Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
Naszóval, (fogjunk csigát lasszóval).
Netbios WAN-on????
Persze nem megy minden kifelé. Mint utaltam is, ilyen-olyan programokra -amelyek beszerzése és használata nem épp a legalitás hófehér ösvényein zajlik- is beszél(hetnek) hazafelé, de maga pl. win is (nyilván nyílt rendszernél az ilyesfajta félelem leküzdhető). Én nem szeretem, ha ezek mindenféle infókat adogatnak ki magukról és rólam. Vagy nemes egyszerűséggel megállapítja magáról, hogy ő biza el van lopikálva, és ezért aztán mostantól b@szik működni. Ezeket megint nem tudja kivédeni (vagy csak nagy szenvedések árán), de bármilyen rohadást össze lehet kapni egy pillanat alatt, az is csinálhat mindent. (pláne még ha engedélyezve is van a UPNP nevű szörnyület.)
Szóval, otthonra -de az én véleményem- jó hw-es tűzfal (routerben elvileg adott) + egy jól kezelhető, tanítható szoftveres a kifelé induló forgalom kordában tartására.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest