Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
Dluinet
üzenetére
Én ezt tudom nagyon jól. Gondolhatod mekkora öröm a publisherben tákolt rémségekre utólag kifutót gányolni, meg színteret konvertálni. Ettől függetlenül sajna meg kell csinálnom.
Eddig szétbontottam a több oldalas pdf-et PDFTK-val oldalakra, majd PS-be behúztam őket, ahol egy makrót írtam az egészre konvertálásra. Ezek szerint maradnom kell ennél megoldásnál továbbra is?
-
aleister
veterán
válasz
Dluinet
üzenetére
Sajna így csináltam. Adobe Acrobat X Pro -> Covert Colors tool --> kiválasztom a Euroscale Coated V2-t színprofilnak --> OK --> Save as PDF X1/a.
Ezek után PS-ben még mindig RGB szerepel a színtérnél. Egyetlen esetben jött össze a CMYK, de fogalmam sincs hogyan.

Eddig PS-ben csináltam, de az csak oldalanként tudja megnyitni a pdf-et. Gondoltam jó lenne erre valami célszoftver.
Köszi a felajánlást, de rendszeresen át kell majd konvertálnom a lányok által összefércelt fosokat CMYK-ba.
-
qwertly
addikt
válasz
Dluinet
üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat,lehet nem jól fogalmaztam meg a kérdésemet
.Arról van szó,hogy mások is használják a gmail fiókomat és van egy levelezési csoport ahol már van több 100 levél és ennek a mappának a levelit szeretném lementeni,hogy mások ne tudják elolvasni.Tehát nem a komplett gmail levelezést csak onnan egy mappát.Ez megoldható anélkül,hogy telepítsek programot vagy nem?mert nem akarok szenvedi mindenféle levelezés beállítással.De ha nincsen megoldás akkor megpróbálom. -
gyulank
addikt
válasz
Dluinet
üzenetére
Igen, de ott nem volt olyan. Megtaláltam a Lemez Cache menüt, de az nem egészen ezt csinálja. Biztos csökken a lemezhasználat, de nekem nem a leggyakrabban használt adatokat kéne a memóriába tenni, hogy onnan seedelhessek. Persze értem, hogy nincs ilyen program, de jó lenne, ha lenne.
De köszönöm a tippeket! -
gyulank
addikt
válasz
Dluinet
üzenetére

Nekem csak ilyen van. Ha arra gondoltál, hogy RAMDisk-es mappába töltöm, aztán áthelyezi egy merevlemezes mappába, az is csak vagy az egészre, vagy semmire se vonatkozik, és ugye csak a torrenteken belül. Szóval, ha a letöltendő 10GB, és 8GB memóriám lenne, akkor nem lenne elég hely, és nem csinálna semmit. -
zone
őstag
válasz
Dluinet
üzenetére
Ja, ha csak ennyi kell, akkor BeCyPDFMetaEdit
Még telepíteni sem kell.- be kell tallózni a pdf-et
- megnyitás előtt alul a módot át kell állítani "complete rewrite"-ra
- security fülön a legördülő listából a "no encryption"-t kiválasztani, utána lehet menteni -
scope2007
addikt
válasz
Dluinet
üzenetére
köszi, de ez elég körülményes.
shell editor félét keresve,ezt találtam.ez jó cuccnak tűnik.
[shell ex view] -
localhost
Közösségépítő
válasz
Dluinet
üzenetére
Igen, igazad van.
A szövegértés, szövegfelismerés meg a Siri és a hangparanccsal vezérelhető mobiltelefonok az két külön dolog. Mondhatni ég és föld.
Az emberi folyóbeszéd megértése nem alapulhat hangmintán, mesterséges intelligencia kell, de ahhoz a mai gépek kapacitása és tudása még kevés.
Környezeti zaj, hangerő, beszédsebesség, hangmagasság, kiejtés, nyelvjárás, artukuláció, tájszólás minannyi leküzdendő paraméter...
Különösen nehéz feladat lesz a diktálóprogramok megírása - de onnan már csak egy pici lépés lesz a valódi szóbeli gépi nyelvi fordítás, valós időben.
-
válasz
Dluinet
üzenetére
pst, nem ppt...
Amúgy amit a scanpst nem talál meg, az szerintem már nincs benne a pst-ben. Hálózaton (fájlmegosztáson keresztül használt) pst meg szoktak (szokásnak azért nem nevezném, de benne van a pakliban) hibásodni - ilyenkor a pst fájl egy része egyszerűen nullázódik, és minden ami benne volt eltűnik. Véglegesen.
-
lostprophet
aktív tag
válasz
Dluinet
üzenetére
Oké köszi, ez jóféle. Ismerősöm is ilyen programot fejleszt DDownloads néven ( http://morethanacleaner.de/blog/231-new-project-ddownloads-on-the-run ) és nézelődünk ötletek után, meg felmérjük a konkurenciát

-
scott_free
senior tag
válasz
Dluinet
üzenetére
nem volt pipa, épp ezért óvakodtam tőle - végül ez jobban bejött: AVS Audio Converter
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Dluinet
üzenetére
Munkahelyemen használtuk egy időben, de az nem önálló, ie-re épülő cucc, nem? Nem volt vele semmi bajom egyébként, de már meg szoktam a Firefoxot működik rendesen.
(#23436) Dluinet
Ha van hozzá progi, mint a no-iphez a duc, ami elvégzi azt amit a router, frissíti az ip címet, akkor nincs gond.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Dluinet
üzenetére
Akkor neki futok megegyszer, erdemes az 7-Zip-9.25 Alfa_x64 verziot hasznalni vagy maradjak a stabilnal? Csak azert probaltam ki az Alfat, mert a stabil eleg reginek tunik.
(#22878) Fire/SOUL/CD Ezekszerint nagyon beneztem valamit, csodalkoztam is hogy nem lehet vele darabolni, Koszonom a kepeket, mint irtam felteszem ujbol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Spórolós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Elektromos autók - motorok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Arc Raiders
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.03
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.Arról van szó,hogy mások is használják a gmail fiókomat és van egy levelezési csoport ahol már van több 100 levél és ennek a mappának a levelit szeretném lementeni,hogy mások ne tudják elolvasni.Tehát nem a komplett gmail levelezést csak onnan egy mappát.Ez megoldható anélkül,hogy telepítsek programot vagy nem?mert nem akarok szenvedi mindenféle levelezés beállítással.De ha nincsen megoldás akkor megpróbálom.
Megkérdezem.

és kevesebbet lesz net előtt.

Hiszen most is rákérdezett.