- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok,
vettem egy Linksys wrt54gl v1.1-es routert, amin Tomato fw ment. Leakartam cserélni a tomatot dd-wrt-re - tudván hogy az magyar, és nem tudok angolul - és én hülye, a következő fw-t tettem fel: ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/2013/01-01-2013-r20453/linksys-wrt54g2v11/wrt54g2v11-firmware.bin
Elfogadta, és utána újraindult. Azóta nem jön be a webui. Pingre válaszol, wifi jelet nem látok, IP címet nem oszt ki nekem. (vagy legalább is ki oszt valamit, itt ebben a tftpd32-ben de szerintem az nem jó.
Srácok! Nagyon kivagyok borulva, és már nagyon sok minden bajom van az életemben, nagyon kérlek titeket segítsetek mert kezdek idegösszeomlást kapni, hogy ez se sikerül... (azóta a power led folyamatosan villog)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest