- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nagyvállalatnál (500+ fő) dolgozom és szeretnék egy oktató és/vagy tesztelő-vizsgáztató rendszert bevezetni.
A gond az (ami valahol még jó is), hogy mivel közpénzből gazdálkodunk, erre nincs forrás.Tudnátok javasolni valamilyen programot, alkalmazást? Akár telepíthető, akár webes verzió szóba jöhet. Az eredeti elképzelésem az volt, hogy a hálózaton minden számítógéppel rendelkező kollégához eljusson, de az sem gond, ha csak egy-egy számítógépen lehet a tesztelést-vizsgáztatást megoldani.
Google Drive megoldással próbálkoztam, az oktatóanyagok tárolását még meg tudnám azon keresztül oldani, de a form "tesztírásos" része bár meglepően jó lett, nekem erre sajnos nem nyújt elegendő megoldást.
Még egy kiegészítő információ (hátha számít): a vállalati wikipediát a következő hónapokban építem fel, illetve vezetem/vezetjük be, lehet hogy az oktatási anyagokat célszerűbb lenne azon keresztül a nagyközönségnek eljuttatni? Lehet valahogy ahhoz valamilyen vizsgáztató alkalmazást/modult csatolni?
Vizsgáztatás/tesztelés: többnyire évente egyszer vizsgáznának a Kollégák, illetve az új munkatársak az első munkanapjukon szintén. Többféle témáról beszélünk (munkavédelem, stb.)
Előre is köszönök minden tippet, tanácsot, javaslatot!
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Padavan firmware
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen asztali médialejátszót?
- Flint 2 OFF topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hisense LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest