Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flyer12
tag
Sziasztok!
Photoshop,Lightroom - RAW képfeldolgozáshoz érdemes-e 4GB kártyát venni? Pl 270X 4gb-t?
flyer
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz MasterHUn #62200 üzenetére
Bullshit, adja le a papírját a boltos valahol. Hovatovább, FM2 platform..milyen proci és táp van a gépben, ill. mekkora felbontáshoz kell..? Procit azért kérdezem, mert ezek mellé nem szokás 60ks VGAkat venni..még az A10-6800 sem valami acélos..úgyhogy mielőtt kidob egy valag pénzt ismid, nem ártana végiggondolni, mire (és hová..).
-
-
-
trufa12
addikt
válasz MasterHUn #62200 üzenetére
Nyugodtan tehet nv vga-t mellé, de az amd attól még amd marad , egy jó kukát neki aztán jöhet egy inteles gép .
Fm2 nem játékra való egyébként sem (nem mellesleg ezek tán jól sikerültek az amd-nek ) én az fx-ekkel bajlódtam sokat azokra értem a kuka részt. ( az az ő játékos platformjuk )
Am egy 760 talán kihajtana úgy ahogy...... Nem hiszem hogy többet.
De lehet még így is nagyot mondtam .[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
trufa12
addikt
válasz MasterHUn #62207 üzenetére
egyébként meg nem tudom ez mi lesz de itt nagy egymásnak borulásról beszélnek (együtt dolgozásról )
ez számomra ilyen watafax hír
Bármi bullshites dolgot bekajálhatott , régen volt az amdnek a mániája ez a fusionos dolog
én is bekajáltam anno msi lap, phenom 2 proci, geil nek a sárkányos ramjai meg mittom én már milyen vga.....aztán úgy repült a sárkány hogy 1 órán át szenvedtem mire be bootolt xDD huhh de rühellem az AMD-T
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
PofaJenö
senior tag
Hali
A konfig a leírásban van.Kérdés az a VGA-m már nem a legjobb mivel cserélhető le? A többi marad az még bírja.Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
PofaJenö
senior tag
válasz gtamate2 #62213 üzenetére
Hát az még nem eldöntött, max 50k. Vagy esetleg régi beszámításával .persze mik a lehetőségek.
Vagy esetleg CF egy ugyan ilyennel?[ Szerkesztve ]
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
oilver1
tag
Core i5 4590 mellé egy GTX 550Ti után melyiket javasoljátok?
GTX 660 vagy GTX 750Ti ? Nem hangos a 660?Az alkohol nem válasz, de legalább a kérdéseket elfelejted!
-
trek81
senior tag
válasz Balathruin #62218 üzenetére
Intel Core i5-4590 @ 3.30GHz
7,244 benchmarkpontos cpu mellé nem ajánlunk VGA limitet ---gtx 770-gtx 780--r9 290[ Szerkesztve ]
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
oilver1
tag
válasz trek81 #62219 üzenetére
Hát sajna saját fizuból élek, szóval meg kell maradjak az 50 ezres határon innen És bolti kártyát szeretnék, most egymás után két használt használhatatlant fogtam ki...
Örülök, hogy vannak olyan emberek, akiknek telik ilyesmire, én sajnos a középosztály tagja vagyok. A hitel számomra ördögtől való.
[ Szerkesztve ]
Az alkohol nem válasz, de legalább a kérdéseket elfelejted!
-
trek81
senior tag
válasz Balathruin #62221 üzenetére
akkor igen... a fogyasztásra meg gut
hát ha ez a helyzet akkor ilyen ez de 50környékén befele AMDből erősebbet kapsz mondjuk itt megint a fogyasztás miatt neked nem jo[ Szerkesztve ]
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
kacatvagyok
újonc
Használt VGA-t akarok venni azomban van egy kis baj nem tudom mi rajta ez a fekete trutyi. Szóval nem tudom menyiben kéne hogy ez befolyásolja a döntésemet. Esetleg lehet valami baja? Kétséges hogy befolyásolná a teljesitményét?
(valami folyadékra gondoltam vagy hogy valami felolvadt rajta.. )
Link: http://prohardver.hu/dl/upc/2015-02/25/540890_jbv5tq6vurbhiukx_46938951.thumb.jpg[ Szerkesztve ]
-
oilver1
tag
válasz kacatvagyok #62223 üzenetére
Nekem az a tippem, forrasztási gyanta... De lehet, hogy csak valami rászáradt - szörp, kaja, stb...
[ Szerkesztve ]
-
oilver1
tag
válasz kacatvagyok #62225 üzenetére
Ha nem vezeti az áramot, nem szigeteli a hőt illetve nem korrodál alkatrészt, akkor nem.
-
mormota50
csendes tag
Urak!
Tanácsot kérnék: csak fotófeldolgozáshoz kellene displayportos videokártya, Photoshop CS6-hoz, milyen lehetőségek vannak, nem elvarázsolt áron? Intel Z97 Chipset, I7 4790K 16GB RAM.2560X1080 MONITOR[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Atilla001
senior tag
Üdv!
Nem találok megoldást rá. Esetleg volna valami okossága valakinek, hogy könnyebb legyen dönteni.
R9 270 et néztem ki, vagy GTX660. NV kari 192bites. Órajelek jók. NVidia kártyát szeretnék a sok ATI után, de hosszú távra. i5 mellé majd.
Melyiket lenne érdemesebb megvenni? A halkabb jobb lenne. Most van nálam egy Sapphire r9 270 dual fan, és az elfogadható hangú terhelés alatt is. idle módban nem hallom.
1920x1200 ban futna.
thxVédd a természetet!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Atilla001 #62230 üzenetére
Én a GTX660-at választanám.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
MSI
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
szg88
őstag
válasz Bjørgersson #62234 üzenetére
Megbízhatóbb? Vagy a másik mérete miatt?
-
Atilla001
senior tag
válasz papírzacsi #62232 üzenetére
Mi volt az ok? Nem jelent annyit a 256bit 192 ellenében?
Védd a természetet!
-
Bjørgersson
félisten
A Gigabyte lepkefingméretű hűtése miatt.
-
szg88
őstag
válasz Bjørgersson #62238 üzenetére
Köszi
-
vanek
tag
Üdv!
Pár napja már írtam, de akkor nem voltam elég pontos!
Szóval a konfig:
-i5 3350p processzor
-8gb ddr3 1600mhz ram
-codegen 550 w tápEz mellé szeretnék valami időtálló karit, olyan 50 k-ig bezárólag. Persze újat.
Előre is köszi!
-
regener
veterán
Ezenkívül újonnan R9 270 és GTX660 van az említett árban mint maximum teljesítmény.
S igen, a Codegen tápok nem annyira ajánlottak megbízhatóság szempontjából (a ráírt teljesítmény sokszor csak papírforma, a gyakorlatban nem képesek akkora terhelést elviselni).
[ Szerkesztve ]
-
vanek
tag
válasz fenergie84 #62242 üzenetére
Volt egy olyan sanda gyanúm, hogy az nem illik bele a konfigba..
Akkor egy táp-vga kombót 50ig bezárólag?
-
DR|FTK|NG
veterán
Táp:
-Thermaltake Hamburg 530(TR2-530AHN2SW > jó, TR2-530AHN2SH > rossz)
-Thermaltake Munich 430(TR2-430AHN2SW > jó, TR2-430AHN2SH > rossz)Új VGA:
-GTX 750 Ti(újonnal ez+a táp egy kicsit több lenne, mint 50k)
-GTX 750(bár ez nem illik a procidhoz)Használt VGA:
-GTX 750 Ti
-GTX 660
-HD 7870
-R9 270Rangsor: GTX 750 > GTX 750 Ti > GTX 660 > R9 270 > HD 7870
GTX 750 Ti-ből én ilyet vennék.
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
-
bcl
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot kérek, mert nagyon nem up-to-date a tudásom
Jelenlegi konfig (semmi sem tuningolt):
Intel DQ67SW alaplap, i7 2600, 4x8GB DDR3 1333 RAM, Geforce 9800GT 1GB (talán msi?), Chieftec 550W táp (+1 sas vezérlő, 4 hdd, 4 ssd + 1 később beleteendő sata3 pcie x1-es kártya)
A monitor 1600*1200-as CRT (ha kell nagyobb felbontásban megy, de ritkán).
Elsősorban munkára használom (sőt: csak ), ez pedig orvosi 3D.A vga néha kezd kevés lenni, de az a bajom, hogy csak 1 slotnyi helyem van.
Ráadásul ragaszkodok (ragaszkodnom kell) az nVidiához, mert annak van nem-windowsos (jelen esetben Solaris-os) drivere.
Lehet használt, vagy új, az ár NAGYON-nagyon-nagyon max 80, de inkább 40-50 körül jó lenne.
Nézegettem itt a hardveraprón Quadro 4000-eseket. Érdemes rászánni magam, vagy létezik hasonló árú, egy slotos, esetleg gyorsabb geforce is? Nem ragaszkodok a quadrohoz, simán sok háromszöget nézegetek opengl-lel , illetve néha volume renderinget használok, amihez van cuda támogatás a szoftverben.A legfontosabb négy dolog tehát: 1 slot, nvidia, és gyorsabb legyen a jelenleginél - elviselhető áron.
Köszönöm a segítséget!
szerk: elfelejtettem említeni, hogy a vga MOST is két slotot foglal, tehát ezt redukálnám - előre menekülve (teljesítmény tekintetében, legalábbis)
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
750TI Razor..léteznek ilyesmi megoldások, de nyűgös beszerezni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Manjaro Linux
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest