Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nagyvállalatnál (500+ fő) dolgozom és szeretnék egy oktató és/vagy tesztelő-vizsgáztató rendszert bevezetni.
A gond az (ami valahol még jó is), hogy mivel közpénzből gazdálkodunk, erre nincs forrás.Tudnátok javasolni valamilyen programot, alkalmazást? Akár telepíthető, akár webes verzió szóba jöhet. Az eredeti elképzelésem az volt, hogy a hálózaton minden számítógéppel rendelkező kollégához eljusson, de az sem gond, ha csak egy-egy számítógépen lehet a tesztelést-vizsgáztatást megoldani.
Google Drive megoldással próbálkoztam, az oktatóanyagok tárolását még meg tudnám azon keresztül oldani, de a form "tesztírásos" része bár meglepően jó lett, nekem erre sajnos nem nyújt elegendő megoldást.
Még egy kiegészítő információ (hátha számít): a vállalati wikipediát a következő hónapokban építem fel, illetve vezetem/vezetjük be, lehet hogy az oktatási anyagokat célszerűbb lenne azon keresztül a nagyközönségnek eljuttatni? Lehet valahogy ahhoz valamilyen vizsgáztató alkalmazást/modult csatolni?
Vizsgáztatás/tesztelés: többnyire évente egyszer vizsgáznának a Kollégák, illetve az új munkatársak az első munkanapjukon szintén. Többféle témáról beszélünk (munkavédelem, stb.)
Előre is köszönök minden tippet, tanácsot, javaslatot!
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Proxmox VE
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest