Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bandeeboy

csendes tag

Sziasztok!

Van egy Linksys WRT54GS version 6-os routerem. A felállás a következő: van most a házban 2 asztali gép, illetve egy laptop. Az átlagfelállásban csak 1 gép és 1 laptop van. A két asztali gép kábellal csatlakozik a routerra, a lapi pedig wifi-n keresztül. Viszont van egy olyan probléma, hogy a router folytonosan megszakítja az internetet, ám csak az asztali gépeken. Hiába töltünk le / játszunk bármilyen multiplayer játékkal (akár egy cod, akár wow) néha megszakad a net. Tehát elvileg van adatforgalom, és nem szabadna megszakadnia.
    A routeren alap firmware van, illetve beállítások között a Max Idle time helyett a másik opció van beállítva.
    Most a laptopra volt feltelepítve a router, és volt rajta net (erre az időre kábelesen volt megoldva), viszont ha pl. az én gépemre akartam feltelepíteni, sikerült is, ám net nem volt a gépemen, csak azokon, amik rácsatlakoztak a routerre pl kábellel. A két asztali gép LAN-ban látja is egymást, elvileg más IP címet oszt ki a router.
    Még egy kérdés: Call of Duty 4-ben most tudunk játszani, és ritka a lagg/ szakadás, illetve Bad Company 2-ben is, ellenben WoW-ban (most is játszik mellettem a másik egyén :) ) őt nem dobta le egy jó ideje, de ha én is felmegyek, akkor Disconnect.

Mi lehet a probléma? Mindkettőnknek alaplapi a hálózati kártyája.

Köszi előre is a válaszokat :)

Új hozzászólás Aktív témák