Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenlight
csendes tag
Üdv. mindenkinek ! !
Egy szívás történetét szeretném közzétenni, hátha valakinek segítség lehet. Net megosztásra beállított gyári firmware WRT54GL kb. 1 év és 1 hetes kora körül összecsuklott. WAN oldalról IP címet kap, bejelentkezik, minden OK, LAN oldal OK, DHCP OK, WLAN is OK, internet azonban furcsa módon, egyik gépen sincs. Factory default, és újra konfigurálás után minden megjavul, de csak a következő bootig jó (konnektor ki-be) utána újra előáll a fent leírt állapot. Firmware update, és reset többször is, jelenség ua. Beszereztem egy másik WRT54GL –t ami természetesen hibátlanul működik.
Most jön az érdekesség! Firmware –t frissítettem az újon majd gyártottam vele egy konfig fájlt. Visszadugtam a régi darabot és megmutattam neki az újon legyártott cfg fájlt, majd restore….és lőn csoda….minden problémája megszűnt, nem lehet eltaposni sem. Ez volt kb. 1 hete azóta is hibátlanul megy róla 8db gép wireless és 1db CAT-5 ön. Egyébkén az 1 év alatt egyszer nem kellet hozzányúlnom.
Kíváncsi lennék találkozott-e már valaki hasonlóval."Csak azt lehet megjavítani, ami elromlott"
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Formula-1
- IFA 2025: Újdonságok a Cudynál
- EA Sports WRC '23
- Wuthering Waves
- Gaming notebook topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- BMW topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- 2x LG 27GP850-B UltraGear / 1-3 ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 500gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest