Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peterhappy

őstag

Sziasztok!

Nagyvállalatnál (500+ fő) dolgozom és szeretnék egy oktató és/vagy tesztelő-vizsgáztató rendszert bevezetni.
    A gond az (ami valahol még jó is), hogy mivel közpénzből gazdálkodunk, erre nincs forrás.

Tudnátok javasolni valamilyen programot, alkalmazást? Akár telepíthető, akár webes verzió szóba jöhet. Az eredeti elképzelésem az volt, hogy a hálózaton minden számítógéppel rendelkező kollégához eljusson, de az sem gond, ha csak egy-egy számítógépen lehet a tesztelést-vizsgáztatást megoldani.

Google Drive megoldással próbálkoztam, az oktatóanyagok tárolását még meg tudnám azon keresztül oldani, de a form "tesztírásos" része bár meglepően jó lett, nekem erre sajnos nem nyújt elegendő megoldást.

Még egy kiegészítő információ (hátha számít): a vállalati wikipediát a következő hónapokban építem fel, illetve vezetem/vezetjük be, lehet hogy az oktatási anyagokat célszerűbb lenne azon keresztül a nagyközönségnek eljuttatni? Lehet valahogy ahhoz valamilyen vizsgáztató alkalmazást/modult csatolni?

Vizsgáztatás/tesztelés: többnyire évente egyszer vizsgáznának a Kollégák, illetve az új munkatársak az első munkanapjukon szintén. Többféle témáról beszélünk (munkavédelem, stb.)

Előre is köszönök minden tippet, tanácsot, javaslatot!
    Péter

Új hozzászólás Aktív témák