- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
gedikart
aktív tag
Hello,
WRT54G Advanced wireless menüben van egy Frame Burst opció
Ezt írja róla a help:
WRT54G
Allows packet bursting which will increase overall network speed.
WAP54G
The default setting is Off. Enabling this option should provide your network with greater performance, depending on the manufacturer of your wireless products. If you are not sure how to use this option, keep the default, Off.
Interneten meg ezt találtam
The default value is Disabled. Frame burst allows packet bursting which will increase overall network speed though this is only recommended for approx 1-3 wireless clients, Anymore clients and there can be a negative result and throughput will be affected
Szóval 6 msec-os pingből 5 msec-os lett (8000 adatbájttal). Az adatátvitel biztosan gyorsabb (még nem tudtam kipróbálni másolásnál), de nem tudom hogy az az 1-3 kliens amit fentebb írnak (nem a gyártó csak valahonnét a netről) valóban igaz-e, mert nekem van egy WRT54G. Erre kapcsolódik egy WAP54G kliens, 2 db WAP54G Bridge módban, és egy Notbook.
Valakinek valami tapasztalata erről Frame Burst-ről?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest