Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• scourge

csendes tag

Sziasztok!

Van egy kis problémám egy wrt54gs v7.0 CGNB (rev 2)-el. Sajnos a router teljesen üres a jóvoltomból és nincs is backup mert kezdőként sikeresen legyalultam :) Közben olvasgattam számos külföldi oldalt,de a problémámra nem találtam semmit. Eljutok odáig, hogy felrakom a cfe-t (SAMSUNG K8D1716UBC flash van benne). A masina reagál is utána a pingre illetve az a lan led is reagál amelyikbe dugtam az utp-t. Majd jön a TFTP mutatvány persze kikapcsolt tüzfal meg minden. 192.168.1.100 statikus ip beállítva TFTP-n pedig a 192.168.1.1 a server. Fel is megy a gs v7.0-hoz való "dd-wrt.v24_micro_generic.bin" . Kezdetben kivártam azt a 2 percet amit írtak, majd ebből fél nap lett, de semmi. Ezek után power ki-be és szintén semmi. Próbaképpen legyalultam megint majd cfe/bsp ismét fel. Cfe esetén kapott TFTP-n egy vxworksrevertgs7.bin -t aztán web felületen MGM mód és a Linksys FW. Masina elindul válaszol pingre. Web is bejön(ne), de újraindul tőle a masina. Volt hogy egy-két változtatást engedett, de az csak nagyon ritkán. Folyamatosan újraindul ha webfelületre akarok belépni illetve konfigolni. Próbáltam webfelületen feltenni a LINKSYS FW-t és sokadszori próbálkozásra volt hogy felment, de akkor is csak újraindulgatott. Megpróbáltam ubuntu alól floodolni, hogy az újraindítja-e, hát nem. 5 órát floodoltam és működött. Egyenlőre csak switchnek tudom használni statikus ipvel. Jó vásár volt. Sajnos kipróbáltam rengeteg CFE-t ami a gs v7.0-hoz van (128, 195, 256 kb-osakat) illetve már a gv8 hoz valóval is próbáltam de a dd-wrt valahogy nem indul el. Ehhez tud valaki mondani valami hasznosat? Illetve még egy kérdésem lenne az ESMT M12L128168A-7T AZG2P71ZW 0743 milyen chip a routeren?
    üdv

Új hozzászólás Aktív témák