha nincs jel hibába keresed újra, nem fog visszajönni. Azért is tűntek el a listából.
A TV2, RTL azonos frekvencián van, azért nincs egyik sem. Csatlakozókat nézd át, nem lazult-e ki (vagy tört ki benne a koax belső ér).
Azt nem írtad tető vagy szobaantennád van, de ha szoba akkor bármi is lehetNincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
vpanangin
senior tag
válasz Joker88 #21390 üzenetére
Az első 7 nap során minden csatorna kódolatlanul nézhető.
Minden!
Utána fel kell hívni az Ügyfélszolgálatot és névre kell regisztrálni a készüléket. Utána jön a "6 hónapi gond nélküli tévézés".
Fél év után fel kell tölteni pl. egy feltöltőkártyával. Nem kell azonnal, tarthatsz akár néhány hónap szünetet is. Én az Euronicsban vagy a MediaMarktban szoktam venni.
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
-
azbest
félisten
válasz Joker88 #20648 üzenetére
Az ügyfélszolgálattól kérdezd meg, hogy visszaaktiválják-e a kártyádat, ha visszaküldöd a boxot és hogy milyen módon tudod visszaküldeni (tán a postákon ingyen feladható).
Akkor majd kiderül is az, hogy hajlandóak-e rá vagy a ci+ integrált modult erőltetik. Meglévő, régi kártyával rendelkező ügyfélknt azért jobbak lehetnek az esélyes a visszaaktiválásra.
Azt mondjuk nem tudom, hogy milyen használati szokástól áll fejre Nem egy csoda, de tévét nézni épp lehet vele. Esetleg néha nem árt áramtalanítással újraindítani.
[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
válasz Joker88 #20648 üzenetére
Amennyiben az előző előfizetői kártyádad letiltották, és nem tudsz kéz alatt alatt másikat venni, új előfizetői csomagként meg már szinte sehol nem árulnak ilyet, akkor egy lehetőséged van, olyan tv-t kell ezután hasznánod(vagy venned) ami tudja venni az új rendszerű sugárzást, és van CI+ modulfogadója. Ekkor elvileg kérheted az AH-t, hogy a csodaboxot cserélje le neked a kártyanélküli CI+-os moduljukra, de ezt nem túl valószínű, hogy ingyen meg fogják neked lépni. Valószínűnek tartom, hogy kifizettetik ilyenkor veled a kártyanélküli CI+ modul árát.
-
azbest
félisten
válasz Joker88 #20528 üzenetére
Nekem online sikerült pluszban befizetni, amikor beszedéssel is levették már. Mert szerződésmódosításkor az új kártya aktiválásának személyes befizetése megkavarta a rendszert és fizetetlennek tűnt.
Semmi gond, nézd az ügyfélkapusat, hogy ott esetleg megjelenik-e plusz pénz mondjuk egy héten belül. Ha nem látod ott megjelenni befizetésként, akkor a felületen lehet írni nekik és ott meséld el. A legegyszerűbb, hogy jóváírják és a következő számla annyival kevesebb lesz vagy épp 0.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz Joker88 #20145 üzenetére
a menüben látok a beállítások menü alatt aktív és lemondott csomagot, ami most még üres - lehet ez majd a mindigo fiók lenne. Egyébként ha bedugom a lan csatlakozót, akkor kér ip címet. Igaz, egy led sem világít a lannál.
Az sms lista a főmenüben is gyanús... mintha az előző 0082-es verzióban nem lett volna, de a legelsőben még mindha ott lett volna, mielőtt lecserélték a mindigóról mindigtv extrára a logót A mostani menüjében 0221-es a verziószám.
[ Szerkesztve ]
-
lócitrom
őstag
válasz Joker88 #20061 üzenetére
alapértelmezett beállítást indíts el rajta.
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
andatti
senior tag
válasz Joker88 #19087 üzenetére
Sajnos igen. Már nagyon unom. Volt szoftverfrissítés is, de nem volt számottevő változás, csatornaváltás felkerült a kép felső részébe, fekete alapot kaptak az eddig is fehér számok...
Engem az is zavar, hogy mindigoban nem lehet csak 2 párhuzamos nézés... Hiába lenne társkártyám, azzzal nem regelhetek újra az ügyintéző szerint, hogy 4-re tornásszam. Mivel az antennás és go kínálat között van eltérés. A mytv nagycsomagot is most mondom le, mert ilyen ínséges időkben ez már luxus... Hiába volt jelentősen eltérő csatornakínálat...
Off: (nem találom az ikont mobilon ebben az új formban)
A screen mirroring se működik már a samsung tv-vel, holott jó volt, a mifire gyanakodtam, de kiiktatva se lett jó, másik wifiről. A telókon se volt frissítés, mégis egyik napról a másikra nem tudnak csatlakozni. Először a redmi 5+ adta meg magát, kb. 1 éve, ma pedig a 4x se tudott már csatlakozni a kivetítéshez. Pedig szombaton még jó volt... Nagyon misztikus/random nekem a technika működése... Off vége -
bul07
nagyúr
válasz Joker88 #19023 üzenetére
Én csak azt kaptam hogy hangoljam újra, meg is tettem
Esetleg ha rányomnék a Alapértelmezett Beállításokra, bár az meg gondolom a mostani rendszert rakná fel újra
Vagy frissítené?
Á mindegy nem vesztek semmit megpróbálom
Szerk;
Rányomtam most tölti le, elméletileg
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Sunsetjoy
tag
válasz Joker88 #18939 üzenetére
[link]
Amiko Impulse T2/C H.265Vigyázni kell vele, ne sima Amiko Impulse T2/C típust vegyen az ember, mert az a HEVC kódolást nem fogja majd, hiába a T2-es módot igen.
Bedugtam a Conax kártyát a régi boxból (a mindig tv extrást), bekapcsoltam, végigfutott, megtalált mindent, azt is fogja, amivel már átálltak errefelé az új szabványra. Ugye azt már a régi Wayteq nem tudta bevenni.A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
azbest
félisten
válasz Joker88 #18852 üzenetére
Kelleni nem kell. A doboz integrálva tartalnmazza a kártya funkcióját. A doboz számára mindegy, hogy a tévében van-e kártya vagy sem. A ca modul és a kártya csak akkor számít, ha a tévével saját magával akarod nézni a műsort, de idővel le fogják majd tiltani a kártyát, mert a doboz helyette jött.
[ Szerkesztve ]
-
Bence008
tag
válasz Joker88 #17491 üzenetére
Én Mentavillben szoktam koaxot venni, olcsóbb, mint az antenna szaküzletek, barkács boltok. Azt sajnos nem tudom, hogy egységesek-e az áraik minden üzletben. Vagy Praktikerben van 20 méteres.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest