-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
sziasztok!
volt egy érdeklődő a runneremre, de miután kipróbálta azt mondta az övé sokkal jobban gyorsul, lehet hogy el van állítódva valami a váltóban? el tudnak állítódni ezek a kis görgők? vagy télleg lehet hogy meg kéne gyűrűzni a hengert vagy mi? mondjuk nekem ez az első motorom ugyhogy nem igen tudtam volna mihez hasonlítani de nekem megfelel a gyorsulása.
meg télleg egy kicsit meg van kopva az első villa, ha vennék rá újat, tudnátok ajánlani valamit hogy milyen legyen? gyári? az kb mennyi, hol lehet kapni, vagy ha van jobb is, mennyiért meg milyen?
ja és a kipufogót is említette hogy valszeg van vele valami. mi lehet vele? milyen gond lehet egy kipufogóval?
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Gorenje Side by side hűtő
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával