Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz TechN7ne #108993 üzenetére
Ez igaz lenne, ha ugyanannyit fogyasztana a két kártya. Mivel az 1050-esek kb. feleannyi W-tal is beérik, a gyengébb minőségű hűtések nemigen okoznak problémát. "Üdítő" kivételek persze mindig vannak, ld. Inno3D.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
veterán
Bocsi az off miatt, feltettem azonnali VGA kérdéseknél is, de ez a topik sokkal jobban pörög:
Win 8.1 64 bit.
Eladtam a Radeon RX560-amat, majd pár napig az integrált Intel VGA-t használtam. Most kaptam kölcsön egy GT630-at, de nem akar menni.
Az eszközkezelőben megjelent 2 darab ismeretlen eszköz.
A letöltött és kicsomagold driver és telepítő az nvidia oldaláról nem talál kompatibilis grafikus hardvert.
Az eszközkezelőből az ismeretlen eszközök illesztőprogramjának frissítése az imént említett mappában nem talál drivert.
Csináltam egy DDU-zást csökkentett módban de nincs változás.
Ilyenkor mi van?Köszi!
Ja, képet ad alacsony felbontáson.
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
kolopele
nagyúr
válasz TheNewDawn #109005 üzenetére
1180 Ti - ről még csak amolyan fake hírek vannak, az is kérdéses lesz e egyáltalán.
-
veterán
válasz #21180672 #109010 üzenetére
Valahogy csak felismerte pedig nem csináltam vele semmi különöset, párszor újraindítottam, basszus a GTA V tényleg Nvidia optimalizált. Ezen a kis GT630-ason épp játszható minimumon fullHD-ben, a 7770-esemen nem nagyon akart menni, itt valahogy elég neki az 1 giga vram, ott nem volt.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
FélénkSAS
csendes tag
Más téma és elnézést. DVD író és olvasó: ASUS DRW-24D5MT
A windows 10 az alábbi drivert rakta hozzá: Microsoft / driver date : 21/06/2006 / ver 10.0.17134.1
Szeretnék újabbat letölteni, de nem tudok még a saját honlapjáról sem. /ott driveren kívül mindent le lehet tölteni ehhez)Tudom ez nem videó kártya téma, csak annyit kérnék, hogy hol lehetne ezzel itt melyik topik ahol azért van forgalom.
Elnézést mindenkitől és köszönöm előre is Edit.
[ Szerkesztve ]
-
FélénkSAS
csendes tag
válasz diegho #109014 üzenetére
diegho:
Van egy ASUS DRW-24D5MT - Belső 24-szeres DVD-író M-DISC támogatással
Saját driverét nem tudom felrakni (lehet akkor nincs is ? ), mert lemezem nincs hozzá, a windows 10 meg ezt a drivert rakta hozzá alapból: Microsoft / driver date : 21/06/2006 !
Kizárt hogy 2006os driver menjen hozzá, csak ez zavar,solfilo
Kösz szépen , oda megyek ![ Szerkesztve ]
-
590227
aktív tag
ASUS CERBERUS-GTX1050TI-O4G Egy ilyen kártyát szeretnék a fiamnak,minden hasznos tanácsot köszönettel fogadok!Proci I7 3770 8Gb ram SSD .[link]
-
Raymond
félisten
-
590227
aktív tag
válasz Raymond #109027 üzenetére
Ez van 71990-ért,leC-nél:https://www.asus.com/Graphics-Cards/PH-GTX1060-3G/
[ Szerkesztve ]
-
590227
aktív tag
Tisztelettel köszönöm a tanácsokat!1060-as lesz.
-
smekone
tag
Sziasztok!
Egy ideje már nézegetek videókártyákat és most megint lement az áruk értelmes szintre, ezért elhatároztam, hogy beruházok egyre.
NVIDIA GTX 1060 6GB-osat szeretnék venni, a kérdésem, annyi lenne, hogy a sok gyártó sokféle verziójú kártyája közül ti melyiket ajánlanátok ?
Különös követelményem nincs, márka mellet nem vagyok elkötelezett, talán annyi, hogy nem a leghangosabb kártyát szeretném megvenni, tehát ha van 2 kártya amelyik ugyan azt tudja, ugyanannyira megbízható, akkor a halkabbat választanám
Előre is köszönöm a segítségeteket !
-
kopi72
aktív tag
szivott valaki a ichill4 inno3d gtx 1080-al?
Gigabyte GTX 960 utan kerult a gepbe, mindent ami lehetseges mar kiprobaltam, de BSOD-kat csinal mostmar minden jatekban.
Ha low felbontasba teszem, akkor kesobb, 10 perc, ha ultraba, akkor szinte azonnal 10 sec-en belul (pl far cry 5)
Windows 7 64bit, es a small memory dump-bol memoria eleres hiba.
Semmi nincs huzva, esetleg arra gondoltam, magat a vga-t kellene downspeedelni, 500W-os fsp tappal van rzyen 5 1600
vga mem teszt csak max 4 gigaig megy, olyat talaltam.Furmark barmeddig hibamentesen fut, 72 fokos max a kartya, nem megy a mostani idojarasban feljebb
Köszi előre is a segitseget.
[ Szerkesztve ]
Magyarorszag a mosoly orszaga. Akar kiskoruton akar nagykoruton elmenygazdag utazasban lehet resze!
-
partyzan12
csendes tag
Hello!
Kérdés játékra milyen VGA-t ajánlotok jelenleg egy Asus HD7950 DC2 V2 TOP kártyát használok és újabb játékokra szeretnék kártyát persze használtan ilyen 50-60eft körül fullhd-ba akarok játszani.Előre is köszönöm
proci: amd fx 6100
táp: corsair cx500 v2
ram: 8GBhttp://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=partyzan12
-
Fred23
nagyúr
válasz partyzan12 #109037 üzenetére
Ennyi pénzért már olyan karikat is kapni, amihez a procid kevés. Szóval szerintem először vegyél egy jobb procit, aztán nézz egy GTX 1050 körüli VGA-t, hamarosan jön a 3GB VRAM-os változata, és állítólag olcsóbb lesz, mint az 1050 Ti.
60-ból egyébként simán tudnál venni GTX 1060 3GB-ot is, csak éppen a procid nem tudna vele sokat kezdeni. De ha van rá kereted, akkor az új proci után jó választás lenne 1080p-re ez a GTX 1060 3GB.
Szerk.:keress rá az alaplapod oldalán, hogy mi a max, amit bele tudsz tenni, és vedd meg azt!
[ Szerkesztve ]
-
kopi72
aktív tag
válasz regener #109039 üzenetére
igen akkor, ha nem idevalo, ha valaki atrakna oda megkoszonnem.
"mindent ami lehetseges mar kiprobaltam" DDU is volt, meg minden verzios driver install is.
eszem eldobom.. Kifizetek ennyi penzt es vege a jatszasnak.Magyarorszag a mosoly orszaga. Akar kiskoruton akar nagykoruton elmenygazdag utazasban lehet resze!
-
Genji
őstag
válasz partyzan12 #109040 üzenetére
Milyen a lapod?
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
nagyúr
válasz partyzan12 #109040 üzenetére
Üdv, egy kérdés.
Mik a céljátékok ?
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
kopi72
aktív tag
válasz regener #109039 üzenetére
veletlenul rajottem! a fentmaradt regi gigabyte OC guruval levettem az orajelet -200mhz-el (eco mode)
tehat 1759 / 1898 helyett van 1559 / 1698, atomstabil mostmar mindenhol.
Mar csak meg kell neznem, hogy a inno3d ichill4 1080-nak mi lenne az alap.
Az az erdekes, sosem hasznaltam ezt a toolt, es a Furmark meg nem volt erzekeny ra.
(mondjuk igy mar ultran a far cry 5 nem 100 felett van, hanem 90 korul)valaki?
[ Szerkesztve ]
Magyarorszag a mosoly orszaga. Akar kiskoruton akar nagykoruton elmenygazdag utazasban lehet resze!
-
kopi72
aktív tag
válasz Speed® #109045 üzenetére
igen, DDU volt, es utana egyeni installbol a clean.
de meg mindig szivat!! Felraktam kozben a inno3d-hez adott TuneIt-et, elinditottam, de nem allitottam semmit se be rajta, azota a far cry5 constans 40 frame-el fut, ami 90-el ment eddig, de nem is fagy..
Barmit allitok, semmi valtozas.
total kivagyok..Arra gondolok, hogy az alap orajelhez keves a feszultseg amit ad a lap. Lehet meg kellene emelnem..
A tap biztosan jo, 500w-os fps, es mindd a 8-as es 6-os tapot is bedugtam a kartyanak.atmentem kozben az azonnali vga kerdesek topicba, tenlyeg nem ide valo ez az egesz toketlenkedesem.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz access_denied #109048 üzenetére
Mikor kellett windows 10 alá dvd rom driver?
-
regener
veterán
válasz diegho #109016 üzenetére
Csak egyet offolok, mert muszáj.
Minden eszközhöz van illesztőprogram, de a szabványosokat nem kell frissítgetni és ezeket te nem is igazán látod.
Win9x-ekhez is még úgy raktuk fel a cd olvasóhoz a drivert mert nem tudtad volna másképp használni. XP óta viszont szabványos driver van rájuk amit a rendszer tartalmaz.
A videókártya driverek pedig teljesem más tészták, mivel a folyamatosan jövő hardverekhez csokorban tartalmazzák a fájlokat és a programok egyedi beállításait amit frissítget a gyártó jóesetben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- PayPal
- iOS alkalmazások
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest