Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Tegnap boldog tulaja lettem egy Palit GTX 960 2GB Jetstream karinak!
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Melyik a legolcsóbb displayportos vga, ami tud 4K felbontást?
Vagy ez http://www.aqua.hu/zotac-geforce-gt-720-zone-edition-1gb-ddr3-pciexpress-zt-71202-20l-296385.html
Jó lehet nekem átalakítócval?
Üdv,
Misi[ Szerkesztve ]
-
andromedae
tag
Sziasztok, tudnátok tanácsot adni?
3d munkára szeretnék videókártyát: Maya, 3ds Max, ZBrush(egyáltalán nem használja a videókártyát), Mari (nagyon használja a kártyát) Quadro-ban most nem gondolkodok. Esetleg időnként játszanék is.
Nemrég egy gtx 690-et adtam el, azért mert a 2 gpu-t nem tudták a 3d programok kihasználni, így olyan volt mintha fél kártyám lett volna csak. (persze gpu renderre biztos jó lehetne)
Ezelőtt radeon 7970-et és gtx 560ti-t használtam. Igazából megfeleltek az akkori követelményeknek, amik ugye évenként nőnek. Poligonszám+textúra méretek növekednek mindig.
Most az i7-4790K ba integrált hd4600-at használom, alap dolgokra egész jó, de a Maya sok neki azt már látom...
Ár/értékben a gtx 970-en gondolkodok, csak hallottam ezt a memóriaproblémát, nem tudom okozhat-e gondot munka közben. Jelenleg 1920-as monitort használok, de tervezek majd később nagyobbat is használni. És azt is hallottam hogy az új nvidia kártyák vonala nagyon elvált már a quadrókétól, hogy gtx csak játékra quadró csak munkára jó már. Radeonokról nem sokat tudok.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz andromedae #63409 üzenetére
GTX 780Ti az aprorol, hasznaltan de garival.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Worker
aktív tag
Sziasztok!
Adott az alábbi konfig:
- Gigabyte s1155 GA-H61M-S2V-B3
- i3-2100 s1155
- HD5770 Gigabyte GV-R577UD-1GD
- 2x2 GB Kingmax DDR3 1333 MhzTervezek egy gépújítást, elsősorban a közeledő Witcher 3 és GTA 5 megjelenése miatt (de más játékokat is játszanék amiknek kell a jobb vas).
Jelenleg 1440x900-ban játszom, de tervben van egy új, FullHD-s monitor vásárlása is.
Kérdéseim:
1. Elegendő lehet-e egy videokártya-csere ahhoz, hogy az újabb játékokkal is - ha nem is maxon - játszani tudjak, vagy mindenképp cserélni/bővíteni kéne a teljes konfigot (főleg a procit)?2. Milyen VGA-t ajánlanátok, ha maradna a konfig többi része?
"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker
-
bl0ck
tag
R9 280, GTX 480 TF helyett?
Vélemények? Jobb az r9, nem stb? -
-
boghalsa
csendes tag
Sziasztok!
A tanácsotokra lenne szükségem. 960-as videokártyát vennék, melyik most a legjobb ár-érték arányú ilyen kártya? Nem nagyon tudok szempontot írni, de jó lenne pl., ha nem zizegne.
A Cooler Master N300 NSE-300-KKN1 házba mindegyik belefér, ugye?
Hol érdemes venni?Előre is kösz!
(Talán nem gond, hogy ugyanezt az "nVidia GeForce GTX 960 (GM206)" topicban is megkérdeztem.)
[ Szerkesztve ]
-
Robi 80
csendes tag
Szerintetek ez a párosítás mennyire éri meg? [link]
-
regener
veterán
válasz Teaway #63424 üzenetére
Arról nemis beszélve hogy a képen hirdetett videókártya nem egyezik meg azzal a típussal amit a megnevezésben feltüntettek: N750TI-2GD5/OCV1
-
Peti1910
csendes tag
Sziasztok!
A következő hónapban új monitorra fogok beruházni, ehhez szeretnék majd egy új videokártyát is.
A monitor ez lesz: BenQ XL2411Z 24" (1920x1080)
A jelenlegi configom pedig ez:MSI H97M-G43
Corsair Vengeance LP 2X4 GB
Intel Core i5-4690
FSP Raider 650WMilyen videokártyát tudnátok ajánlani? A keret maximum 80-90ezer Ft, ami talán megtornázható 100ezer forintig is, ha egyáltalán szükséges ehhez a confighoz ilyen árban videokártya. Csak NVidia kártyában gondolkozom. Legfőképp játékra szeretném használni majd.
Válaszotokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok!
szerintetek egy Asrock G41VS3 Rev2.0 lap+ egy Core 2 Duo E6750 ki tudna hajtani egy 7850 2GB GDDR5-öst 1366X768-ban? vagy inkább vegyek egy C2Quadot is mellé?előre is köszönet.
-
Grave_444
nagyúr
válasz HELLAFLUSH #63431 üzenetére
Egyik se hajtja ki, főleg nem ilyen kis felbontáson.
-
Grave_444
nagyúr
válasz HELLAFLUSH #63433 üzenetére
Legalább 1155 I5, újonnan Haswell I3.
-
Sziasztok egy MSI Radeon R9 290X Gaming 8GB DDR5-el szemezgetek 140E-ért 3Év garanciával az iponról. Az a kérdésem hogy megéri vagy ebben az összegben más radeon jobb vétel lenne ? Ugyan ez lenne a kérdésem Nvidia esetében is ,ugyanis nem vagyok márka hű ,csak szeretném több éven át kihasználni a teljesítményét és leváltani egy 250GTS AMP-met.
A válaszotokat előre is megköszönöm.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
nagyúr
válasz Luck Dragon #63435 üzenetére
Nem hiszem egyhamar lesz jobb ajánlat... főleg hosszútávon. 4GB-ost lehet kapsz olcsóbban persze, de a 8GB az jövőtállóbb az biztos, ha pár évre tervezel.
Bár a GTX980 ára is elégé esőben van... de azis csak 4GB és drágább szóval most még nem alternatíva semmiképp.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Luck Dragon #63435 üzenetére
Annyiert mehet. Picivel gyengebb a 970...de azon csak
3.54 giga ram van.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
NetTom&miklosss2012
Köszönöm a válaszotokat.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
nadasilva
csendes tag
Sziasztok. Régi i5-760 (2,8ghz) procihoz melyik a legfelsőbb kártya, amit meg tud hajtani?
Nem húznám, ha nem muszáj, eddig sem volt (4 éves). AMD vagy GTX? Gyártó? Mi a jó manapság?
Sajnos a maiakkal nem vagyok képben. 3D tervezés és egy kis játék menne, de nem "hardcore" :-))
Tönkrement a GTX 480-s S.O.S kellene a segítség, mert szeretném ha hétvégén ketyegne:-))
Persze a jó információkat inkább kivárom. Előre is köszi. -
MineFox54
őstag
válasz nadasilva #63440 üzenetére
Új vagy használt? Keret?
Ezek közül valami mondjuk:
http://hardverapro.hu/apro/ati_vga_olcson_beszamitas_mehet_1
http://hardverapro.hu/apro/hd3850_olcson_beszamitas_mehet
http://hardverapro.hu/apro/gainward_geforce_gtx570_1280mb_gddr5
http://hardverapro.hu/apro/gainward_geforce_gtx_570_1280mb_phantom_2 -
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Az alábbi konfighoz szeretnék videókártyát venni:
Asrock B85 Pro4 alaplap
Intel Core i5 3,1GHz / 1150 i5-4440 cpu
8GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Fury Blue Series
FSP 500W HEXA+ 500Melyik nvidia lenne hozzá a legmegfelelőbb? Válaszotokat köszönöm!
Üdv,
Csaba -
Švejk
őstag
Sziasztok,
Használt videokártyát keresek, 20 ezer forintos értékhatárig, főként játékra
A specifikációk:
Alaplap: Gigabyte GA-H55M-S2
Processzor: Intel Core i3 540
Memória: 4GB DDR3
HDD: 320GB
Táp: FSP SAGA II 500W
Monitort még nem tudok pontosan mondani, de nem Full HD-ban gondolkozom. Valószínűleg 1280x1024 vagy ilyesmi lesz.
Van pár kiszemeltem: GTX460, HD7770, avagy GTX560, amik ilyesmi árban vannak. Ezen kívül érdemes még megfontolnom valamit? Illetve ezek közül melyik a legjobb?
Üdv! -
AAntii
őstag
Sziasztok!
Egy 560ti sli teljesítménye kb. milyen utóbbi egy-két évben kiadott single vga teljesítményének felelhet meg?
Köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
törölt tag
válasz arcszesz #63347 üzenetére
Utána olvastam, és tényleg van vele szívás. Nem gondoltam volna, nyáron volt 1-2 hónapi egy 750-em, azzal nem volt gond. Közben meglestem, alaplap-proci-memória-ház csere kijönne 45-ből, egy 1150-es Celeron 1820 vga-ja is megbírkózna a hd filmekkel linux alatt?
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz Peti1910 #63441 üzenetére
(#63443) itt megkaptad a választ. De a G1-el vigyázz mert hosszú kártya! Nézz utána hogy befér e a házikódba
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest