Hirdetés
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az első három kedvencem az óraszámlapok között Galaxy Watch6-on
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumtaz
senior tag
válasz Lookup #40446 üzenetére
Nem marad ki parancs.
Aztán csináltam azért tegnap még jó hülyeséget. WinSCP-ben kotorászom a konfig fájlokat. Úgy, ahogy volt a klipperből véletlenül ki is töröltem a teljes konfig mappámat. Mikor 2-3 nap volt össze ollózni a konfigot, mikor összeraktam. Hab a tortán, hogy a biztonsági mentésem meg korábbi volt annál, mint ami rajta volt és egy csomó beállítás még nem volt benne.
Sebaj. Jó hobbi ez. Csak kanalazhatom össze újra.
Egyébként ez a Z-offset tényleg nagyon furcsa. Nem értem, hogy Klipperbe miért kellett ennyi módot bele rakni a Z-offset buzerálásra. Aztán meg az egyszeri földi halandó nem tudja, melyik a jó.
PROBE_CALIBRATE után hiába fogadom- és mentem el. Újra indul és utána teszt képpen home után, ha leteszem nullára a fejet, akkor vagy olyan magasan áll meg, hogy akár 10 lapot is betolhatnék alá, vagy beleveri a nózit az asztalba. Pedig a szintezőm jó. 0,00675mm a szórása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Logitech X530 5.1 hangfal tökéletes állapotban eladó
- Macbook pro 13 (2017 modell) makulátlan állapotban, 8 gb ram, 8 órás aksi, retina kijelzős stb
- Abit AI7 Socket 478
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Silver Független 2026.07.14-ig garanciális Csere/beszámítás is!
- Tungsram infra izzó, lámpa ( 500 W ? )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest