Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109351) Speed® válasza CsabaSteel (#109349) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

Ennél azért picit bonyolultabb a kérdés. Elég lehet egy 1050TI is, de kevés lehet egy 980 is..felbontás, részletesség, HWkörnyezet..sok változós egyenlet.

(#109352) zed juron válasza Schweini (#109350) üzenetére


zed juron
aktív tag

Akkor az apróhirdetés, a benne foglaltak, meg az hogy egyáltalán hogy használtan veszünk -e bármit leírt kondíciókkal értelmetlenné válik.

Igenis fontos, sőt polgári jogi és/vagy büntetőjogi kérdés az, hogy ha árulsz valamit és az nem azokkal a kondíciókkal rendelkezik mint amit hirdet róla a hirdető.

Ezt szentesíteni azzal, hogy ez nem érdekes meglehetősen furcsa hozzáállás. Mint az autókban a kilométeróra állítás/csalás. Vagy ott se fontos hogy 20.000 -et futott rallipályán vagy 100.000-et nyugdíjasbácsinál?

Dehogynem: ebben a kérdéskörben még a büntetőjog is szabályozza.

Ugyanígy a videokártyáknál is. Egyrészt garanciális kérdés hogy bányászatra használták -e. Mondd azt garanciaérvényesítés során hogy "bányásztam vele és úgy halt meg a kártya"! Igazán kíváncsi vagyok JOGOSAN tagadják -e meg a garanciaérvényesítést. Megkérdeztem pár Dohány utcai kereskedőt: JOGOSAN.

Másrészt ez az emberi tisztesség és a jóhiszemű eljárás kérdése. Legalábbis remélem.

(#109353) kolopele válasza zed juron (#109352) üzenetére


kolopele
nagyúr

Azért azt is tartsd szem előtt hogy aki benchmark programokkal szórakozik miszerint mit bír a kártya szénné húzva ugyanúgy kinyírhatja, akkor mit mondanak majd a kereskedésben? Gondolod aki ezt csinálja és beviszi az azzal kezdi hogy "bocsi, teszteltem a kártya határait, cseréljétek már ki"? Minkét dologgal ki lehet nyírni a kártyákat, a szervizben meg állapítsák már meg hogy bányásztál e vele vagy csak benchmark huszár vagy. Messze álljon tőlem a bányászat védelme, sőt, de ha jól tudom sok esetben alul feszelve érdemes pont bányászni, fórumokon legalábbis ezt olvastam, és az állandó melegedés- hűlés sem teszi tönkre a forrasztásokat, ami a játékok alatt viszont nagyon sokszor fordul elő főként szénné húzott kártyák esetében.

[ Szerkesztve ]

(#109354) kolopele válasza CsabaSteel (#109349) üzenetére


kolopele
nagyúr

Ha nem mész FHD fölé és megelégszel high grafikával az újabb címeknél egy 1060 3gb - al is vígan el lehetsz.

[ Szerkesztve ]

(#109355) zed juron válasza kolopele (#109353) üzenetére


zed juron
aktív tag

A fentiekkel egyet is értenék, de ha észrevetted az első postomat akkor olvashattad, hogy éppen abban adtam a meglepődésemnek hangot, hogy nem az van, hogy hűtött könyezetben, alulfeszelve mennek a kártyák, mint ahogy itt bizonyos álszakértők osztják (elhiszem hogy vannak, akik így csinálják de saját egyéni tapasztalatom szerint ők a kisebbség), hanem ennek ellenkezőjea valóság.

Engem nem érdekelne, mert eddig új kártyát vettem, utoljára éppen Giannitól egy 1070-est, amivel semmi bajom nem volt, csak a házi munkám annyi videomemóriát emészt fel, hogy még a 1080 Ti is kevés. Boltban a legalja kártya 245.000 körül van, Gianninál egy Zotac mini 229.900, ami jó ár új kártyához. De azért ez már 200 feletti ár. Nem mindegy hogy 190.000 Ft vagy 245.000 amit kifizetsz, és nekem tökéletes lenne egy átlag vérpisti átlag kártyája. Az ember a pénz/költséghatékonyság miatt vesz használt cuccot, nem azért mert neki az tetszik.

Szóval próbálkoztam használt piacon hátha fellelek egy átlag usertől 1080 Ti-t. Hát nem túl sok van, több mint a fele a kártyáknak bányászkártya. Csakhogy jópáran elfelejtik kiírni ezt, van aki elkezd mismásolni hogy hirtelen honnan van neki 6 darab egyforma kártyája, miért nincs garancialevél etc.

Ha megmondaná, akkor egyenes játék volna. De nem teszi. Így emiatt eljutottam pár emberhez - nem csak itt hirdetnek ám - és jópárnál ne tudjátok meg milyen körülmények között mentek a cuccok. Én biztosan nem venném meg, hiába garanciális.

És beszéltem kereskedőkkel is: amit tudnak letolnak az ügyfélre, ha bányászatra gyanakodnak.

[ Szerkesztve ]

(#109356) maajsz válasza zed juron (#109352) üzenetére


maajsz
senior tag

Ez azért a valóságban ferdül egy kicsit. Ha valaki elad használtan valamit és nem keletkezik írásbeli szerződés, esetleg még adásvételit sem írtok akkor nem igen kötelezi semmi. Egy magánszemély, mint eladó se nem kereskedő, hogy garancia kötelezze, de még csak szakértő sem, hogy felmérje hogy az adott termék milyen szavatossági állapotban van. Ha pl veszek használtan egy mopedet és nem vagyok motorszerelő majd kövi szezonban továbbadom és az új tulajnál megfekszik rajtam mit ver le? A jármű adás-vételiken pl kifejezetten fel is van tüntetve, hogy magánszemély semmiféle fajta garit nem tud vállalni. Más kérdés ha egyéb pontokkal egészítitek ki a szerződést.
A km óra tekergetés más tészta, az hozzátartozik a jogilag szabályozott paraméterekhez, függenek tőle rendeletben meghatározott értéken, pl műszaki vizsgán feljegyzett állás stb.
A videókari állapota, (hány km van benne :F ) semmilyen hatósági rendeletben nem számon kért érték. Az meg, hogy mi tartozik a rendeltetés szerű használathoz, a kereskedőnek semmi köze, az tartozik alá amit a gyártó meghatároz. Ez az egész "bányász kari" dolog csak a minig hype miatt van előtérben, azelőtt is voltak olyanok akiknél 0-24-ben ment a gép, esetleg sz@rrá volt OC-zva a kari.
Az meg hogy mi a tisztesség, nem érdemes idevenni, mert ez gyk bármilyen nemű használt adás-vételkor felemlegethető, ha használt mikrót veszel vagy akármit. Amit pl az autós nepperek játszanak az ennél nagyságrendekkel szemtelenebb dolog, néha még életveszélyes is és megoldják, hogy ne kelljen garit vállalniuk az adásvétel után.

(#109357) Exodius válasza zed juron (#109355) üzenetére


Exodius
őstag

Az etikus kereskedelmet nagyon nyomathatná egyik-másik. Én is azért tartok a használt piactól, mert bármit írhatnak a leírásban. Megkímélt, alig-használt, nem bányász stb.... és ha hazudnak? :U

Mert ugyan még is ki a franc venne bányász rigből kártyát? Senki...

(#109358) kolopele válasza zed juron (#109355) üzenetére


kolopele
nagyúr

Ha kijön az 1180 Ti eladom neked az enyémet, ez biztosan nem bányászott és nem benchmarkolt :D

(#109359) zed juron válasza maajsz (#109356) üzenetére


zed juron
aktív tag

Nem ferdítek semmit, viszont ez az én szakmám. Ha valaki megtéveszti az eladót és abból 50.000 Ft feletti kára keletkezik, akkor az csalás. Akár írtok adás-vételit akár nem, mert a szóbani adás-vételi is érvényes, csak ugyebár nehezebb bizonyítani. De mivel itt kiírt rögzíthető hirdetések vannak, a hirdető kiírása rögzíthető is és bizonyítható. Amiről te beszélsz az a helytelen közkézen forgó utcai értelmezés. Sorry.

1., Adásvétel szóban is létrejön. Ha a kondíciók amelyek kiírtak SZÁNDÉKOSAN nem fedik a valóságot, megtéveszti a másik felet, akkor az csalás. Ha meghaladja az 50.000 ft-ot a keletkezett kár, akkor bűncselekmény. Ha nem akkor "csak" szabálysértés.

2., Ha valaki adás-vétel során egyébként nem helytálló adatokat közöl és azzal a másiknak kárt okoz az általános kártérítési felelősség szabályai szerint felelős. Tehát perelhető. Tehát ha te nem akarsz bányászkártyát venni és be tudod bizonyítani hogy az (nem is annyira nehéz...), akkor perelheted.

Ezek nagyon alapvető dolgok habár EZ így már kezd offtopik lenni.

(#109360) zed juron


zed juron
aktív tag

Hát köszönöm szépen előre is. De HA kijön még az se kizárt hogy én is azt veszek: 16 Giga RULEZ !!!

[ Szerkesztve ]

(#109361) Schweini válasza zed juron (#109352) üzenetére


Schweini
tag

Az olyan részletekre gondoltam, amit te is taglaltál, hogy 20 vagy 30 fokos szobában használták-e pl. Persze mindenki próbál bányamentes kártyát keresni.
Gariztatásnál meg biztos nem azzal kezdeném, hogy 1 évig csákányozott.

(#109362) Exodius


Exodius
őstag

Amúgy a széthajtott VGA-t hogyan tudják kideríteni? Úgy értem ha benchmark-ban meg játékban fáradna el akkor ott van különbség, mintha bányászatban fáradna el?

Vegyünk az evidens példát: csórikám vesz rig-be 10 db RX 560-ast. Tönkremennek, visszaviszi őket és azt mondja, hogy elromlott.

Ők hogyan derítik ki, hogy bányászott velük?

(#109363) -Ben-


-Ben-
veterán

Sziasztok!

Az asztali gépemben cserélnék videokártyát. A problémám az, hogy videóknál, weblapok görgetésénél eléggé szaggat, lomha, úgy érzem, hogy talán a videokártya fogyhatott el. Most egy NV 9400 GT -t használok, azt cserélném valamelyikre az alábbiak közül:

1.
2.

Melyik lenne a jobb választás? Elegendőek ezek böngészéshez, alap dolgokhoz?

(#109364) kolopele válasza Exodius (#109362) üzenetére


kolopele
nagyúr

Bányászatnál általában a ventik adják be a kulcsot először (vagy legalábbis zörögni kezdenek), szénné húzott játék kártyák esetében meg a PCB forrasztás a nagy hőingadozásoktól.

(#109365) Csupingo válasza -Ben- (#109363) üzenetére


Csupingo
veterán

Vga driver hiba nélkül települt? A böngészőben be tudod (be van kapcsolva) a hardveres gyorsítás? Milyen proci és memória van a gépben? Szerintem azért még kéne tudni normálisan böngészni azzal a kártyával, de persze az is lehet, hogy nem támogat olyan dolgokat, amik manapság kellhetnek.

Amúgy gt 710 már 10-től is van.

[ Szerkesztve ]

Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)

(#109366) -Ben- válasza Csupingo (#109365) üzenetére


-Ben-
veterán

Linuxot használok, de minden szükséges driver telepítve van. Kb. 1 éve fogyott el, azóta fokozatosan egyre jobban szaggatnak a weblapok. Most jutottam el oda, hogy ez már kissé idegesít.... :D

Processzor: i7 920 D0 2,6 Ghz
Memória: 2x4GB DDR3 1600 Mhz

(#109367) Csupingo válasza -Ben- (#109366) üzenetére


Csupingo
veterán

Böngészni a gt 710 is elég szerintem, valamint úgy 1080p-ig megbírkózik a videókkal is.

Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)

(#109368) -Ben- válasza Csupingo (#109367) üzenetére


-Ben-
veterán

A 9400 GT nagy nehezen még a 4K -t is viszi, csak várnom kell vagy 10 másodpercet, mire észhez tér... Néha-néha egy kis akadás.... :DDD Mennyit számít, hogy 1 vagy 2GB memóriával szerelik -e ezeket a kártyákat?

(#109369) maajsz válasza zed juron (#109359) üzenetére


maajsz
senior tag

Értem én, hogy ez a steril jog, de szakma ide szakma oda ebben az országban jelenleg a jogállamiság fogalma alig teljesül, nem hogy még a jogbiztonság meg stb.. pereskedhetsz te éjt nappal, főleg egy "sz@ros" 100-200k-s karin, nem köteles vallani senki hogy pontosan mit csinált a hardverrel, főleg nem ha magánszemélyként használta. Ezen a téren a jog elég hézagos, azt te soha nem bizonyítod hogy az a kártya mit számolt, nagyon max azt hogy számolt valamit. Félreértés ne essék, nem vagyok miner párti, de ha használtan veszel valamit számolj ezzel.
Ha meg kipróbálod helyszínen úgyis hallod ha venti csapágyban sok km van, mást meg úgysem tudsz megállapítani akkor és ott. Ha rigben volt és porosodott sokat még a vrm hűtés romolhatott, de ma már ezek sem olyan vészesek mint anno. Főleg ha alul volt feszelve. Az hogy a vramon volt húzva megint nem jelent katasztrófát.
Itt meg lebegtetheted a hirdetés szövegét, attól hogy nem írja le pontosan, hogy "bánya kari" nem téveszt meg. Ha nem mond semmit, csak annyit hogy itt egy ennyi idős VGA ennyi garral ennyiért, akkor tied a döntés, kell kell, nem nem.

(#109370) arcszesz válasza -Ben- (#109366) üzenetére


arcszesz
aktív tag

Zárt forrású legacy driver (3.40) van fent vagy nouveau?
Elöbbivel elvileg nem szabadna szaggatnia.

Amúgy inkább radeont ajánlanék, ahhoz nem kell drivert telepítgetni.

(#109371) zed juron válasza maajsz (#109369) üzenetére


zed juron
aktív tag

Ez a bányász issue viszonylag új dolog. És nem 50.000 Ft-os kártyánál fog senki sem pereskedni ( a végrerhajtási illeték külön pénz!), hanem 200.000 Ft. körül. Az már az az összeg ahol átlagember elgondolkozik ezen, függetlenül miről van szó. Ugye ügyvédi költség és perilleték megelelőlegezendő, utána jöhet az végrehajtási illeték, mert hát senki sem akar fizetni magától.

Igaz akkor viszont a 200.000 Ft-os kárból mindjárt több lesz... mondjuk 300.000? Ha vki eléggé béna belefut egy ügyvédbe, akkor agy szívás következik. Márpedig senki sem tudja azt hogy akivel üzletel annak mi a foglalkozása, és a jogász is fogához veri a garast :D

Mindenesetre egy másik topikban én hajlamos voltam hinni azoknak, akik azt mondták hogy a bányászkártya nem rosszabb mint a vérpisti tuning kártyája. Most már pontosan tudom hogy ez nem igaz.

Mindenki azt csinál amit akar, de rizikó a bányászkártya. Hacsak nem ismered azt a fickót akitől veszed, és látod nap mint nap hogy hogyan mennek a bányában a kártyái.

(#109372) Csupingo válasza -Ben- (#109368) üzenetére


Csupingo
veterán

Szerintem ilyen gyenge kártyára az 1 GB is bőven elég.

Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)

(#109373) KAMELOT válasza -Ben- (#109368) üzenetére


KAMELOT
titán

GT 710 az már viszi a 4K-t. 8-10k már kapni lehet olyat.

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

(#109374) ingalls válasza kolopele (#109358) üzenetére


ingalls
senior tag

Addigra lesz ??70, akkor nem lesz könnyen eladható a 1080Ti azonos teljesítménnyel dupla fogyasztással, csak igen lenti áron. Én is ezért léptem ebben a generációban inkább vissza, mint Ti-ra.

(#109375) kolopele válasza ingalls (#109374) üzenetére


kolopele
nagyúr

Nem írtam komolyan, nagy valószínűséggel ott marad szépen majd a polcomon tartalék kártyának, ki tudja. Jelenleg egy 1080 áll ott tartalék gyanánt, én mindenből tartok vagy eggyel kisebbet vagy ugyanakkorát otthon, nem szeretnék gép nélkül maradni ha valami meghibásodna és mehetne gariba.

(#109376) ingalls válasza kolopele (#109375) üzenetére


ingalls
senior tag

Az ugyan akkorát be is tehetnéd. Nem vagy semmi amúgy :C Tényleg komolyan veszed a gémelést, hogy az egyik legkevésbé értékálló jószágban tartasz ennyi pénzt azért, hogy pár napig ne legyél gép nélkül. Mikor anno 980Ti-om volt, már akkor rosszul éreztem magam, mikor egy egy hétig nem volt időm leülni "használni", addig is csökken az értéke, és nem "élvezem". Nem óccó hobbi, na.
Nekem nincs váltó dvga-m, de néha tényleg hiányzik. Egy 960 elég lenne :)

(#109377) kolopele válasza ingalls (#109376) üzenetére


kolopele
nagyúr

Még ha egy hétig tartana egy gariztatás........................Van az egy hónap is, az meg egy örökkévalóság nekem :D
Mit csinálnék késő este amikor már mindenki alszik? Igaz, már több hónapja nem láttam a Barátok közt részeit, lenne mit pótolnom :C
Nálunk ez van, a két gyereknek is van egy-egy 1050 Ti a polcon ha valamelyik 1060 behalna. Ők még nem érzékelnék a különbséget Minecraft mellett, de képzeld csak el két 10 éves ikergyereknél ha az egyiké megy a másiké meg nem ;)

(#109378) Drenadar


Drenadar
veterán

Sziasztok!

Új VGA vételén gondolkodom, de nem tudom, hogy mit érdemes ebbe a configba venni?

I5 4690K, 16GB RAM, FSP Epsylon 600W (Ez lehet gyenge láncszem plusz elég öreg is, gondolom ezt cserélni kellene). Asrock Z97 Killer,
Jelenleg egy R9 380 van benne, de nagyon kevésnek érzem már...

Játékra kellene, 1070-es kártyákat néztem...

Köszi a helpet előre is.

(#109379) FollowTheORI válasza Drenadar (#109378) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

A 1070 jó lesz... kicsit hagy benne az új játékokban, de nem lényeges, mert cserébe nagyobb grafikát tudsz kapcsolni és a 60fps meglesz úgyis. :)
Ennél erősebb nem is nagyon érdemes bele, hacsak nem veszel új gépet mostanában majd alá.

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#109380) kolopele válasza Drenadar (#109378) üzenetére


kolopele
nagyúr

Amennyiben FHD v-sync 60 fps a cél bőven jó.

[ Szerkesztve ]

(#109381) Drenadar


Drenadar
veterán

2560x1080-as felbontáson lenne a cél ez.
Most kicsit elbizonytalanodtam, mert bíztam benne hogy a cpu azért még elég sok mindent kihajt, de akkor meg kellene fontolni a teljes gépcserét, és akkor már erősebbet venni vagy megvárni az új generációt.

De köszi mindkettőtöknek

(#109382) Speed® válasza Drenadar (#109381) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

Az a 4690K 4.5 körül röhögve kihajtja, max ha nem bírsz magaddal, cseréld ke egy hasonló órajelre pöckölt i7Kra és ennyi..nincs miért platformot váltani, IPC nem rossz a Hasi mai szemmel sem.

(#109383) zol71


zol71
tag

Hali.
Szeretnék vásárolni egy gtx 1060-as 3gb videokártyát, segítségeteket kérném szerintetek melyik a 3 legjobb?

[ Szerkesztve ]

(#109384) kolopele válasza zol71 (#109383) üzenetére


kolopele
nagyúr

Újat vagy használtat? Mennyit szánnál rá?

(#109385) zol71 válasza kolopele (#109384) üzenetére


zol71
tag

Újra gondoltam.

(#109386) kolopele válasza zol71 (#109385) üzenetére


kolopele
nagyúr

Van több is: MSI Gaming X, Gainward Phoenix, Palit Jetstream, Gigabyte mini, MSI Aero mini, Asus DC II..........

(#109387) zol71 válasza kolopele (#109386) üzenetére


zol71
tag

Ezek mind 3gb-osak?

(#109388) kolopele válasza zol71 (#109387) üzenetére


kolopele
nagyúr

Van belőlük 3 meg 6 GB - os is.

(#109389) Humbucker


Humbucker
senior tag

Üdv.

Vettem használtan egy ASUS videókártyát, a régebbi gépembe, amiben egy ilyen tápegység van. A problémám az, hogy nincs hozzá 6 pines csatlakozóm, csak 4-es, ilyenkor mi a teendő?Buktam a videókártyát, adjam el?

(#109390) kolopele válasza Humbucker (#109389) üzenetére


kolopele
nagyúr

Ez egy moduláris táp, kellene lennie hozzá két 6+2 pines csatlakozónak is.

(#109391) Humbucker válasza kolopele (#109390) üzenetére


Humbucker
senior tag

Láthatod is a linkelt oldalon is, hogy 6 pin VGA csatlakozó: 0

(#109392) Fred23 válasza Humbucker (#109391) üzenetére


Fred23
nagyúr

(#109393) kolopele válasza Humbucker (#109391) üzenetére


kolopele
nagyúr

Ami tápot belinkeltél az egy moduláris táp, amihez eleve járnak külön a csatlakozók, és te azt teszed be a gépbe amelyiket akarod. Én még olyat nem láttam hogy gyári, új moduláris táphoz nem adták volna oda a csatlakozóit.

(#109394) kolopele válasza Fred23 (#109392) üzenetére


kolopele
nagyúr

-

[ Szerkesztve ]

(#109395) dugo_ válasza Humbucker (#109391) üzenetére


dugo_
veterán

Szerintem a Be Quiet jobban tudja, mint egy random webshop...

PCI-E 6+2-pin (GPU) 2

Egy ilyen kábelköteg járt hozzá, keresd elő:

[ Szerkesztve ]

(#109396) Opa


Opa
tag

Sziasztok!

Asus Cerberus 1070 ti kártyával van valakinek tapasztalata hőmérséklet és hangosság szempontjából.
Esetleg tesztről linket? :F
Hiába kerestem, sehol sem találok infót róla, csak a marketing szöveget...

(#109397) Elit3Zotya


Elit3Zotya
addikt

Sziasztok, tele a hardverapro bánya gépekkel ez azt jelentheti, hogy kezd végre bebukni gondolom.. :F
Érdemes lehet várni most, hogy le menjenek az 480-580 árak..?

Válaszotok előre is köszi.

Oppo Find X7 Ultra Black

(#109398) Gh00st


Gh00st
tag

Sziasztok,

Szeretnék egy kis segítséget kérni... :K

Jelenleg egy 290-es Vaporom van egy 4790k procival és FHD megjelenítővel...lehet most váltanék(nem volt még kártyám a másik oldalról).

A mostani megjelenítőt egy 34"-ra szeretném cserélni:
- Samsung CF791 3440 x 1440 (AMD Freesync)
- DELL P3418HW 2560 x 1080

FHD-ra elég lenne egy 1070 TI is?
- Inno3D GeForce GTX 1070 Ti 8GB DDR5 iChill X4

WFHD vagy UWQHD felbontáshoz gondolom több kell?!
- Inno3D GeForce GTX 1080 Ti 11GB iChill X3 Ultra

A 4790k-t egyenlőre nem tervezem cserélni, stabilan megy 4.8Ghz-en.

2-4 évente cseréltem grafikus kártyát, a következővel is így tennék.
Érdemes várni a vásárlással, lesz valami új megjelenés vagy nincs hír afelől?
Mit tudnátok tanácsolni?

Előre is köszönöm, üvd
:R

<<< Richard B. Riddick >>> ...és Johns, Neked megvan a gerinced!!!

(#109399) Bence942 válasza Gh00st (#109398) üzenetére


Bence942
tag

Helló Sziasztok Szép Napot.
Váltani Szeretnék gtx 950 2gb ról egy 1050Ti 4gbra melyik lenne a legjobb választás ami fölényesebben jobb mint a 950? Vagy inkább vegyek egy olcsóbb 960 4gb-ot? Valaki Teljesen Szakmai szemmel az MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X 4G vagy ASUS GTX1050 TI 4GB GDDR5 STRIX lenne a jobb? A legnagyobb bajom talán az hogy nem találok ilyen árban gtx 1060-t (de ezzel szerintem páran így vagyunk.. :)) ) Szóval a kérdésem az hogy melyiket érdemesebb vagy ha van ennél is érdemesebb , akkor azt meg osztanátok velem?

(#109400) ingalls válasza Gh00st (#109398) üzenetére


ingalls
senior tag

Full HD-n egy 1080-nal lennél biztonságban 4 évig. Nagyobb felbontáshoz már Ti kell.

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.