Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl0ck
tag
Egyenlőre nem írnám le, mert ha arra esik a választás, tuti elviszik előlem, de ha megvan mi lesz leírom.
Hopp az a 10k...pont nem akartam 70k-t adni kártyáért, de most kínkeservesen rászántam magam.
280-ak ilyen 295-300-305mm hosszúk, nekem meg a 295 neccesen befér talán, de 4 kábelt át kell húzzak akkor, és majdnem beleér a hdd keretbe.(#63624) Zedz:
Nem tudom hol számít, hogy mennyi a bit száma, de azt mondják az állítólag hozzá nagyon értők, hogy nem számít, hogy 128 bites, mivel új kártya, nem rég jött ki...... -
SRII
őstag
köszönöm!
Az árat illetően nem sokat tudok mondani! Minél olcsóbbat szeretnék ami a játék beállításait nézve elég.
Drágát nem szeretnék mivel úgy is csere lesz, ideglenes megoldásnak kell....
Láttam a hd 7770 elég jól szerepel , azt nem tudom ennek mi a gtx ellenfele sőt az új elnevezését sem tudom.(R? valami)Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
nimfas
addikt
(#63898) KAMELOT Neked is köszönöm a választ
Yaken: Első körben alaplap és cpu csere lenne, aztán meglátom mennyire lesz vészes a vga.Jelenlegi cpu 2,66 helyett 3,6-on megy simán, de az újabb játékok alatt ezek szerint CPU limit van, az új configgal pedig VGA limit lenne, ezért gondoltam kompenzálni a dolgot egy közepes kártyával?
Kicsit aggaszt a 750Ti 128bites mivolta... vagy felesleges ezen agyalni?
Ja bocs... lemaradt: ha lehet inkább újat vennék....
a 960 árban már kicsit számomra elszállt 64-76eFt
750 Ti pedig: 40-61eFtMég egy: esetleg megfizethető dx12-es kártya a piacon? A jövőre is gondolva....
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
crazylover
csendes tag
-
lordjancso
senior tag
-
N@idia
őstag
-
N@idia
őstag
-
nagyúr
-
nagyúr
Az a táp 396W maxot 12V-on (elméleti sík)... de igazából azt sem éri el mert van más feszkó is a keretben.
Mondjuk tud 300-at a CPU és a GPU felé a keretből, 96-ot elvisz a többi... akkor abból él a max 250W TDP GPU meg a 95W max proci (hivatalosan)... és még kitudja mi más csüng a 12V-on...Sose centizném ki ennyire.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
N@idia
őstag
Hát én is furcsállom főleg,hogy a 960 beelőzi ami kicsit vicces,de az is hogy 970-en csak 44fps 980 esetében meg 49 GTX titán X kell ahhoz hogy stabil 60fps-t kapjunk azért az nem 100 ezer ft-os kártya
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Ren Hoek
veterán
Na itt jönne jól egy Freesync monitor + 290X... akkor nem lenne tearing
Vagy a Vsync-et belőni 30FPS-re fixen. Csak az alá ne menjen... Egyébként simán szokható a 30 FPS is nálam, ha nem ugrál felfelé. Az tud zavaró lenni, ha néha 60 és smooth, néha meg beesik és jön a tearing is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest