- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandeeboy
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Linksys WRT54GS version 6-os routerem. A felállás a következő: van most a házban 2 asztali gép, illetve egy laptop. Az átlagfelállásban csak 1 gép és 1 laptop van. A két asztali gép kábellal csatlakozik a routerra, a lapi pedig wifi-n keresztül. Viszont van egy olyan probléma, hogy a router folytonosan megszakítja az internetet, ám csak az asztali gépeken. Hiába töltünk le / játszunk bármilyen multiplayer játékkal (akár egy cod, akár wow) néha megszakad a net. Tehát elvileg van adatforgalom, és nem szabadna megszakadnia.
A routeren alap firmware van, illetve beállítások között a Max Idle time helyett a másik opció van beállítva.
Most a laptopra volt feltelepítve a router, és volt rajta net (erre az időre kábelesen volt megoldva), viszont ha pl. az én gépemre akartam feltelepíteni, sikerült is, ám net nem volt a gépemen, csak azokon, amik rácsatlakoztak a routerre pl kábellel. A két asztali gép LAN-ban látja is egymást, elvileg más IP címet oszt ki a router.
Még egy kérdés: Call of Duty 4-ben most tudunk játszani, és ritka a lagg/ szakadás, illetve Bad Company 2-ben is, ellenben WoW-ban (most is játszik mellettem a másik egyén) őt nem dobta le egy jó ideje, de ha én is felmegyek, akkor Disconnect.
Mi lehet a probléma? Mindkettőnknek alaplapi a hálózati kártyája.
Köszi előre is a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Revolut
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest