Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#137605) TechN7ne válasza gjohnny (#137600) üzenetére


TechN7ne
nagyúr

A lényeg ,én mindig náluk vásárolok ,az Asus termékek voltak a legtöbbek amiket gariztatnom kellett náluk ,elromlott legalább 8 alaplap és két vga az elmúlt 15 évben. Szóval a minőségi ellenőrzés náluk épp nem a legjobb ,Asus nál nagyon sokszor előfordul hiba ,főleg az alaplapoknál ,viszont az aqua mindig megoldotta nekem ,ebből nem lesz gondod biztosan (ezért is vásárolok náluk ,mert bizonyítottak már előttem nagyon sokszor.
Asus nál mindig több időt kell várni ,hisz a szervizesek kiküldik a gyártónak ,azok meg vissza javítva a boltba.
Én legutoljára egy alaplapnál ,a várakozási idő alatt vettem egy másik lapot náluk ,mire megérkezett több mint egy hónap után az email ,hogy mehetek vissza a lapért amit megjavított az Asus ,én a szervizbe bevittem a náluk vásárolt várakozási idő alatt új alaplap számláját/gari levelét ,és elmeséltem hogy nem volt időm kivárni ezt a rengeteg időt alaplap nélkül ,muszáj voltam újat venni ,legyenek kedvesek egy jóváírást intézni ,így nem kellett vissza vennem a javított lapot ,viszont pénzt nem adtak vissza helyette levásárolhattam az árát.

45 napon belül biztosan megoldják ,helyszínen meg méltányosságból biztosan segítenek ,de ha meg is javítja az Asus a kártyát az is tökéletes és én elfogadnám a helyedben ,nem muszáj róla lemondanod.
Utoljára egy Asus 1060 6g fehér dual kártyát javítottak nekem az aqua által ,vissza kaptam 40 nap után kb. és használtam nagy szeretettel elég sokáig. :K

Am elsődleges mindenkinek az MSI gaming X kártyák top1 ,Asus rog max. top2 és az msi nél azért ekkora hibaarány nem fordul elő ,de természetesen ott is akad hibás néha ,csak ritkábban (én még hibás msi cuccot az utóbbi 5 évben nem nagyon fogtam ki ,Asus al ellentétben).

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.