Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
Mit tökölsz ennyit? vegyed már meg
Nem véletlenül választottam az a példámba
Az pedig külön jó, hogy a letiltott oldalt akar behozni az ember, akkor csak a böngésző sablon szövege jön elő (Az oldal nem elérhető, A kapcsolat alaphelyzetbe állt, stb). Ugyanis régebben mondta valaki (asszem még a régebbi routeremet használam az SMC 7004est és azzal a tipussal kapcsolatban olvastam), hogy az Ő általa használt tipusnál, ez úgy működött, hogy kiirta a böngésző, hogy az oldal le van tiltva, így egyértelművé vált a korlátozás. Akkor még nem volt szükségem erre az opcióra, így nem próbáltam ki, nem tudom mi igaz belőle. Jó, mondjuk az én esetemben ez pont nem is lényeg, mert meg lett mondva öcsémnek, hogy ne nézegesse azokat az oldalakat, de ha valaki csak úgy sutyiban szeretne bizonyos oldalakat letiltani, annak ez hasznos lehet(Csak én vagyok ennyire rosszindulatú, hogy már a kifogásokat is hallom?
...Nem tudom, biztos megszűnt, vagy a szolgáltató szenved valamit amiért nem jön be
)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest