Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szólánc.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Jéghorgászat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz regvoltrossz #1093 üzenetére
miért kell 25eFt készülékkel, vegyél csak egy kártyát, aszontad tudjátok fogni akkor meg? ja hogy dekóder kéne akkor meg inkább CI modulal vegyél az csak 21eFt, de én a te helyedben így csinálnám:
vennél egy "Alap műsorcsomag 1 év hűségidővel CA modullal" 9888 Ft és ennyi. a kép is jobb lesz mint a dekóderrel, hiszen a tv dolgozza fel a jelet. de ha kell a családi csomag akkor várj okt. 1.-ig , és ott is lesz ez a csomag és azt vedd meg. -
MODERÁTOR
válasz regvoltrossz #1098 üzenetére
erre, itt majd ok1től lesz családi csomaggal is ár (valszeg)
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
azbest
félisten
válasz regvoltrossz #1098 üzenetére
Szerintem a ci modult lcd tévéhez értette mert félreértett, ahogy te is írtad
Tudtommal nem indult be részletfizetési akció a box-okra még. Azt hiszem jelenleg az általad is mondott éves hűséges havidíjas előfizetés box-szal megoldás a legkedvezőbb [link] a crt tévéhez.
[ Szerkesztve ]
-
Murphistic
aktív tag
válasz regvoltrossz #1297 üzenetére
Strong SRT-8110 set top boxszal hasonló élményeim voltak, miszerint gyengébb volt a vétel mint az usb-s vevővel. Eddig úgy tűnik, hogy a csatlakozó érintkezett rosszul, de még rajta vagyok a problémán ( ezt korábban is írtam talán valakinek). Egy próbát megér nálad is, hogy játszadozol az antennadugasszal .
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
club1
veterán
válasz regvoltrossz #1297 üzenetére
Az USB-s tunerek esetében a kínai gyártók szeretik a szoftvert buherálni, hogy az eszköz vételi erőssége jobbnak tűnjön (de persze csak a szoftver mutatja jobbnak). Általános tapasztalat, hogy ezek hamarabb elveszítik a jelet, mint az STB-k. Az STB-k esetében mindig nézni kell a jelminőséget is, ha az nem ingadozik, nem kell az antennát piszkálni.
-
galiba1
csendes tag
válasz regvoltrossz #1330 üzenetére
Komádi v. Békéscsaba nem jöhet szóba? Az pont ellentétes irányban van mint Szentes v. Szeged. Bár egy kicsit messzebb van (de sík terepen ez nem jelenthet gondot).
-
darvinya
titán
válasz regvoltrossz #1330 üzenetére
A városi probléma a dvb-t adotornyok sugárzot írány.
Itt Bp-en eset meg, hogy jun. 11-ig 81-84%-os volt a véletelem utánna meg 62-64%-os lett.
Az Antenna Hungaria Üsz. koléga mondta, hogy elforgatták az írány a Velenceiek és környékeinek jó legyen náluk is.
A másik jelzavaró a régi tipusú gsm torony rontja a minőséget.
Javaslatom csak annyi, ha lehet magasabra emelni az egész antenna szettet.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Z0mbi
senior tag
válasz regvoltrossz #1343 üzenetére
En is havertol hallottam hogy 10 nap ingye van. Most is aktivalatlanul megy... de ha csak 7 nap lesz... akkor is le van sz...a. Viszont az egy ev ~10 ropiert (mivel a CI ami hozza jott kb 10k) nem sok szerintem. (osszehasonlitva mas szolgaltatoval)
-
Z0mbi
senior tag
válasz regvoltrossz #1345 üzenetére
Az se olyan draga szerintem. Egyebkent azt varom hogy itt is hasonloan legyen mint amerikaban kezdtek nemreg: /csatorna fizetsz.
Parommal 10 csatornat nezunk kb. ezt 80 bol kellett eddig nezni. Most nincs a fele a mindigtvn. Minenhol mashol pedig pont ugy vannak rakva hogy vagy a csucs csomagot vagy 3-4 csomagot kelljen elofizetni. Rohely. (es ezzel eltunne a letjogosultsaga az osszes 'helykitolto csatornanak')
PL nezi itt valaki a mezzo TVt? A kinait? 10 kib...tt sport. (engem rohadtul nem erdekelnek.)
Szoval remelem lassan ez is eljon -
lizakattila
senior tag
válasz regvoltrossz #1343 üzenetére
Szia!
Nálam is 10-e óta megy a családi csomag CI modullal. Ezt mi is végigjátszottuk. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy én valahol olvastam valamit a 7 napról, csak azt nem tudtam, hogy ilyen döcögősen megy az aktiválás.
18-án. reggel 8 körül vettem észre, hogy egyetlen kódolt csatornához sincs hozzáférés. Du-án 1-ig kb 3-szor beszéltem az ügyfélszolgálattal és ők mindent rendben találtak, azt mondták aktiválás megtörtént, lenni kellene minden csatornának - aztán a műszakiak is ígértek egy visszahívást.
Valami úton módon du-án 4 körülre "magától megjavult". Rá 2 napra a műszakiak is visszahívtak.
Mondjuk ettől függetlenül segítőkészek voltak, nem próbáltam meg elhajtani a fenébe, minden lehetséges megoldást megpróbáltunk végigzongorázni..(#1346) Z0mbi: Az tényleg faxa lenne, ha az ember magának "válogathatna össze" egy csomagot - de hát ettől még szerintem elég messze álluk. Én már így is elégedett vagyok, nincs túl sok fölösleges csatorna. Egyedül a Discovery Channel-t hiányolom nagyon.
[ Szerkesztve ]
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
Watt25
veterán
válasz regvoltrossz #1357 üzenetére
Találtam egy cikket, ami ugyan réginek tűnik, mert még tényként említik a 2012-es leállást, de van benne infó a TV2 és az RTL leállásról, ami viszont talán még érvényes lehet.
De hát ez így vicc. Ha valóban leáll 2012 július 9-én az RTL, meg a TV2, az gyakorlatilag egyenlő lesz azzal, mintha a teljes analóg leállna, hiszen senki nem fog megelégedni csak az m1-gyel, minden néző lépni fog valamilyen irányba.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
djculture
félisten
válasz regvoltrossz #1359 üzenetére
Eu megköveteli az analóg tv frekvenciák kiürítését .Kb ez várható a helyi tv vel mint az ittenivel.Analóg adó off jövőre,upc digitális csomagjának 153 csatiján on.
-
club1
veterán
A feladás(tömörítés/kódolás) jelen pillanatban egy ponton történik. Csak igen jelentős beruházással (több 100 milliós) lehetne megoldani azt, hogy a helyi tv-k csatornái bekerülhessenek a földfelszíni digitális csatornák közé egy-egy adótornyon. Ezt ugye a helyi tv-k nem tudják megfizetni és azt is kétlem, hogy állam bácsi ezt felvállalja. Azaz számukra a helyi kábeltv rendszerek maradnak.
-
azbest
félisten
Ha lesz külön dedikált mux, amin helyi és egyéb szolgáltatások mennek, akkor el tudom képzelni, hogy lesz digitális helyi tv. Egy okot máris tudok mondani, hogy miért nem lehet betenni a jelenlegi 3 mux bármelyikére helyi tévét: sfn sugárzás. Azaz ugyanazon a frekvencián megy több adótorony is. Ezzel ugyanazt is kell adniuk.
Bár lehet eleve nem olyan nagy régiókra vonatkozik egy sfn, hogy oda ne lehetne szórni azt a néhány helyi tévét.[ Szerkesztve ]
-
Mathias-2120
tag
válasz regvoltrossz #1389 üzenetére
Szia, köszi a kreatív ötletet, de sajnos elég nehezen tudnám kivitelezni itthon a tiédhez hasonló megoldást. Viszont biztosan létezik olyan antenna, ami passzívan használva is elég erős jelet ad és adott esetben lehet állítani az erősítés teljesítményét. Tudsz/tudtok esetleg ilyet tanácsolni? Hol keressem, milyen fajtát/típust érdemes néznem.
Holnap visszaviszem az e-digitalba ezt a műanyag vackot, ez RTL-t és a tv2-t még "halványan" sem hozza be.
Segíts magadon, Isten is megsegít!
-
Mathias-2120
tag
válasz regvoltrossz #1391 üzenetére
Tehát akkor elképzelhetőnek tartod, hogy az általad ajánlottak közül az erősítő nélküli is elegendő lehet tökéletes vételre? Ha kint az erkélyen rögzítem, akkor milyen módon tudnám bevezetni a lakásba a kábelt? Erkélyajtó rácsukás?
Segíts magadon, Isten is megsegít!
-
TonySSoprano
csendes tag
válasz regvoltrossz #1817 üzenetére
Köszi, eddig jó a dekóder le játssza de a gépen meg nem a kódolt adásokat.
Total Video Converter be rakom aztán kilép a program, a format factory és a any video converter is nem működik vele, hogy átkonvertáljam.A gép se bírja le játszani
-
bigdady
nagyúr
válasz regvoltrossz #1853 üzenetére
kösz ez jó 5let.
-
RBJ
addikt
válasz regvoltrossz #1892 üzenetére
Ezekkel az a bajom, hogy majd 1 méter és hülyén nézne ki a kilépőn egy 1méteres antenna.
De ár érték alapján jónak tűnik.
Gondolom biztos van szabályozva, hogy nem lehet egy társasház külsejét csúfítani méteres antennákkal.
Még nekem az Ikusi antennák tűnnek jónak de drágák.
Tán még ezt is dicsérik [link]
Még erre is gondoltam, hogy jó lenne mert nem foglalna sok helyet.[link]Tippjijje valakinek?
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Garold
senior tag
válasz regvoltrossz #1892 üzenetére
A gond ott kezdődik hogy már megrendeltem, holnap érkezik meg.
Majd óvatosan fogom kibontani, és ha nem válik be visszaküldöm.Nem lakom messze Tokajtól, 1000 éves szobaantennával is be jön az adás, de gyakran megáll. Ebből arra következtettem, hogy nem biztos hogy kell nekem über brutál antenna.
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
exor
tag
válasz regvoltrossz #2033 üzenetére
Köszi a segítséget, egyelőre megpróbálom majd így a fizetős csatornákat is, (lehetőleg minél olcsóbban akarok kijönni), aztán ha később kiderül, hogy valami mégsem egészen jó akkor veszek antennát. Sokat segítettél!
-
HofiZoli
senior tag
válasz regvoltrossz #2033 üzenetére
Köszi az ötletet a koax kábellel.4 méter kellett hogy kiérjen az erkélyre, tökéletesen jön mindhárom mux, a leggyengébb jelszint 93%.
Rálátás a toronyra, 5 km a távolság.[ Szerkesztve ]
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
raziel01
veterán
válasz regvoltrossz #3045 üzenetére
min 50 ezer és 0% THM van most.
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz regvoltrossz #7386 üzenetére
Az szép.
Egyébként egyszer ad,egyszer nem az adó.
Szó szerint. -
azbest
félisten
válasz regvoltrossz #7434 üzenetére
Az a vicces, ahol városon belül két helyi adó ezután is két frekvenciát foglal el. Így spórolunk a frekvenciákkal
-
válasz regvoltrossz #7434 üzenetére
Ez komoly? A honlapjukon ez az első hír
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Kernel
nagyúr
válasz regvoltrossz #7474 üzenetére
Te sem tudsz olvasni?
...mindamellett azért villanyszereléshez értő ember is szükséges hozzá.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
darvinya
titán
válasz regvoltrossz #7501 üzenetére
Ez azért nem annyira egyszerű, mint ahogy leírtad.
Sőt nem csak a MTVA infón volt felhívás a frekvencia cseréről.
Minden ingyenes adón leadták napi 20x.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
válasz regvoltrossz #7501 üzenetére
a frekicserével kapcsolatosan kevésbé hívták fel a figyelmet. 10 fenti ismerősöm közül 9 csak akkor nézett nagyot, amikor tegnap este már semmilyen csatorna nem jött. A tizedik a Délmagyarban olvasta. Bár az MTVA Info csatin tényleg megy folyamatosan az infó de ugyan ki az a hülye aki oda szokott kapcsolni, sőt akár el is olvasni ami azon van?
Ez csak nekem ellentmondás?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Tamás88
őstag
válasz regvoltrossz #7741 üzenetére
Itt csak a váltós módszer fog működni (de szerintem lehet nem csak kézi váltósat is kapni).
-
Kernel
nagyúr
Lyukszűrő létezik, régen az HBO "dekóderek" is azzal működtek, de pont olyat kapni nem egyszerű, házilag barkácsolni viszont nem mindenki tud.
Elvi lehetőség lenne a frekvencia lekeverése VHF-re, vagy ahol van hely, de ahhoz is kell egy konverter, itt szintén a beszerzés és ár érdekes lehet.
5 V antennatáp monitor-TV-nél valóban kevésbé esélyes, noha attól még lehetne, de valamiért nem szokás ezeknél. Én inkább elintézném a problémát a számítógéppel, DVB-T tunerrel.
Koax. átkapcsolónak létezik, vagy létezett még távszabályzóval működtethető változata is (a TV távszabályzóját rá lehet kombinálni).
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Ted_Beneky
senior tag
Ha a thome analógnál nem keresed/állítod be a Minimaxot a tévével attól még zavarja a MindigTv A-B-t?
A thome analógnál vannak olyan csatornák amikhez ragaszkodsz és nincsenek meg a MindigTvnél?
Analóg tv tunert rakni a számítógépbe és arra kötni a thomeot? A távirányítóval meg váltod a pc/tv üzemmódot ahol a pc üzemmódban az analóg thomeot nézed szoftveresen a tv üzemmódban meg a MindigTV-t.Csillagkaput a Csillag térre!
-
darvinya
titán
válasz regvoltrossz #8366 üzenetére
Hívd a 1211-et, mert már maga kártya nem érvényes.
Amúgy ezeket a kártyákat vissza kell adni, mert az AH tulajdona.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz regvoltrossz #8537 üzenetére
De, csak ma van munkanap.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
azbest
félisten
válasz regvoltrossz #8809 üzenetére
Kábelen azért ott van a VTV Szeged mellett a Telin és a pArt is. Épp tegnap hangoltam be, mert netcsomaghoz van analóg kábeltévé is. Az biztos, hogy a gyengébb modulációval is elférne a 3 csatorna a helyi dvb-t muxon, ha nem lenne jogilag korlátozva. Arra tippeltem korábban, hogy azért korlátozták a helyi muxokat, nehogy konkurenciát teremthessenek a mindigtv-nek. Ha bármit feltehetnének rá, akkor simán versenyezhetnének az alapcsomaggal.
[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
válasz regvoltrossz #8816 üzenetére
a Conax CI modul már van, azzal használom a T(ré)Home kártyát.
Melyil MindigTV csomag ajánlott amiben sok HD csatorna van, mi a "best buy" ha van ilyen ?
.:. bl4ze .:.
-
darvinya
titán
válasz regvoltrossz #9537 üzenetére
-
frovery
senior tag
válasz regvoltrossz #9537 üzenetére
Simán arra a meglévő két kártyádra ráaktiválják a hűségídős előfizetést. Semmit nem kell fizetned sem.
-
Bozek
nagyúr
válasz regvoltrossz #10023 üzenetére
Ugyan, ez semmiség. Nálunk a cégnél több újságírót is felhívtak, hogy nem akarnak-e előfizetni a lapra. Még a főnököt is.
-
unravel
őstag
Ilyenkor meg kell várni míg befejezi az első mondatot és szó nélkül félretenni a készüléket. És utólag megnézni valamikor, hogy hány percet beszélt magába.
¯\_(ツ)_/¯
-
apszi
őstag
Ezt a jelek szerint ezt minden friss taggal megcsinálják, itt a lényeg, hogy jó lenne ha még ajánlanál valakit akit fel tudnak hívni, hogy fizessenek elő.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz regvoltrossz #10826 üzenetére
szeged - szentes sfn-ben ad, 57-es csatorna 762MHz. Frekvencia táblázat [link]. Az E mux nem jön szentesről még.
A közösségi besorolás kivételes lehetőség nekik. Csatornaszám 10%, de max 3 amit kötelező feltenni közülük. D1, hatos, pax amelyeket "megnyertünk".
Jobban örültem volna, ha valamelyik helyett ozone network lett volna, esetleg még a fix tv is jobban hangozhat. Sajnos nem látunk bele, hogy a kötelezők közül mi alapján választanak. Korábban szó volt arról, hogy a közösségi besorolást elvesztheti amelyik túl sok háztartásban lesz elérhető, erre nem láttam szabályt. Lehet persze politikai nyomás is mögötte, hogy például vallási csatornát tettek fel. De az is lehet, hogy ezek a legolcsóbb tarifájúak. Nem tudom mennyire pofátlanul lehet árazni olyan csatornákat, amelyekből muszáj feltenni 3at.A pax és az ozone szerepel a 2 éves listán [link]
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz regvoltrossz #11280 üzenetére
persze mikor szeptemberben mondtuk nekik hogy legyen mar ingyenes az elso 1-2 hetben akkor le sem tojtak
utana indulaskor a nyilvanvalo, elore vart modon osszeomlott az egesz AH infrastruktura/ugyfelszolgalat
most meg, hogy mar "ugyis mindegy" probaidoszakot adnak?
megint csak azok szivtak meg akik probaltak mar koran elofizetni es penzt adni az AH-nak -
darvinya
titán
válasz regvoltrossz #11282 üzenetére
Valószínű tv hibája lesz.
-
Kernel
nagyúr
válasz regvoltrossz #11282 üzenetére
A monitort lenne jó valahogy frissíteni szerintem, hogy kompatibilis legyen a MinDigTV-vel.
Amúgy ez nem kódolás kérdése, hanem a sugárzott adatfolyam a videó mellett tartalmaz a képarányra vonatkozó infókat is, amit a vevőnek megfelelően kell értelmezni.
Egy érdekes eset, amikor régen egy DPS 80 HD nevű boxot használtam. A konyhai 4:3 TV-n minden képarány beállt vele automatikusan, kivéve a Euronews, ami állandó fullscreen volt.
Különösebben nem zavart, de egyszer valamivel kapcsolatban megemlítettem a Mindiges fórumon. Véletlenül pont olvasta egy ottani szakember, valami kapcsolójelet hamar átbillentettek az adásban, vissza is jelzett a fórumon, hogy most már elvileg jó lesz.
Onnan kezdve a Euronews (ami egyébként más vevőkkel addig is jó volt), az én boxommal is elkezdett jól működni.
-
sericata
csendes tag
válasz regvoltrossz #11280 üzenetére
Nekem ugyanúgy kódoltan jönnek be. Lehet, hogy csak az alapcsomag előfizetőinek van valami promóciós időszak.
-
darvinya
titán
válasz regvoltrossz #11316 üzenetére
ReklámTv lenne a neve, sokkal sikeresebb lenne.
-
azbest
félisten
válasz regvoltrossz #12911 üzenetére
Azért az első hónapokra, hogy a reklámban el lehessen mondani hogy az alapcsomag 999 forint. De az év alatt, ha felmondod, akkor visszakérik a listaár és a "kedvezményes" ár különbségét. Ha új előfizetés, akkor még az aktiválási díj is befigyelhet. Ennyire nem elemeztem ki a dolgot. Magam részéről én betiltanám az ilyen gyakorlatot, amit a mindigtv extra és más szolgáltatók is alkalmaznak, hogy az első néhány hónapra teljesen már árat fizettetnek és ezzel megtévesztik* a naiv ügyfél jelöltet.
*: keresd az apró betűt.
(#12910) Bozek:
hitelek közt van olyan, ahol az előtörlesztéskor is ki kell fizetnek a bank elmaradt hasznát. Egyébként józan paraszti ésszel a mostani szabályozás alapján azonos havidíj mellett az ússza meg olcsóbban, aki a vállalását gyorsan felrúgja. Aki pedig 90%-ban tartja magát hozzá, az 9X annyi büntetést fizet, mint aki rögtön első hónap után felrúgja a szerződést. Szóval ez is azt védi, aki felelőtlenebb. De a mindigtv extra esetén, azzal hogy az elejére tömbösítik a kedvezményt, úgy pár hónap után már mindenkinek a teljes kedvezményt visszakérhetik ez alapján, akkor is ha 3 akkor is ha 11 hónap után bontja fel.Egyébként más telkom szerdődések sokkal durvábbak. Ott az a durva, hogy hűség nélkül sem a listaárat kérik, szóval ha valaki felmondja idő előtt, akkor nem a hűség és a határozatlan különbségét kérik, hanem egy fiktív listaár és a hűség különbségét. Múltkor csodálkoztam rá, hogy a hűséges internetem 6 eft körül szerepelt a számla részletezőben (a többi szolgáltatással együtt 8eft köül), de miután határozatlanná vált, akkor is 10 alatt fizettem tévé és telefonnal együtt. De a listaára az 11 ezer felett szerepelt a szerződésben (együtt a tv+net+tel pedig 15 eft volt listaáron). Nem véletlenül jön ki sok esetben az, hogy olcsóbb sokszor kifizetni azokat a hónapokat is, amikor már nem használnád, mintha többszörös áron újra kiszámlázzák az addig eltelt időt.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz regvoltrossz #12921 üzenetére
A közösségi besorolás nem automatikusan jár. Akik ki tudják ezt bekkelni, azok bekerülnek egy kalapba, amelyből kötelező felvenni a kínálatba csatornákat. Az hogy hány darab kell, az a csatornaszám szerint van meghatározva. Viszont a közösségi csatorna elveszíti a közösségi besorolását, ha egy meghatározott háztartásszámot túllép a lefedettsége. Tehát, akik hamarabb válogathattak a kalapból, azok után a minidgtv-nek az jut, ami maradt. A közösséginek az az ideális, ha nem sokkal a maximum alatti az elérhetősége, úgy kaszálhat legtöbbet a kötelező kalapból választás miatt.
Lehet kissé túl is teljesítették a közösségiek darabszámát, azért vehetnek ki most belőle. Vagy esetleg változott valami szabályozás.
Egyébként a Life network tudtommal nem közösségi besorolású.(#12919) interstate76: mondjuk azután kap pénzt a kiszervezett ügyfélszolgálat, ha rábeszél a maradásra. Akkor is ha ezért hazudnia kell. Majd fél év múlva az hirközlési felügyelet megbünteti őket. De állami cég révén, egyik zsebből a másikba tologatás.
-
Jester01
veterán
válasz regvoltrossz #12961 üzenetére
Ide is megjött, de például esetleges szerződés felmondásról nem esik benne szó.
Jester
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest